Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

CQB ir machine-pistol AEG


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Lurkinu forume kuris laikas ir pamažu pirkinėjuosi įrangą bei laukiu, kada ją galėsiu praktiškai išbandyti :) . Gavau visai palankia kaina tokį aparatą: http://www.amazon.com/Airsoft-Well-Scorpion-Electric-R2C/dp/B001MJUYHC/ref=cm_cr_pr_product_top?ie=UTF8. (gal nevisai tikslai šis modelis, 85 m/s lyg ir).

 

Tikėjausi, kad tiks tiek backupui prie mano įsigyto gbb karabino (kvailas, bet baisiai jau smagus sprendimas), tiek paprastiems CQB žaidimams, tačiau kiek skaitausi praktikoje LT daug kur CQB (ar ir normaliuose žaidimuose įžengus pastatuose) leidžiami TIK pistoletai ir shotgunai. Ar su šiuo daiktu mane kažkokiomis sąlygomis į juos priimtų? Yra dvi dėtuvės viena mechaninė 26, kita bunkerinė 300. Taip pat galima tiek semi tiek auto nustatyti. Ar verčiau derėtų šį pardavinėti ir ieškotis pistoleto?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Pistoletas. Pats turiu mp5k, bet jei leidžia tik pistoletus ir shotgunus pagal legendą, tai maniškis kaip ir šitas netinka. Aišku daugumoj žaidimų yra taisyklė pastatuose ginklas iki 109m/s, tada pavieniais galima

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...