Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

ICS M4 apkabos laikymo detale?


L.A
 Share

Rekomenduojami pranešimai

  • 1 year later...

na, kogero tik Lietuvoje ir Kinijoje isgirsi, kad CA geresnis uz ICS. Del to auksto lygio meistro. As kaip supratau jis auksto lygio meistras ant CA, o ICS'uose nelabai raukia, nelabai patirties turi (nes nuo seno visi su pigesnisi CA vaiksciojo) ir nebelabai nori gilintis tai kaip ir betkoks betkurios srities aukstas specialistas pyz...vos tai ko nelabai supranta. Nu cia siap gal jis ir geras anyway. Del klibejimo vamzdzio. Jo maniskis kai parejo tai irgi krito i akis vamzdzio laisvumas. Isties isardziau ji, kad daverzt, bet nereikejo, nes jei kaip pas mane RIS rankena, tai ten yra kiaurymes sitiems dvieju daliu vamzdziams paverzt. ten is virsaus berods du varzciukai, o is apacios 1. Sunkiai jie ten matosi tokie smulkuciai, bet kai juos pasukau tvirciau vamzdis nebekliba, o daugiau nieko ten perinkineti nereikia ir perverzineti. Nu tik atlenkiamos buozes varztas karts nuo karto atsipalaiduoja, bet cia nebeda tep sakant. Na kliba pas man HICAP magazinai ce nepatinka sitas isties. Paskui kai ardziau tai nulauziau pina hopupo dangcio - gyvate pasilenke, o kai atitiesinejau luzo. Teko pirkt nauja :winkwink: ir atsargiai su RIS rankenos varzciukais, nes kai prisukinejau perverziau ir skeltos verzles persprogo - kas per sud... lidinys. Tai nusipirkau ukinese pora verzliu standartiniu, uzmeciau juodais matiniais dazais ir daba tvarka ir ziuris dar geriau, labai tinka sesekampiai varztai prie tos briaunuotos rankenos.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Del to auksto lygio meistro. As kaip supratau jis auksto lygio meistras ant CA, o ICS'uose nelabai raukia, nelabai patirties turi (nes nuo seno visi su pigesnisi CA vaiksciojo) ir nebelabai nori gilintis tai kaip ir betkoks betkurios srities aukstas specialistas pyz...vos tai ko nelabai supranta.

Truputis off. Kolega, Jus greičiausiai tiek AEG savo gyvenime nesate matęs, kie ?is meistras yra suremontavęs.

 

Prie ko čia pigumas?? Niekas ir netvirtina, bent jau a? neperskaičiau, kad CA geresni , nei ICS. Tiesiog ra?o, kad CA nėra blogesni u? ICS.

Kolega suprantą skirtumą?

Kaip ir kiekvienas AEG, ?ie irgi turi savų problemų. Kiekvienas savų. Tik tiek. :winkwink:

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 6 years later...

Žiuriu tema senoka, bet gal šiuo metu yra daugiau ICS turėtoju. Norėčiau paklausti kokie įspūdžiai iš techninės pusės. Renkuosi nauja ginklą ir užstrigau tarp poros variantu ICS ir G&P http://www.airsoftshop.be/en/ics-par-mk3-black.html  bei  http://www.airsoftshop.be/en/g-p-14inch-tmr-electric.html  iškart dėkui už bet kokia informacija. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

ICS ne visi hop up chamberiai tiks ir gearbox dizainas nestandartinis (skeltas pusiau), dėl to jis kiek triukšmingesnis. Bet visos kitos detalės +- standartinės. Taippat pliusas, kad pakeist spyruoklę su visu viršutiniu gearboxu užtrunka kokias 10 sekundžių.

Siūlyčiau imt tą, kas gražiau atrodo/labiau patinka. Abi firmos geros.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...