Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Darokas

Members
  • Pranešimai

    128
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Darokas

  • Gimimo data 04/03/1967

Previous Fields

  • Ginkluotė
    ..

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Elektrėnai

Darokas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Botanikui sveikinimai Gimtadienio proga ! Sveikatos ir sėkmės, kūrybinio polėkio !
  2. Gerai gerai , be piktumų, jei reikia paprasto atsakymo , tai aš GB tepu Shell Retinax EP2 tepalu, o cilindrą tik silikonu . O straipsnelį nuorodoje vis tik paskaityk , išsamiai aprašyti tepalai, kitą kartą gal ir pravers ...
  3. Oooops, vaikuti, ar mama žino, kad tu čia suaugusių dėdžių forume rašinėji ?
  4. Žvelk plačiau : vadinasi pribrendo reikalas praplėsti akiratį, šiandien reikia pasidomėti plastiškųjų tepalų savybėmis, siūlau pradėti nuo čia : http://studijos.tv3.lt/siukslynelis/referatas/13862/?page=4 O po to Gūgelis tamstai pagelbės ;)
  5. Kolega, Kalnų Aidai, Jūs kažkoks labai neryžtingas , nugi papirkit tą turbofaną ir gausit visus atsakymus . Matot , situacijos būna labai skirtingos , tai po lietaus , tai pelkėj kokioj , tai pachmielo kiekis didokas organizme , kažkoks rasojimas vis tik įmanomas ,bet ventiliatorius su tuo susitvarko labai sėkmingai.
  6. Turiu ESS su ventiliatorium iš viršaus. Nenuvylė nei karto, dar daugiau - nu nebenoriu aš be ventiliatoriaus su Fairy. Rekomenduoju jamt , kad ir kopiją , tiesiog nėr ką lygint su paprastais , kad ir su spec. danga nuo rasojimo . Ventiliatorius nupučia- išdžiovina stiklą nuo drėgmės , o su feiriais ir kitom dangom stiklas vis tiek plaukia .
  7. Prisikarksėjau - radikulitas , dabar šaudyt galiu tik gulėdamas :mad: http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/7787-darokas/?hl=darokas
  8. Aš naudoju nuo seno Toshiba laptopo - 15V 5A, puikiai tinka.
  9. Mano "stockinio" akumuliatoriaus krovimo metodas . Jei kam įdomu - galiu aprašyti detaliau . Kol kas pasakysiu tik tiek, kad taip įkrautas akumas du bunkerius po 330 bb'sų išspjaudo nemirksėdamas . Daugiau nebandžiau , nes paprastai žaidimas baigiasi :) P.S. nesu žieminis žaidėjas , taigi nežinau kaip būtų šaltyje .
  10. Viskas normaliai ,nepanikuokit ,vietiniai veikė pagal instrukcijas ir orgai čia niekuo dėti : Labai gerai , kad kažkas reaguoja į "žaliuosius žmogeliukus" , nu mažą ką ;)
  11. Teritorija ten superinė , nei kiek neprasčiau Vilniaus pataisos namų . Mūšiai vykdavo visur ir pastatuose , ir tarp , ir už , ir prieš . Vienžo , visiem buvo veiksmo ir snaiperiam , ir kulkosvaidininkam . Mertviakai netoli , tai pailsėt nebuvo kada . Džiugu , kad Botanikas atnaujino poligono naudojimą , ypač , kai jo ,,dovanėlių" prifarširuota visur , tai tikras smagumėlis ;)
  12. O šitos dėtuvės kuom blogai ? http://www.airstrike.lt/detuves/aug-klase/refiting-house-80-rounds-aug-magazine Senai jau žadu kokias 5 pagriebti , tik neprisiruošiu iki Airstraikės dalėkti , paderink kainą pas vietinius ir jamam ;)
×
×
  • Sukurti naują...