Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

del tiuningo


vilkas012
 Share

Rekomenduojami pranešimai

sveiki, neperseniausiai isigyjau naudota m249 kulkosvaidi. isidejau mosfeeta kaip kad radau nuorodoje http://www.powerlabs.ru/page-10/bodyshop/bts555-m249-mk2.html, bet ji isidejus toks vaizdas kad krito greitosauda (baterija 9.6v). taip pat per paskutini zaidima kazkaip sratuko greicio ir atstumo truko. suprantu, kad be chronavimo sakaiciu nelabai ka galima pasakyt, bet jei bandant tiuninguot toki ginkla nuo ko pradet. 

kaina- nelabai svarbi, bet zinoma proto ribose. ginklas m249mII a&k

 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Yra toks biednas chronavimo būdas naudojant Coca-Colos skarbonkę. Bendram suvokimui. Internete vadinasi Poor man chrono. Pagooglink.

 

Aš pats turiu bazinį (135ms) RPK. Keisiu vamzdelį, dantračiu, spyruoklę, visa el. dalis: laidus ir statysiu Mosfet, išmesiu perexodus, prilituosiu kontaktus prie varikliuko, jungtis paliksiu XT60.. Planas turėti 145m/s, vidutinę greitošaudą. Stovės arba 9,9V LifePo arba 11,1V.

 

Jeigu tau trūksta atstumo pradėk nuo vamzdžio - išsivalyk jį. Tada gumytės kokybė, koks stovis, švara? Pažiūrėk ar hop up spacer ar lever (ranka) įspaudžia gumytę į per vamzdžio langą tolygiai per visą vamzdžio plotį. Dar gali būti kompresijos problemos - tarp hop up ir vamzdžio.

 

Jeigu būsi 90 proc. tikras, kad trūksta vistiek atstumo lyginant su analoginiais setup'ais - pradėk žiūrėti kompresiją viduje, visokie apvalūs sandarinimo žiedai, o-ringai ir t.t. Jeigu tarpinės sveikos, nesuskylinėjusios pereik prie spyruoklės gal nusėdusi ir reikia kitos.

 

Jeigu atrodo sudėtinga - nunežk į parduotuvę Vilniuje ir tau už pinigus viską sutvarkys.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Greitosauda ir atstumas bei greitis nelabai susije.

Greitosauda galejo kristi, del blogo kontakto arba kad per kazkur nuteka srove (prakirstas laidas, kontaktai lieciasi prie gearboxo).

Atstumas ir greitis, jei priesh tai viskas buvo ok, gali buti ginklo ardymo pasekme (kazkur dingo kompresija).

Del tiuningo, tai klausimas kokio rezultato siekiama? Greitosauda? Maks leistinas tiunas? Kokie komponentai dabar stovi ginkle?

Tiuningo kainos proto ribos? Imho A&K M249 tiuninguojant iki maks leistino tiuno, geromis dalimis 1200-1500Lt. Tiuninguojant ekonominemis (bet pasak forumu laikanciomis dalimis) 700 - 900Lt.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...