Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Andrezas

Members
  • Pranešimai

    35
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Andrezas Pranešimai

  1. 67 Patriotas pasitaikė kaip reta šiltas :) Visi dalyviai  tikrai nesiskundė vėsuma ir  dėl to vandens suvartojimas  žaidimo metu pasiekė  rekordines aukštumas.  Taip pat  labai smagiai sugalvotos užduotys ir šaunios bombos, kurias  turėjo saugoti ir užgrobti komandos. Bombų turinys labai motyvavo. :) Ačiū Legionui už puikų žaidimo organizavimą ir  skanius šaltibarščius, o dalyviams ačiū  už geras akimirkas.

     

    P.S   Žaidimo metu  pamesta KJW  detuvė nuo M92  Berretos.  (Didžiausia tikimybė , kad šliaužiant aukštoje žolėje ant garažų kalno maždaug ties viduriu) Jei netyčia kažkas aptiksite, būtų puiku atgauti.

  2. Laba diena, siūlau įsigyti keletą senų   dujokaukių. Regis jos nebuvo niekada naudotos, tačiau naujomis man jų vadinti neapsiverčia liežuvis.  Dujokaukės yra su originaliais krepšiais, žodžiu gaunate viską, ką matote nuotraukose.

    Dujokaukės puikiai tiks Stalkerio tipo žaidimams.

     

    Kaina: pralobti neketinu, taigi kaina tebūnie simbolinė sutartinė artima  Nuliui eurų. :)  

     

    Dujokaukės yra Kaune, jeigu visgi kažkas jų norės į kitus miestus, tuomet už siuntimą sumokėjus  Norėtojui - dujokaukes išsiųsiu betkur.

    Asmenines žinutes  forumo skiltyje tikrinu gana dažnai, todėl drąsiai rašykite asmeninę žinutę.

     

    IMG_5130_zpswucr1jvb.jpg

    IMG_5131_zpsxwpdlpgi.jpg

    IMG_5132_zpsglr3bv3j.jpg

  3. Sekmadieni (2015,06,14) į patriotą važiuoju iš  Eigulių (nuo buvusio Topolio),  jei kažkas neturite kaip nuvykti, parašykite privačiai, tikrai mielai prigriebsiu pakeleivių. Automobilis pakankamai erdvus, bus ir vietos  kur susidėti ginklus ir  ekipuotę.

  4. Ačiū organizatoriams ir visiems šauniems žaidėjams už puikų renginį ir labai smagų žaidimą. Oras buvo  tarsi tobulai užsakytas, pradėjo lyti tada, kai visi  susėdo į mašinas ir pradėjo skirstytis.  Nuostabioji organizatorių košė parodė opią problemą, kad kartais košės visiem nepakanka ir kitą kartą reiks daugiau :) 

    Iki kitų susitikimų mūšiuose.

  5. Vienas komentaras labai prajuokino :)   

     

    "bet prie ko tie žaisliniai šautuvėliai?

    Įdomu, o kompe "word of tanks" žaidimo nerado? O virtuvinių peilių, "kaip tik išgalastų"?:)"

     

    Ne ištiesų narkotikai tai blogis, reikia manyt, teisėsauga dirbo savo darbą ir sekė ir rado, tačiau apmaudu , kad eilinį kartą Airsoftas būna pastebėtas žurnalistų tokiam kontekste. 

     

  6. 0_9c46f_b6341496_X5L.jpg

    Tankas be liuku bokšte, nžn ar čia bajeris ar nesamone? =)

     

    Liukai ten visgi yra, tačiau grynai techniniai. Nereikalingi  liukai jei bokštelyje nebus įgulos narių. Šiuo atveju bokštelis pilnai automatizuotas ir  turintis vadinamą autoloaderį. Pati koncepcija nėra nauja, bus matyt kaip rusų inžinieriams pavyko tai techniškai  atlikti.

     

    http://bi.gazeta.pl/im/96/df/10/z17692822Q,Plany_nowego_rosyjskiego_czolgu_T_14.jpg

  7. Dėkoju organizatoriams  už  puikų  žaidimą.  Tai buvo mano debiutinis žaidimas. organizuota viskas puikiai, oras užsakytas idealus, žaidėjai labai draugiški ir  azartiški. Didelis ačiū abiejų komandų generolams, kad puikiai koordinavote žaidimo eigą. atskirai dėkoju  Žaliųjų komandos generolui, viską matančiam ir visur spėjančiam Arvydui. :)  Gavau  labai daug gerų emocijų ir  vertingų pamokų. Taip pat ir  vieną skaudžią pamoką iš mėlynųjų žaidėjo į nosį :) 

    Po žaidimo buvo  super malonus   dalykas gauti puikios košės ir pasikalbėti su  dalyviais.

    Sakalų komanda  labai šauniai  sudalyvovo. pagarba jums.  P.S. gal Sakalai pasidalins fotografijom kai išryškinsit EOS juostelę? :D

     

    Patriotas jėga,, laukiam kito žaidimo.

  8. Neatsitiks nieko, ir jei ne kartą pakrausi. Labai tikėtina  , kad standartiškai prie ginklo gavai  NIMH 1100 Mah arba 1200 Mah akumuliatorių.  Pakrovėjas , kuris būna prie ginklo tinka krauti NiMh akumuliatoriams, tačiau jis neturi automatinės išsijungimo funkcijos, todėl  naudoti jį tiesiog nepatogu, teks skaičiuoti krovimo laika ir tikėtis , kad neperkrausi baterijos.  Visgi žinau žmonių, kurie sėkmingai naudoja tuos "Stockinius" pakrovėjus.  Tačiau jei ateityje įsigysi LiPo akumuliatoriu, su šiuo prie ginklo gautu pakrovėju teks atsisveikinti LiPo krauti jis nebetiks.

×
×
  • Sukurti naują...