Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

egopb

Members
  • Pranešimai

    11
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas egopb turinys

  1. Jei jau tokie konkretus kaltinimai tai norėčiau pasitikslinti : 1. Ar buvo greičio matavimas prieš žaidimą? Jei nebuvo tai kokiu būdu nustatet kad greičiu limitai viršyti. Kodėl žaidimo metu, jei organizatoriai nustatė kad buvo nustatytas greičio viršijimas nebuvo įspėtas žaidėjas ir jo ginklas nebuvo pašalintas iš žaidimo. Jei orgai žinojo ir neseme jokiu veiksmų, tai mėtytis kaltinimais po dvieju savaiciu yra juokinga. Ar nebus taip kad Apsuptyje dalyvavę kovotojai irgi bus panašiai apkaltinti. Dėl kitų kaltinimų tai nėra prasmės diskutuoti po dvieju savaiciu. Orgai jas turi spręsti operatyviai žaidimo metu. Taip sakant kalti geležį kol karšta.
  2. Dėl Liemenių tai 100 proc pritariu. Nors visi prieš žaidimą sakė kad turi, bet kai kurie arba neturėjo arba patingėjo naudoti. Ir vėliau pykdavo kai gaudavo papildomai pora bbsu
  3. Tai juk galima ta dalį kur nėra laido nupjauti. Aišku talpa sumažės. Tik geriau kad tai darytų specialistai.
  4. Pakrovėjas iš princippo tiks, bet geriau pirkti kokį nors smart tipo IMAX b6 tipo pakrovėja kad atetityje nebūtų poreikio keisti kai tarkim pereisi prie LiFePO4 ar uzsimanysi pakrauti savo orgiginalų ar kolegos nimh akumuliatorių.
  5. Dėkui visiems, žaliems. Buvo labai geras žaidimas
  6. Geras Žaidimas, visiems dėkui.
×
×
  • Sukurti naują...