Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Mirkazas

Members
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Mirkazas

  • Gimimo data 08/30/1978

Previous Fields

  • Ginkluotė
    G36KV+2500rd magazine, AKS-74U, CZ 75D COMPACT
  • Komanda
    LSK

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Radviliškis
  • Interests
    UMAREX airmagnum 850/target,radijo ryšys, pesciujuzygiai.lt

Mirkazas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Taip. Galima isspausti is ju 13,8V. Tad jei masinine mage norisi klausyti ir namie- isetis yra. Namie naudojau toki (biski schema surinkimo tu 13,8V kitokia naudojau) radijo irangai, kol nebuvo rimtesnio maitinimo saltinio. Siaip padarai jam jungykli, voltmetra ir tt ir turi pigiai gera daikta.
  2. Na hobbyking.com parašiau pretenzijas, po ilgo įvairių garantinių formų pildymo, jie jau atsiuntę registruoto pašto kodą, tad galima sakyti kad problema išspręsta, aš turėsiu nauja pakrovėją ir kitą ant daliu.
  3. Manau problema kad jie bio. Asmeniškai nenaudojau, bet prisiklausės esu.
  4. Taip jungtį būtinai pakeisiu. Matuoju vien pakrovėjo gnybtus, be batareikos. Dabar pabandžiau į batareikos jungti tiesiog laidus įkišt ir pajungti krovimą (ty jungti mini tamyia eliminavau)- karta išmetė "connection break" , kitą kartą "control falure" ir porą kart "short err". Velniava. edit: tik šią savaitė gavau pakrovėja visko nespėjau sutvarkyt, tad tokia kol kas girlianda gaunasi, kuri prieš tai veikė, o vat šiandien ko tai sustreikavo.... edit2: sujungiau-> laidai iš kroviklio tiesiai prie akumo jungties kontaktų: pastoviai rodo "control falure"- tad manau girlianda ne prie kuo. edit3: patikrinta su kitu tokiu pat įrenginuku, nustatyta- maniškis sugedės :) Dabar problema kokia linkmę ieškoti gedimo (ieškosiu kas apsiimtu Šiauliu-Radviliškio raj.)
  5. Jo, mini tamyia (batareiku), o pakrovėjo xt60 (gnybtai banana nuo ouput, laidas xt60, laidas, gnybtai krokodilai užkabinti už laidų, mini tamyia ir batareika),. Bet kodėl multimetras rodo kad grandinė gera?
  6. Pirktas hobbyking. Panaudojau tik kelėtą kartu ir...... pradėjus iškrovinėti (discharge) NiMH 8,4v 1100mah batareiką netikėtai procesas sustojo, pajungus krovimui, po kelėtos sekundžių vėl gi procesas sustojo ir pasirodė info apie problemą "connection break". Patikrinau su multimetru laidų vientisumą, vėl pabandžiau pakrauti. Bet vis atsirasdavo tas pats užrašas. Bandžiau keisti į kitą akumą (NiMH 8,4 v 1200mah) viskas kartodavosi. Pajungus NiCd tas pats. O vat AA tipo elementas (NIMH 1,2v 3000mah) parodė "Control falure" , o po pakartotino krovimo įjungimo- "Short ERR". Įdomus pastebėjimas: dar nepaleidus krovimo programos ty start mygtukas nenuspaustas, ant pakrovėjo gnybtu yra įtampa (pvz 12v ir juda link nulio). Gal kas turi šitą daiktą ir buvo susidūręs su jo problemom ir jį "nugalėjo"
  7. Užsakiau ir aš, užsakymas buvo didelis ir brangus :) Pristatė greitai- užsakiau ketvirtadienio 15:07, antradieni 8:56 jau viska gavau. (Radviliškis). Tik vat kas nepatiko man :lol: - užsakiau 15:07, o nuo 16:00 pradėjo pardavinėti akcijos kainomis (tipo iki 80%). Perkant renkami lojalumo taškai, veliau jais galima atsiskaityt, tik kai paskelbta nuolaidu akcija- jų nerodo (savo akaunte) ir jais negalima atsiskaityt. Atsiskaitant PayPal- pardavėjas užmeta paypal mokestuką pirkėjui (kažkas iki 3% nuo bendros užsakymo sumos.). O šiaip labai patenkintas- kainos daug mažesnės negu LT. Gaudykit nuolaidas, sėkmes!
  8. 1. Miroslav 2. 1978 m. 3. Radviliškis 4. G36KV (JG608-7) 110 m/s, AKS- 74U (CM 035A) ~105 m/s, CZ 75D COMPACT CO2 (ASG) ~105 m/s. 5. Foto >>>>>>>>>>>>>
  9. Sveiki. Nuorodoje galima rasti informacijos apie PMR ryšį bei CB. Lietuvoje laisvam naudojimui tik CB (27Mhz) ir PMR(446Mhz), kitiems dažniams reikia leidimo iš RRT (ryšių reguliavimo tarnyba) arba naudoja kitos tarnybos arba įrenginiai. http://www.cbforumas.lt/viewtopic.php?f=52&t=687
×
×
  • Sukurti naują...