Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Stolen Christmas


botanik
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Grynai mano asmeninis komentaras.

 

Prisiminsime šį žaidimą ilgai. Tikrai negeruoju. Pavadinimas STOLEN CHRISTMAS lb tinka. Kaip maklaudai kalėdinį žaidimą supiso. Visą eilę maklaudų įvardinau organizatoriams, spėju, kad kai kuriems jau "strike three", tikiuosi ateityje jie nelaukiame žaidimuose ir žais senuose tvartuose, kur taisyklės negalioja.

 

Teko dalyvauti vienoje diskusijoje. Tikriausiai čia ne ta, kur buvo garbės ir kodeksai ir kažkas išspręsta. Ar ten kam nors galiausiai pakilo ranka išeiti į mertviaką. Girdėjau, kad ne.

 

Gerų švenčių, buvo malonu pamatyti keletą senų veidų, na ir aišku dėkui Botanikui, kad pakvietė į žaidimą!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Labai dekoju Botanika uz gera zaidima, gavosi visai smagus pasisaudimas su efektais ir labai skani sriuba ant galo !

 

Bet. Prisijungsiu prie Simpsono nuomones, nes tokiu maklaudu dar gyvenime neesu mates. Zaidziau uz puoliku puse , nu visko pasitaiko cia kas be ko. Kartais "glazomeras" parodo kad sratai daskrenda ir turetum pataikit, pradedi galvoti kad zaidi su maklaudais.. bet taip visada buna ir visi mes zinom sita jausma. Bet x2 , ant pacio galo teko susidurti su tokiais fruktais:

Mes ginom paskutini taska po vipo paemimo ( geimo pabaiga ) ir pradejo melini pult bla bla bla. Buvau pasisliepes uz medzio saknu, melinas atskridu ant sparnu begdamas nuo bb'su apie 10 - 12 metru nuo manes ir pasisliepie uz medzio nuo kitu zaideju. Kartoju manes jis nemate ir buvo visiskai matomas. As ilgai negalvodamas gerai nutaikes pradejau jam saudyt i kuprine , nes toks atsumas skaudziai eina. Nepatikesit. Visa apkaba 130 bb'su i nugara , i kuprine 23 poto jau supratau kad jis nejaucia ir GAL (nu netikiu) negirdi mano suviu pradejau jam saudyt i kojas.... IR kai jau man baigesi magazinas as nespejus istraukt pistoleta pamaciau kad jis pakele rankas kaip nusautas, ne nuo mano bb'su.... 

 

Apie kita frukta net nepasakosiu , greiciausiai jei jis perskaite ir pamena kaip mes su juo ant kalno prie namuko saudemes tai cia jo sazinej.. 

 

Nustebino nuomininkai, sikart normaliai judejo ir kaip pastebejau tarp ju maklaudu nebuvo. 

 

Geimas 9/10 , biski trumpas, biski truko normalaus vado. Uz visa kita ACIU likau patenkintas 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

<...>

Kaip maklaudai kalėdinį žaidimą supiso. Visą eilę maklaudų įvardinau organizatoriams, spėju, kad kai kuriems jau "strike three", tikiuosi ateityje jie nelaukiame žaidimuose ir žais senuose tvartuose, kur taisyklės negalioja.

<...>

 

<...> Prisijungsiu prie Simpsono nuomones, nes tokiu maklaudu dar gyvenime neesu mates.<...>

 

 

Būtų labai šaunu jei paviešintumėte tų "fruktų" nickus (iš pasisakymų supratau, kad jie buvo identifikuoti), kad ateityje organizatoriai ir kiti žaidėjai galėtų atidžiau stebėti jų žaidimą.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kazkaip nebuvo sventines nuotaikos zaidime. Maklaudu buvo is abeju pusiu, melynuju viena ilgai saudziau kol jau uzpiso ir nuejau i mertviaka, pakalbeti su juo jau nervu neturejau. Dar buvo nusiskundimu del to kad i jau negyvus saudo, gerbiamieji jei jus nusove ir matot kad aplink jus dar kovoja kiti atsigulkit ir uzsimeskit liemene, o kai musis atves eikit i mertviaka, Eskadrono komanda savo zaidimuose sia taisykle yra ivede ir kiek zinau pasiteisina visada.

 

Na ir galingumai, seip is tu kuriuos J.J. man nurode kaip turincius overtiuna i kalna saude kartu su manim ir tikrai nemaciau kad pas kazka bbs eitu toliau mano (mano m'ke 124m/s ir naudoju 0,25g bbsus) Bet del sventos ramybes ateityje chronavimo paslaugas teiksim visada.

 

Linksmu svenciu visiem :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Aciu uz zaidima! :-)

Kaip ir visi cia ishvardijo buvo siokiu tokiu niuansu, bet manau svarbiausia yra gera nuotaika ir geras oras.

Kadangi abu sitie dalikai buvo (man asmenishkai) tad uzskaitau.

 

Na, nebent vienas dalikas kuris man dar asmenishkai istrigo yra tai kad, kita karta reiketu galbut bandyti kazkaip atskirti visus zaidejus pagal uniforma/ginkuote ar kazkaip. o ne pagal raishti, Buvo tokiu situaciju kad visaj buvo neaishku ar ten misishkiai ar nemusishkiai, ar jie mertviake ar kas cia vyksta,,,

 

Bet visa kita buvo gerai :-)

Su artejanciom sventem! :-)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 weeks later...

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...