Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Senieji Trakai ( NAUJAS POLIGONAS ) 16-04-24


botanik
 Share

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 59
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Aciu uz zaidima, super miskas , grazi gamta. Nesu dar zaides su tokia rimta chebra, visi draugiski, komandiski, paslaugus, ne vieno maklaudo nemaciau, niekas nereke ir nesigincyjo, super praleistas laikas ir tik geros emocijos. aciu organizatoriui botanikui uz nuostabu zaidima, labai geras ritmas buvo zaidimo ir tolygiai dekinga teritorija abiem pusem manau. aciu visiems. iki kitu kartu. :)

P.s labai patiko kad buvo organizatoriai pasirupine "neptunu" mertveke, superine ideja, aukstas lygis. nemanau kad jiems ten kazika kashtuoja bet tai buvo super,ankstesniuose zaidimuose visada vargdavau su tuo vandeniu kadangi neturiu spec gertuves. arba maza buteliuka nesiodavaus arba rasdavau isgerta mertveke "draugu" savo buteli padeta :D ..., o cia gristi i mertveka po sunkaus mushio  kiek nori ramiai atsigeri , pailsi ir vel sau i ataka :)..., man tai asmeniskai 2kw prie kubaturos pridedavo :D :D :D ...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Miškas tikrai patiko. Vietovė kalvota, tad žaidimas tampa įdomesnis, atsiranda daugiau galimybių formuoti gynybą bei puolimą daro sudėtingesnį. Žaidimas suorganizuotas įdomiai, veiksmo per akis. Ačiū, Botanikui. Tik... Kas nors paspaudė raudoną bombos mygtuką? :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...