Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Rekomenduojami pranešimai

Juju, pagal tavo žintę, tai aš jaučiuosi ĮPAREIGOTAS skubiai tau ką nors pasiūlyt (blyn, lygtai aš juos pardavinėčiau :) ar būčiau kitaip finansiškai suinteresuotas) :) Bet kadangi asmeninis psichologas ir įvaizdžio konsultantai pataria būti santūresniam ir naudoti politkorektiškus išsireiškimus, tai: .......

 

....kaip ir daugumai naujokų (t.y. visiems, kas su tokiom "zajavkėm" čia užeina nuo pat pirmo pranešimo: "kaip išrinkit man tą ir tą visur viską skaičiau ir nix... informacijos googlėje nėra - staigiai patarkit ką nors. Laukiu") duosiu tau pirmą gerą patarimą:

 

Pasiskaityk įdėmiai forumą, ypač tas skiltis, kur aprašinėjami AEG gedimai ir t.t., nuvažiuok į parduotuvę pasičiupinėk, paskaitinėk užseniečių forumus (irgi googlė išmes) ir tada žinosi atsakymą į savo klausimą.

 

Ir, kontrolinis klausimas - 18 metelių tau bent jau sukako? Jei ne - neskubėk rašyti į kitą skiltį koks tu geras, ir kaip tau turėtų padaryti išimtį visuose žaidimuose... Na, bet čia dar anksti - paskaitinėsi forumą, pats suprasi apie ką aš čia.

 

Nėra už ką, skanaus. Naudokis į sveikatą. Ačiū už dėmesį. Jūs - nuostabi publika.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

 

Aš netikėtai turiu noro tau padėti, kol nesušoko visi ir tavęs nepat"ra"ti""" už tavo tingumą užduoti tokį klausimą čia.

 

1 ir 3 turi standartinti vidu t.y. stovi version 2 gearbox'as (tipo kaip visas jegos agregatas). 1. modelį turėjo vienas kolega dar iš senosios komandos. Buvo žiauriai patenkintas, nes šiaip kokybiškas modelis, išorė geros medžiagos, tikslumas detaliu, suleista viskas super ir t.t. 3 modeį turi toks babajus iš S8PMC. Pas jį kiek ilgesnis vamzdis. Tu jam parašyk PM ir paklausk jo nuomonės. Šiaip M4 kaip M4. Kaina dažniausiai atitinka išorės kokybę, tam tikrus kitus kelis navarotus. O vidus panašus - LSB limitams per akis. Vienus gali tekti patiuninti, kitus detiuninti. Dar mokėsi už aksesuarus, ką ten norėsi užsidėti.

 

2 yra super duper mixas, tarp SYSTEMA, V2 ir ICS Split V2 tipo - navarotas, kad gali galinguma greitai keisti, bet dalys panašiai nuo V2, bet ne visai :) Nu tipo. b00ras galėtų užvesti review apie ginklą. Bet šiaip kiek girdėjau nėra tobulybės iki kompresijos - atitinkamai krenta greitis ir taiklumas. Bet čia reiktų savininkų komentarų. Gal ten išimtinis variantas iš pirmos kokios siuntos pasiteikė.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...