Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

kur zaist su draugais


Rekomenduojami pranešimai

Susirenkat 4-iese ginklus ir varot i tipo oficialia prekybcentrio aikstele(ar kaimo parduotuves,kad ir kur gyvenat). Papyskint. Masinos bus vietoj naturalios priedangos. Bus viskas tipo oficialu. Oficialu per delfi.lt :) Del kainos sunku pasakyt, praktika parodys kiek reikes susimoket, dabar del tiksliu skaiciu nesinori suklaidint... ;)

 

O dabar rimtai - jei reikia atsakymo, tai ir klausima uzduok normalu ir konkretu. Perskaicius neimanoma suprasti nei kokia lokalizacija nei apie tai ka laikot oficialia vieta zaisti. 4-iese zadat nuomotis poligona?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Šiaip ir aš kažkada uždaviau tą klausimą, tai pradžiai siūlau atidžiau pasiskaityt forumą ir pilną ten nuomonių, bet kuriuo atveju pilną malonumą žaidimo pajusi kai chebros daug susirenka ir yra aiškūs žaidimo scenarijai. Bet po pastarūjų įvykių su Nemenčine šiaip susirinkti miške pasišaudyt, tai dabar labai pagalvočiau ar verta, nes kažkas ne taip supras, kažkam nepatiksi ir žiūrėk atvažiuoja SPEC OPS...:)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Privačioje teritorijoje, tvarkingai suderinus su savininku. Ar tai apleistas (privatus) pastatas, ar kaimas, ar oficialiai nuomuojamas dažasvydžio/airsofto plotas. Svarbiausia pašaliniams į akis nekristi.

Esant tokiai politinei situacijai reikia vadovautis blaiviu protu, kad nesikartotų Nemenčinės scenarijus.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...