Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Ginklai ir kainos


Rekomenduojami pranešimai

Roles:

1. Rifleman

2. Sniper

 

Abieju roliu ginklus isbandziau saudykloje. Abieju labai patiko, nes yra savaip zavus ir ideda skirtingu pojuciu, tik vat negaliu apsisprest, kuri tiktu labiau kaip pradedanciajam. Taip pat neatmetu galimybes apie Marksman, kadangi is aprasymu skamba kaip Rifleman ir Sniper roliu misinys.

 

Klausimai;

1. I kokia suma pinigu, tureciau ziureti perkant pagrindini ginkla, kad butu padorus patvarumas ir neblogas iejimas (entry) i si sporta?

2. Ar iskart tureciau eit link Full-Metal body tipo ginklu, ar apsimoka pradziai pasizaisti ir su plastmasiniais, kai gearboxas metalinis?

3. Kaip yra del 3 tipu ginklu? Kurie jusu nuomone yra geresni? Spyruokliniai, elektriniai ar dujiniai?

4. Kur galima butu rasti taisykles ginklams? (Tokias kaip koks leidziamas ginklo galingumas, greitis, apkabos dydis ir pan.)

5. Kaip yra del ginklu atnaujinimo tobulinimo? Ar verta pirkti ginklus, be galimybes ju pakeisti? (Ak, Ar-15)

 

Bet kokia pagalba ar patarimai labai laukiami! :)

p.s. Iskart atsiprasau, jeigu mano klausimai jau buvo paklausti, tokiu atveju tikriausiai per mazai ieskojau informacijos.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

1. 100-200eur. Pigesnių neverta žiūrėt

3. Airsofte dažniausiai naudojami AEG automatai, nes jie leidžia šaudyt auto režimu. Snaiperiai dažniausiai būna spiruokliniai(po kiekvieno šūvio reik užtaisyt)

4. http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/14148-%C5%A1ratasvyd%C5%BEio-m%C4%97g%C4%97j%C5%B3-asociacijos-ginkl%C5%B3-grei%C4%8Di%C5%B3-limitai/

Priklausomai nuo žaidimo tipo, gali būt neleidžiamos hi-cap(bunkerinės) dėtuvės dėl realistiškumo(kad dažniau turėtum užsitaisyt)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

jei nesi pazystamas su airsoft ir butent airsoft milsim specifika, siulyciau pradet nuo paprasto rifle ir apseit be marksmaninimo. Apsilk kojas pradziai, surpask kas ir kaip, isigilink i ginklo mechanika. Kaip taisykle visi kas startuoja nuo sniperiavimo, marksmaninimo savo ginklus po to pardavineja greituoju budu, sumerke pries tai daug pinigu. Jokio gero toliasaudzio ir taiklaus ginklo uz 100-200 eur nepaimsi. 

 

Kad kalbet ne tusciai siulau pradeto nuo Mke platformos, veliau is jo pasidarysi DMR. Kas is esmes bus daug paprasciau ir protingiau.

 

Jei reikia konkrecios pagalbos kas kaip rasyk PM pagelbesim.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...