Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Baronasno1

Members
  • Pranešimai

    41
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Baronasno1

  • Gimimo data 06/16/1982

Previous Fields

  • Ginkluotė
    M16 DMR

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius

Baronasno1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Sveiki, aciu uz pastabas. Taciau mes visada laikomes konkreciu zaidimu taisykliu. Tiesiog suraseme dabar esancius realius grecius.
  2. S.O.T.F. Special Operation Task Force. Paskirtis: kova su terorizmu, įkaitų vadavimo operacijos, žvalgyba. Taip pat ir kitos paskirties specialios operacijos šalies teritorijoje ir už jos ribų. Uniformos raštas: pagrinde naudojama multicam SFU. Skiriamieji ženklai: antsiuvai su komandos emblema, vėliava, vardiniai antsiuvai. Ginkluotė: neapibrėžta (išskyrus AK klasę). Vėliava: Emblema: Komandos sudėtis Baltas Ginkluotė: M4A1 128 m/s, AR15 122 m/s, HK SL8 165 m/s Barzdyla Ginkluotė: M16 DMR 128m/s, Beretta M9 92 m/s Baronas Ginkluotė: AR15 126 m/s, 1911 Kimber 90m/s Shakalas Ginkluotė: M4A1 126m/s
  3. :D as asmeniskai nerizikuociau... netgi nerizikuociau jos namuose belaikyt... vezciau utilizuot.
  4. zadi zaist tik su pistoletu? pistoletas uz 250 manau gausis tik ARMY gamintojo. (pats toki turiu) kiek jis patikimas bus nezinau... maniskis nenuvyle (jau metai), taciau detuve reikejo truputeli pamodifikuot kad neleistu. maniskis butent sitas: http://www.taiwangun.com/en/r28-black-army?from=listing&campaign-id=19 problema - detuviu praktiskai nera kur gauti pirkti. jiems tinka tokio marui detuves, bet lietuvoje isvis ju niekas neturi :) pas lenkus pilna ir glock'u http://www.taiwangun.com/en/r17-army ir 1911 http://www.taiwangun.com/en/r27-meu-full-metal-black-army?from=listing&campaign-id=19 sio gamintojo. pradedanciajam kur pirkti tarkim automata... nu... pirk ten kur gausi garantija. o jau koki tai pagal kisene ir tai kas limpa prie rankos. tiesa pilnas forumas sios info. ;)
  5. o gal senos pati viela buvo "storesne" :) anyway, viskas bus ok ;)
  6. greiciausiai b00ras taves klause kokia geske pas tave nes ju yra ivairiu :) G36C, G36K, G36KV, G36V , MG36, MG36E... :)
  7. as manau springo/dujinio privalumas butu toks, po jo visu upgrade'u, kad gali tureti 200m/s, ir to pasekoje sauti sunkesniu sratu, kaip pvz 0.43g, kuri palyginus zymiai maziau itakoja vejas, nei 0.28 srata. o toliau visi realiai modai susije su taiklumu padaromi identiskai tiek springui, tiek AEG. vamzeliai, R-hop'ai, hop up kameros. del springo uztempimo, tai nu... nzn, kokiu reikia but paliegeliu, kad neuztempt m170/180 spyruokles.
  8. Dragon naudoju chrona jau nuo mazdaug puse metu - pakolkas nepavede. Rockets http://gunfire.pl/product-pol-1152201801-Kulki-Rockets-Professional-0-25g-2kg.html paprasti sratai tikrai nera geri. stringa mechaninese detuvese, sklaida baisoka, pasitaiko labai daug "skraiduoliu". isbandziau platinum http://gunfire.pl/product-pol-1152201534-Kulki-Rockets-TM-Platinum-Series-TM-0-28g-3000-szt-butelka.html (tik 0.23), dar pakolkas neuzstrigo neivienas sratas detuvese, ir stabiliau saudo.
  9. grizau is konsultaciju pas airsoftas.lt mistika: classic army bunkeris ok, saudo ir net pradziugino kad pasiekiau tiksla 126ms diboys detuve - nesaudo ir kemsa vamzdi JG detuve - nesaudo ir kemsa vamzdi :d visiskas WTF :)
  10. nu ka, tesiu savo verkslenimus. :) istorija tesiasi. dabar jau su hop up kamera. kadangi ukniso kovot su gumelemis ir hopupu, nusprendziau pasikeisti hop up kamera. nusipirkau cnc wiitech g36 hop up kamera. taip pat nusipirkau nozla is airstrike lygu, be iskilimu. na ir problema kaip ir pas visus - nepaduoda BBs'u. per paieska susiradau temas apie prowin ir g36c hop up bedas. perskaiciau apie kisima kazkokios saibos tarp gearboxo ir kameros... pabandysiu... bet gal galit kas padet surast tema kurioja kazkas pasakoja kad pritryne nozla ant puses mm ir viskas jam veikt pradejo... nu niekaip nerandu tos temos... gal siaip kas kokiu patarimu turetumet... galiu ir vaizdine medziaga idet kaip atrodo.
  11. Busim: Trauma http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/10623-trauma/&do=findComment&comment=141561 Baronas http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/10521-baronasno1/&do=findComment&comment=140581
  12. kaip ir straipsnyje parasyta, su tiek ginklu gamyklu europoje, niekas nieko nepriims: Our readers should be aware of one thing: there's no cause for alarm. This white paper is not a new directive, it's not a law, is not even a trace for anything yet. Up to date it's... nothing, and with the European gun industry counting global powerhouses such as Beretta, Tanfoglio, Heckler & Koch, Glock, SIG-Sauer, FN, Steyr-Mannlicher, Walther, and many others, there's literally almost no chance in hell that such an abomination could ever see the light of the day.
×
×
  • Sukurti naują...