Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Reikia pagalbos del: sniper m59.


Saimis
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Gal, kas iš žmoniu žino ir patars, bet tavo vietoje, pasiskambinčiau į parduotuvę arba el. laišką parašyčiau ir pasiteiraučiau ar jie turi spyruoklių (sprandzinu) tinkančių M59 snaiperiui. O tuo labiau jeigu arti gyveni ir netingi gali net nueiti :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Tai gi jokio skirtumo kur ji pirkai :) Parduotuvei pasitark, kad padetu issirinkti tau na ir jei nori gali pats pasikeisti spyruokle arba sumoketi pinigus, kad vietoje pakeistu tau. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

pries perkant reikejo pasidomet kas tai per ginklas, koks galingumas ir kaip galima padidint galinguma, bet jau yra kaip yra, pasistengsiu trumpai paaiskint kas tai per ginklas ir su kuo jis valgomas :) tai yra APS2 sistema stokine plasmasine, ginklas gana pigus ir reikia dar i ji investot 3-4 kartus daugiau negu buvo nominale uz ginkla kaina kad gautusi kazkas panasaus i snaiper ginkla, kokia dabar is jo nauda jei tavo stokinis ginklas saudo ne kuo toliau ir net ne taikliau uz paprasta stokini automata, kad tavo ginklas saudytu 200m/sec tau reikes pakeist visas detales kokibiskom metalinem, ir dar reikia turet kantrybes ir jegu, kad po kiekvieno suvio uztaisyt vel ginkla, o jei tu gulesi ar paviks gulint uztraukt? yra dar kaip variantas statyt co2 kita bet su juo tai pat labai daug problemu nes nera pastovumo suvije pirmas suvis gali but net 250m/sec sekantis jau 200m/sec kai karsta saudo vienaip kai salta kitaip, pastoviai reikia reguliot o kad reguliot reikia turet chronografa kas be abejo yra brangus malonumas.

reziumojant: nupirkai galvos skausma, geriau reikejo imt paprasta automata, bet koki m4, ak, mp5 ......... arba kulkosvaidi (aukstesne pakopa) bet tik ne snaiperine nes tai (atsiprasant)  airsoftinis apsurdas :)

 

P.S man uzeme 3min kad rasciau tavo ginkla internete ir paziureciau kas gi ten vidui darosi, stai gali ir pats paziuret.

 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

ardziau toki pakeist spiruokles neuzteks teks keist stumokli arab daryt nauja aliumini spynos mechanizmas ir silpnas nelaikys reiktu keist aliumines dalis i metalines plastikini rema i aliumini vienu zodziu nusipirkt kita kokibiskesni ir galingesni ginkla bus pigiau ir jokio gavos skausmo

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...