Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

StepasRudnickas

Members
  • Pranešimai

    50
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas StepasRudnickas turinys

  1. Vienas šiuo metu smagiausių žaidimų kiek pamenu. Ir LARP'o, ir šaudymosi, ir sėlinimo, ir ėmimo "ant jėgos" buvo. Buvau už legioną ir esu žiauriai patenkintas (y) Malio kariuomene - iš savo pusės žiauriai nesmagiai jaučiausi kai turėjom jus palikt ir tada per raciją eina tie "palikot, nepasitarė" ir pan. Jau vienu metu galvojau mest beretę ir eiti savanoriškai kovoti, bet buvo įsakymai iš aukščiau... Prašėm vadovybės leidimo eiti padėt atsitraukti, bet jau tada nebegavom iš jūsų atsakymo (gal taip greit jus ten užpuolė?) tai ir nebeėjom. Toks morališkai sunkiausias ir labiausiai sunervinęs momentas per žaidimą. Iš dalies sakyčiau tai + organizatoriams, nes jei nuoširdžiai susinervini ir prasideda moralinės "parkės" tai reiškia buvo labai gerai sukurta atmosfera. Dėl minų lauko, pritariu, kad jei būtų legionieriams reikėję visą perimetrą visą laiką žiūrėti tiesiog būtų daug nuobodžiavimo tiek mums, tiek visiems kitiems. Kaip ir kažkas rašė, per paskutinę masofkę minų nebežiūrėjau. Galvojau, kad kadangi jau žaidimas baigės tai tiesiog pasišaudom, bet kaip ir sutinku, kad taip nebuvo nurodyta, iš dalies mano klaida. Dėl legiono bazės paėmimo. Čia taip afigenai pavarėt, tas kas išlaukėt momento... Didelis respect. Kaktusas kur sakė, kad "is visos legiono teritorijos gaunasi kad zaidibinis buvo tik blokpostas ir vadinama tvora" žaidybiniai, tai nežinau kaip ten vyko tas "espionažas", bet vėliavą užpuolikai gavo. Bet smagiausiai tada buvo kai per raciją girdim, kad užuolė bazę, leidžia vėliavą ir stagiai renkam būrį kas varo ginti. Sušokam į mašiną - nėra vairuotojo. Bandom užvest - nemokam (nesuprantamas senas aparatas blyn). Tai skubėjom grįžt kaip galėjom, rėkėm, šaukėm, kai radom vairuotoją spaudėm kiek tas aparatas traukė, bet jau buvo užuolimas nurimęs. Apibendrinant, man labai patiko. Laukiu kitų metų, o visiems organizavusiems, dalyvavusiems, bendravusiems, kovojusiems ir t.t. didžiulė padėka ir pagarba!
  2. Sveiki, Informacija norintiems prisijungti čia http://s8pmc.eu/Lt/join-pmc/ Lauksim!
  3. Į tuos klausimus kurių klausei greitai: BTS - tikrai verta. Lipo - tikrai verta. Apart to, kiek žinau bendra nuomonė yra tokia, kad kol nesugedo - neatidarinėk. Kai jau reikės ką nors remontuoti tada gali pagalvoti apie spyruoklę naują, bushing'us, spring guide. Jei dar yra noro stūmoklį ar stūmoklio galvą gali pasikeisti.
  4. S8PMC: 1. Stepis 2. JJ Simpson 3. Ping 4. ... Zombiai jei dar yra vietų.
  5. http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/13435-lk-taktine-liemene/ Ta prasme vienu postu ankstenis :D
  6. Man panaši bėda su g36 dėtuvėm buvo. Prasikeikiau ir nusipirkau naujas, bet vėliau girdėjau, kad galima į dėtuvės vidų (prie spiruoklės) įpurkšti lubrikanto ir turėtų pasitaisyt. Pats nebandžiau, tai tik siūlau :) Gal padės.
  7. Pas mane, Vilniuje, yra vienas dvigubas g36 dėtuvių puočas (toks žalias: http://aic.lt/Kuprines/Krepseliai-deklai/Deklas-detuvems-G36-vg.html ). Jei reikia pm :)
  8. Jei niekas iš žmonių nepardavinės rekomenduoju čia pasiieškoti :) http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/index.asp
  9. Man tai nebuvo jokių bėdu keičiant. Nusipirkau adapterį (~40lt man rods buvo) ir ant JG G'škės be jokių apdirbimų tiko. Dėtuves pirkau specialiai tam adapteriui tai irgi jokių problemų nebuvo. Minusas, kaip ir sakė Ruonis, kad lėčiau reloadinas. Nelabai patogi ta knopkė kairėj pusėj dėtuvėm išimt. Pliusas, daug patogesnės dėtuvės, mažiau vietos užima. Žinoma, skonio reikalas, bet aš rekomenduočiau investuot į tą adapterį.
  10. Prikolinat iš žmogaus... Rekomenduočiau tai paprastai, bet užtikrintai. JG G36 / G36c jei noris nebrangiai ir sąlyginai kokybiškai.
  11. Pas mane yra toks. Jei reikia tai galim susitart kur Vilniuj susitikt, duosiu :)
  12. Antrinu V12 nuomonę. Juokingai atrodo, kai per game sėdi už tokio vizgančio plastiko gabalo ir rūko kol į jį skrenda bbs :) Skydų būna, bet jei pats planuoji darytis vien dėl to "play like you mean it" rekomenduočiau nepermatomą ir kokį nors tvirtesnį kad nevizgėtų ir bent svorio šiek tiek turėtų :)
  13. Čia didele dalim skonio reikalas yra tai tokio vienareikšmiško atsakymo negaliu pateikti. Bet galiu kažkiek pasakyt kaip man atrodo. 1. G36 labai labai labai nepatogios dėtuvės tai čia jiem - 2. G36 plastmasiniai, o M4 metalinis. 3. M4 ilgesnis vamzdelis už G36c, bet trumpesnis už G36KE. Aišku CQB game'ų nedaug būna, bet jei mėgsti labiau mobiliai ir mažiau apkasų karą, tai trumpesnis lyg ir patogiau. Man asmeniškai G36c pradžioj atrodė geriausiai, patogus ir geras ir t.t., bet dabar kažkiek su juo palošus jei galėčiau jaučiu pirkčiau M4. Tokia mano nuomonė.
  14. S8PMC: 1. Ping'as (žaidimas) 2. J.J. Simpson (žaidimas) 3. Stepis (žaidimas) (netikėta trauma)
  15. Arba, jei labai nori, gali užsidėt ilgesnį vamzdelį ir jį paslėpt po duslintuvu.
  16. Negaliu tiksliai įstatymų Nr. pasakyt, bet tikrai galima. Paaiškintum policininkui, kad čia netikras ir viskas ok. O Airsoft granatos yra tie patys parduotuvėse parduodami ŽUKI, tai juos irgi galima.
  17. Šiaip, čia ne camelback :D Camelback yra firma ir ten su kuprine jis gaunas.Bet neprisikabinėjant be reikalo, tai turiu 2,5l atliekamą jei tinka :)
  18. Gal pradžioj pabandyk kaip laisvai samdomas pažaist. Susipažinsi su žmonėm, į gausi patirties ir savaime komanda atsiras? :)
  19. Tiesiog skiltyje laisvai samdomi kariai papostini savo:1. Nick2. Amžių3. Miestą4. Ginklą ir jo galingumą.Ir tada lyg ir viskas :D
  20. Čia tikrai nežinau ar tame bėda, bet man panašiai irgi buvo, tai dėl bbs'ų. Kažkokie lenkiški buvo, tai nešaudė normaliai, bet pakeitus bbsus pasitvarkė.
  21. Aš labai nesenas airsoft bendruomenės narys ir kiek galiu stengiuos į politikas nesivelti, bet čia skaitant tai tikrai nesinorėtų, kad žmonės į game'us važiuotų. Ne dėl kažkokių konkrečių mano matytų priežasčių, bet tiek, kad jie atrodo nelabai ryšį su realybe turi. Na, tikiuosi jų nesutikti.
  22. Būsiu http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/10373-stepas-rudnickas/?hl=%2Bstepas+%2Brudnickas +1 nuomininkas (dėl nuomos susitaręs) patvirtinta
×
×
  • Sukurti naują...