Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Kokia jusu nuomone apie keliu apsaugas, salmus ?


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki ! 

 

Na apie samlus esu pasiskaites ir manau kad jie yra svarbus, bet man dar kyla klausimas ar keliu apsaugos yra svarbios ar ne ? Ir dar norejau paklaust ar daznai tokiu dalyku pasitaiko kai kulka sulenda i ausi ir pns.

 

Ir gal kas buvo pratestave Zekler akinius ? http://www.airsoftas.lt/apsauginiai-akiniai-az90

 

 

 
  •  
Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kelių apsaugos svarbios tiek kiek tau jos patogios. Daugelis kelio apsaugų labai smunka, trukdo šliaužti, vasarą kaista keliai. Kitas variantas kaip kuriose taktinėse kelnėse yra vieta įsidėti kelių paminkštinimą, tai savi pliusai, bet reikia naudoti tokį paminkštinimą kuris nesugeria vandens, nes kitaip vaikščiosi su drėgnais keliais.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kai pora sykiu gerai kelliais bakstelsi i saknis, medi, asfalta, tada zinosi ar tau reikia keliu apsaugu ar ne. Oponuojant Freud, ne visos apsaugos smunka ir ne su visom kaista keliai. Turetos Hatch firmos ir paprastos no name'ines pauikiai atlko savo darba, tik reikia dirzelius susireguliuoti. Jei ziureti kelnes su paminkstinimais arba integruotais antkeliais (iskart reik juos prisitvirtint, ad nepasimestu) tai del kiekvieno zmogaus fiziologiniu savybiu, tie paminkstinimai ne visada klupint pataiko i reikiama vieta ir daugiau erzina, nei suteikia naudos.

 

Ir dar: AIRSOFTE KULKU NERA, saudomes sratukais. O kur jie pataiko sekmes dalykas. Vienas per visa zaidimo karjera negauna i ausi, kitam kiekviena zaidima tenka krapstyt.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

kazkas nesioja anturazui, kazkas, kad apsaugotu, kazkas kombinuoja. aplamai as skaitau, kad 80% airsoft ekipuotes yra individualus dalykas, tiesa tuom airsoft ir yra saunus, nes gali pirkti tai kas patinka, arba tai ko reikia/nereikia. asmeniskai as naudoju minkstus keliu ideklus (taip vasara keliai kaista, taip apsaugo ne taip gerai kaip kietos apsaugos, taciau visikai nevarzo judesiu, na ir siek tiek suminkstina kia kur nors smarkiau dedi keliu), salmo nenaudoju, taciau planuoju isigyt, tik mano atveju tai bus labiau anturazui (kai kurie zaidimai reikalauja, kad kovojanti puse butu su pilna ekipuote). Sekmes apsisprendziant.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dažniausia kelių apsaugų smukimo priežastis yra nepakankamai suveržiami dirželiai arba prastos kokybės/plonos tamprios medžiagos dirželiai. Aš naudoju paprastus Mil-Tec antkelius iš aic.lt. Teko persiūti velcro į patį tamprios medžiagos galą, kad atitiktu mano fizionomiją. Dirželius laikau suveržtus bet tiek, kad butu patogu lankstyti koją. Galiu pasigirti, kad šios kelių apsaugos niekada nebuvo nusmukusios  :). Esu turėjęs ir kitokių kelių apsaugų ir tos kurios įsideda į pačias kelnes. Man asmeniškai pats blogiausias variantas tos kurios įsideda į kelnes. Pritūpus dažniausiai jos būna žemiau, nei iš tikro yra kelis. Ir apskirtai man keldavo keista nekomfortiška jausmą vien nešiojant tokias kelnes.

Kalbant apie šalmus tai jie tikrai nėra tokie svarbūs, kaip kelių apsaugos. Tiesa, būna, kad pagal orgų reikalavimus tam tikra žaidimo pusė privalo būti su šalmais. Nekalbant apie orgų reikalavimus ar kokių nors pajėgų rekonstrukcijas kitas dalykas yra šalmo kokybė. Beveik visada airsoft'ui skirti šalmai yra tokio storumo, kaip plastikiniai indeliai maistui laikyti, dirželiai atsilaisvina ir yra per minkšti. Jeigu šalmas su minkštomis pagalvėlėmis jis gali atrodyti per daug pakilęs nuo galvos dėl svorio neturėjimo. Tai galima pašalinti suveržiant dirželius bet, kaip minėjau jie yra per minkšti todėl greitai pradeda "pjauti" veidą ir atsilaisvina, jei nėra tinkamai sutvirtinti. Su tikrais šalmais šitų bėdų nėra ir nėra ką kalbėti apie kokybę palyginus su airsoft'iniais šalmais. Tikri šalmai gali kainuoti daugiau nei airsoft'iniai bet verčiau pirkti tikrą, jei esate nusiteikę jį rimtai nešioti ir nebijote šiek tiek svorio ant galvos.

 

P.S. Tiek su tikrais, tiek su airsoft'iniais šalmais karšta.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...