Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

libera.avis

Members
  • Pranešimai

    41
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas libera.avis turinys

  1. Stalkeriai Vilniečiai - ar atsirastų kas pagelbetu su transportu iki zonos? Masina sustreikavo ir bijau kad laiku nesutvarkys.
  2. Apie vfc gbbr teke daugiau blogu atsiliepimu girdet, kad ir ne kongreciai sio modelio. Uz ta kaina jau netoli ghk m4 eina, tai ten jau patikrintai gera kokybe. Minusai kaip ir kitu gbbr bus. Kai saltis paspaudzia sunkiai bepazaisi. Brangios baisiai apkabos ir nedidele ju talpa. Svoris nemenkas pilno loadouto taip pat. Jei investicijos negaila, tuomet pirmyn, nes tikrai smagu siaip su gbbr zaisti. Jei pataupant ziuret tai we nera blogas variantas taip pat.
  3. Gaila girdėti, bet suprantama. Klausimas beabejo išlieka tik dėl apmokėjimo pačio - data kadangi keitėsi, taikrai neaišku dabar ar pavyks sudalyvauti. Aš linkęs pinigus tuos palikti tiesiog kolkas pvz ir tikiuosi sudalyvausiu, bet jeigu taip susiklostytų aplinkybės, kad neišeis, Jūs pinigus gražintumėte kad ir gegužę tuomet? Ar kaip? Tikrai taip :)
  4. No nick - dar klausimai keli: 1. Zaidimo lygis kiek suprantu tas pats planuojamas kaip praeitais metais. Kazkoks papildomas brief dar bus daromas? Nes praeitais metais daug daugiau info buvo del monstru, artefaktu ir kt. 2. Kiek siai dienai turim zmoniu uzsiregistravusiu. Ar tikrai zaidimas vyks?
  5. Taip pat apskritai kur info apie artefaktu rusis, anomalijas ir kt. Ar taisykles dar bus pildomos?
  6. Dar vienas priminimas, kad būtina ginklus vežioti dėkle ar bent maiše. http://www.delfi.lt/news/daily/crime/vilniaus-viesajame-transporte-sulaikyti-du-vyrai-su-automatiniu-ginklu.d?id=75356693
  7. Dalyvausiu, taip pat bus +1 dar vienas žaidėjas. Už abu pervesta apmokėjimas.
  8. Nes siunčia PM: Pavadinimas: MB "Trys Stulpai" Sąskaitos Nr.: LT837300010135931355 Paskirtis: 03-19 šaukimas NIKAS
  9. Jei kam reikia porą laisvų vietų turiu iš Vilniaus važiuojant. PM.
  10. Žaidimas + PKR http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/13523-liberaavis/?hl=libera.avis
  11. Pirma apie pardavėją googlint reikia ir tik tuomet - pirkt. Ir šiame forume paieskojes rasi siaubo istorijų. Gal pasiseks ir gausi viską, jei ne, nelukuriuok ir į vartotojų teises kreipkis. Jie Airstrike tikrai žino. Sekmes
  12. Būsiu pats http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/13523-liberaavis/?hl=libera.avis Taip pat dar 2 iš LSK: http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/13001-povilas/ http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/14376-au%C5%A1vis/ Ir + vienas nuomininkas. PM klausimai keli orgams.
  13. Ieškau Dan Wesson revolverio iš ASG/Wingun. Reikia High power, t.y. 400-500 fps versijos. Pageidautina 6-8 colių ilgio versija, bet gera kaina ir apie 4 colių versiją pasvarstyčiau. Kaina proto ribose ir bonus pinigai už priedus kaip kad speedloaderiai ir dėklas patogus jam skirtas. Link su info tikslesne: http://www.patrolbase.co.uk/airsoft/asg-dan-wesson-6-inch-high-power-airsoft-revolver-chrome.html
  14. Dalyvausiu. http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/13523-liberaavis/?hl=libera.avis +1 žmogus dar bus. Apmokėta šiandien už abu.
  15. 1 CO2 ir 1 green gas reikia padorioj, veikiančioj busenoj. Vilnius. PM rašykit kokios kainos pageidaujate. Taip pat aktualu ir specializuoti jam dėklai.
  16. 1.) http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/13523-liberaavis/ 2.) Libera 3.) Setingą išmanau. 4.) Laisvas Stalkeris 5.) Peilis, pistoletas, shotgun'as ir granata bus. 6.) Anturažas 3-4 bus. Patvirtinta / Apmokėta
  17. Ne, čia tiesiog bendrai turiu omeny, kad jie nesąmoningai skaičiuoja. Iš evike pvz siunčiausi, tai jų shippingą 70 usd dar PVM apmokestint sugebėjo jie, nors realiai tai ne Lietuvoje teikta paslauga. Ir žinoma 10 eur tą mokestį taip pat gavau. + PVM už pačias prekes (ko aš tikėjausi ir kas būtų norma). Trumpai tariant ne iš Europos kažką siųstis apsimoka tik mažavertei sumai arba kai kažko tiesiog neįmanoma rast Europoj.
  18. Jie sugeba PVM paskaičiuot ir už siuntimą patį ir už pačią tarpininkavimo bei PVM apskaičiavimo paslauga. Mokestis jūsų mokesčiui.
  19. Negi taip sunku žemiau esančią perku temą pastebėt?
×
×
  • Sukurti naują...