Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

M4 problema


Eligijus
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Kiek žiūrėjau nepastebėjau ar kas jau kūrė tokią temą.

 

Pakrovus pilnai M4 bateriją, ginklas vistiek šaudo silpnai ir šratas skrenda gal 6-7 metrus į priekį. Mano manymu baterija nusilpusi, bet negali būti nes pakrovus pilnai laiko labai ilgai. Gal kur kitur gali būti bėdų?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

O davai pradedam nuo to kokio gamintojo ginklas, kas jam daryta. Nes kad saudytu 7 m tikrai ne baterijos problema. 

Dabar gamintojo nesužinosiu, dėžės nebėra, ginklą pirkau iš buvusio klasioko tik už 150LT, tai manau didelio nuostolio nepatyriau nes ginklą turiu jau daugiau nei metai. :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Baterija su šūvio nuotoliu neturi jokio ryšio. Kad ir kaip sunkiai užtraukus, stūmoklis eina jau savo reikalais. Be to spyruoklės tiek nenusilpsta, kad liktų tik 6-7m. Jei būtų lūžusi, jaustum iš kart nes bildėtų ir stūmoklio nepagrąžintų atgal.Žiūrėk tarpines, kompresiją ir hopupą. Tiesa, gal tavo Gear Boxo priekis nulėkęs :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Žiemą yra puiki proga nuskelti GB priekį. Išsitruak pora pinų, nuimk viršutinį resyverį ir pamatysi ar tavo GB sveikas. Daug ardymo nėra, be to nieko nesugadinsi. Tiesa, apvertus ginklą per dėtuvės lizdą žiūrint į vidų, jei gb skilęs kartais matosi kad jis juda. Arba nesimato, jei tik skilęs.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...