Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

AK gearbox v3 motoriuko problema.


DjMode
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Tai gal pas tau standartine baterija? Jei taip, tai didele tikimybe, kad joje problema. Motoriuko gerumo nenustatytsi sukiodamas su pirstais (nnebent esi DAUG ju sukiojes ir esi tiek jautrus kad suprastum kur ir kas), kol nesisuka kaip propeleris nuo vieno pasukimo, tol neverta galvos kvarsint. Dar paziurek ar akumo jungtis nekaista kai saudau, nes jei standartine Tamyia tai ten irgi sliekai gyvena. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveikas, pateik duomenis

 

Ginklas, ginklo modelis, gamintojas, spyruoklė, galingumas (m/s), kas jam buvo daryta ar tiesiai iš gamyklos?

Baterijos tipas, nominali įtampa (V), talpa (mah), kuo krauni? Senai/dažnai naudojama? Pirkai naują/naudotą? Standartinė buvo su ginklu?

 

Pvz. CYMA AK 050A modeliai turi 8.4V Nimh berods. Tarnauti kokį sezoną nebaisiai pjaunant tarnauja. Bet po kiek laiko ji pradeda vis greičiau ir greičiau išsikraudinėti ir nelaiko talpos. Taip sakant - miršta.

Verta paskaityti čia: http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/89-akumuliatori-krovimo-laikas-ir-visa-kita-kas-lieia-juos/ - sena inf, daugiausiai liečianti NimH ir NiCd.

 

Jeigu visi kiti parametrai liko tokie patys, tik pradėjo greitai išsikraudinėti akumuliatorius - greičiausiai ir bus akumas. Paprastai varikliai kai sugenda - užuodi.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Modelis CM.042A, baterija Ni-Cd 1500mAh 8.4V. spyruokle 120m/s. Buvo zaista gal kelis sezonus net ir ziema, bet baterija buvo kazkiek aspildyta ir po kiekvieno musio ginklas isvalomas. Ziema zaista buvo tikrai nedaug kartu. Kas mano daryta, tai tik keista hopup gumyte.  As neatmetu tikimybes del baterijos, bet greitosauda tokia kokia buvo. Del pakrovejo, tai output 8.4V DC 250mA. Ginkla pirkau padeveta, geroje bukleje.

 

beje, dabar ginklas istrauktas po kokiu metu ar daugiau gulejimo kambario kampe, nes nebuvo laiko naudoti.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...