Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

PARTIZANAI 1.4


olegas
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Nelabai suprantu tavo nusiskundimu J.J.

Buvo ne fun zaisti? sakykit ko reikia, kad jums irgi butu fun. As jau parasiau savo nuomone apie trukumus ziurint is kaimiecio/partizano puses. Pridejus jusu pastebejimus manau sekanti game'a galima butu padaryti geresniu. Del to cia ir diskutuojame, kad kitais metais visiems geriau butu. Ir tikrai viska bent jau as stengiuosi priimti domen. Liudna skaityti tavo komentarus, nes susidaro ispudis, kad jusu pusei game'as nepatiko, o jau ko ko, bet to tikrai nesiekeme. 

 

Del pasiuntimo just for fun myriop cia jus kazko nesuprantat ir istorijos vadoveliu neskaitot. Niekas just for fun nekankindavo ir is viso visi stengesi graziai ir draugiskai sugyventi su vietiniais, o ne taip, kad pas jus pirmas argumentas pizdy, o po to ziuresim ar ka papasakosit. Jei NKVD ir MGB butu butent tokie buve jiems visa Lietuva butu teke iszudyti, bet kazkaip to neivyko... Apolitiskiems buvo nusisvilpt, kas valdzioje, bile, kad normaliai gyventi, bet nei vienas nebutu patenkintas jei ji mustu "ne zashto" klausinetu klausimu, i kuriuos jis atsakymu nezino...

 

Juokiantis is mano derybines taktikos... jus man nieko nelauzet, plius pirma pusvlandi realiai nieko nezinojau, nekalbant, kad jokiu partizanu pas mus tuo metu net nelabai buti galejo ir "in real" dar nebuvo. As sau asmeniskai cia LARP'ui pretenziju nekeliu, jei tu reiski pasakyk, kaip, tavo manymu, tai turejo atrodyti?

 

Kalbant del maisto... Pagalvok ar logiska, kad valdzia duoda tau maista, o pakeliui i namus ji MGB ir NKVD atima? Tokius iskarto stukalini ministrui ir ministras pries tokius irgi is karto sankciju imdavosi. Okupantas nereiskia, kad jam viskas leidziama ir kad jis uz savo veiksmus pries nieka neatsako. Del slepimo kuprinese.... nebuvo pasakyta, kad negalima, tuo ir naudojomes, kai pasake, kad negalima to nebedareme. 

 

Lapino pasiulymas siaip bene realistiskiausias, kaip igyvendinti tada tai, kad kaimieciai butu bent kazkiek labiau linke uz partizanus tik reikia suigalvoti, tai yra lazda mes kaip ir jegos strukturos turetume, o vat meduolio ne. Taip sakant kuo partizanams motyvuoti vietinius? Jei tai kazkaip sureguliuoti manau galima butu pasiekti kazkiek realistiskumo. Tiesa, tada reikia daugiau zmoniu ir daugiau LARP'eriu, kurie tik kaimieciais noretu buti. Nes kalbant apie partizanu kiekius ju buvo maziau, plius jie turejo maziau fire power, tad tikrai reiktu is naujo subalansuoti zaidima.

 

Jei busiu Lietuvoje per kitus partizanus, jau beveik noriu eiti ir isbandyti save kitoje barikadu puseje ar ministro ar MGB roleje. Tiesa, norisi ir pasisaudyti :(.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 60
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Matyt, santykiams išsiaiškinti, išties, reiks dar vieno žaidimo :)

Skaitau pastabas ir matosi, kad tikrai yra ką tobulinti, bet norėdami keisti taisykles, turim lygint visus žaidimus. Pvz. partizanams šį kartą buvo daugiau apribojimų, o jie sako, kad buvo per paprasta tapti partizanu nors ankstesniuose žaidimuose buvo atvirkščiai ir t.t.

Pagal galimybes balansuojame žaidimą eigoje, tačiau, kiekvieną kartą gausis kitaip, nes žmonės elgiasi skirtingai.

Remdamiesi išsakytais pastebėjimais:

1 Tikrai planuojame gerinti maisto racioną struktūroms. Turėjo ir šį kartą būt geresnis, bet nesukontroliavom.

 

2 Sandėlį bus galima plėšti.

 

3 Geras pasiūlymas buvo tardymui- kas 10 min. po klausimą ir metam kauliuką. Jei pasiseks neprivalėsi atsakyt, nepasiseks- atsakysi, visai nepasiseks- mirsi.

 

4 Komendanto valanda buvo skirta, kad nebūtų miestas paimtas iki sekmadienio (nors nuo 5 ryto tą tikrai galima buvo daryt) ir kad galima būtų pailsėti neišeinant iš žaidimo.

To nedarytumėm 2 dienų žaidime. Klausimas, ar verta daryt žaidimą 3 dienas ar geriau intensyvų, bet 2 ?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

2 Sandėlį bus galima plėšti. (SUPER tik padarykite, kad sandėlys būtų realiai ministro žinioje, o ne mistinio sandėlininko su kulkosvaidžiu).

 

3 Geras pasiūlymas buvo tardymui- kas 10 min. po klausimą ir metam kauliuką. Jei pasiseks neprivalėsi atsakyt, nepasiseks- atsakysi, visai nepasiseks- mirsi. (įdomi koncepcija, jei apribosi laiką, bus ribotas klausimų kiekis, tada vos tik paleidę ir vėl čiupsite tą patį ir vėl spausite atsakymus).

 

4 Komendanto valanda buvo skirta, kad nebūtų miestas paimtas iki sekmadienio (nors nuo 5 ryto tą tikrai galima buvo daryt) ir kad galima būtų pailsėti neišeinant iš žaidimo. (pailsėti nepadėjo)

 

To nedarytumėm 2 dienų žaidime. Klausimas, ar verta daryt žaidimą 3 dienas ar geriau intensyvų, bet 2 ? (3 dienos buvo afigienai) :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Visem linkejimai. Geras savaitgalis. as uz 3-ju dienu zaidimo formata. Lauksiu partizanu 1.5

 

Cia kartais  girdisi nenormativi leksika irv vietomis kraupus vaizdeliai, silpnu nervu ziureti nerekomenduojama :)

 

http://youtu.be/TrLEB53HfDw

 

p.s.sorry uz kokybe

 

p.p.s foto

 

http://s1091.photobucket.com/user/kaktusasss/library/pp?sort=3&page=1

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 6 months later...

Deliojam.

Greitu laiku paskelbsim. Šiuo metu linkstam prie vasaros pradžios. Jeigu grafikai neleis darysim rudeni.

Planuojam šį kartą atsisakyti ideologijų ir daryti 2 lygiavertes puses atskirtas "pasieniečių" saugomos sienos.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

<...>

Planuojam šį kartą atsisakyti ideologijų ir daryti 2 lygiavertes puses atskirtas "pasieniečių" saugomos sienos.

 

Gaila, buvo daug minčių kiekvienos pusės mechanikos patobulinimui :(

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Principas išliks toks pats, tik dabar abi pusės turės kovoti su pogrindžiu.

Tiesiog, norim leisti išbandyti šuolaikino partizaninio karo taktiką, todėl šį kartą bus mažiau rybojimų įrangai.

 

Dėl tobulinimo, tai visos mintys ir idėjos sveikintinos, noriai peržiūrėsm.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...