Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

kastonas

Members
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas kastonas turinys

  1. Dėkui organizatoriams už duotas priemones ir scenarijų, žaidėjai sukūrė šaunią atmosferą. Numozojau veidą ir tiesiai į futbolą. Turiu bucus, bet kaimiečiai Malyje tokios prabangos neturi, todėl visi lošėm su kerzais. Visa gentis greitai įsijautė į vaidmenis ir bet kurį įvykį lydėjo emocingi šauksmai. Maloniai nustebino Glorious Bastards namų darbai , ko pasekoje prekyba ėjosi puikiai (Poxuin'as, Legion size reikaliukai, erotika). Čia kaip kartelė kitiems LARP'intojams ateityje. Dalyvavau draugiškai karinėje operacijoje vaduojant avis iš Tuaregų. Ne vietoje pasitaikiusią žurnalistę teko užimti kalbomis, pasakojant kokie mes taikūs ir kaip norim draugauti su kitomis gentimis ir šast prieš akis Vilkų komanda išguldė visą Tuaregų kaimą. Viskas buvo užfiksuota kamera, tik vėliau sužinojom jog tą medžiagą teks brangiai išpirkinėti. Žurnalistinis etatas įnešė dinamikos, atsirado galimybė pirkti parduoti informaciją taip pat naujų misijų kaip žurnalistę nuvesti į užimtą medicinos punktą ar suorganizuoti naktį susitikimą su sukilėliais. O pati žurnalistė kaitino vyrukų kraują :) Lauksim žaidimo tęsinio.
  2. Daug tikslių orientavimosi žemėlapių www.trails.lt Dauguma 1:10 000 arba 1:15 000 Ten ir vismaliukai yra.
  3. Pastaba organizatoriams! Jei aprašyme skelbiama, jog rikiuotė 11val ji ir turi būti laiku, ne 11:40. Gerbkime kitus. Pirmą kartą kiek žaidęs, trimis epizodais kelių naujokų (iš mėlynųjų) nepavyko nušauti. Šratai šokinėjo į šonus, o jie vistiek bėgo ir pabėgo. Šiek tiek numuša gerą nusiteikimą :) Bendrai žaidimas smagus. Dėkui mėlyniems už gerą atkaklią gynybą. Labai sveikintinas žaliųjų vadų požiūris šturmuojant bandyti įvairias taktikas, ginantis pergrupuoti žmones po frontus keičiantis situacijai. Jautėsi solidus vadovavimas. Prie tokio oro, kad ir visą žiemą žaist.
  4. būsiu http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11250-simi/?hl=simi
  5. dalyvausiu http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11250-simi/?hl=simi
  6. pasiūlymas orgams: panašius mokymus galima rengti bendarbiaujant su spec daliniais bei kariuomine. Tuomet jie pagelbėtų su transportu: sukvežimiais, BTR. Galimos panašios užduotys kaip šį kart: pasala, patrulio bazės šturmas. Dar galima įdėti spiečiaus taktikas. Pasitikrintume kokiame lygyje esame ir kur tobulintis. Profams pašaudyti mėsos irgi nepamaišys, žinoma jei mėsos ras :)
  7. Dėkui organizatoriams už kokybiškus mokymus. Informacijos daug, praktikoje patikrinom ir užtvirtinom. Į klausimus gavome atsakymus. Gerai, kad po kiekvienos užduoties vadai apibendrindavo rezultatus, pateikdavo vertinimą bei galimus kitus scenarijus. Gauta informacija leis žinias pritaikyti ateities žaidimuose. Dėkui majorui iš Šiaulių, mielai sudalyvaučiau mokymuose, kur atvežtų pilną amuniciją ir leistų išardyti/surinkti. Info apie Ukrainą buvo irgi įdomi. Patrulio bazės šturmui siūlyčiau didinti puolančiųjų skaičių. Su porininku džiaugėmės, kad tarp išpuolių ilgai laukt nereikdavo :D BTR buvo girdimas jau nuo užvedimo :D Mokymai 10 Praktika 10 Teorija 10 Šiandien šventėm gimtadienį, papasakojau apie savaitgalio pramogą. Keli norintys prisijungti jau eilėje. Oras padiktavo, kad verta atkreipti dėmesį į turimą aprangą ir atsinaujinti. Lauksim tesinio.
  8. Dalyvausiu (buvau geguze) http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11250-simi/?hl=simi
  9. 1) Kęstutis 2) 32 3) Vilnius 4) TR16 (119m/s)
×
×
  • Sukurti naują...