Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

911

Members
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    | G17 | MP5 PDW 95-100m/s (CQB) |
  • Komanda
    Laisvai samdomas

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius

911's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Man, dažniausiai, leidžia orą tarp nozzle ir hop-up gumos. Kišant vamzdį su gumą, dažnai hop-up užsimauna per toli ir atsiranda tarpas tarp gumos ir nozzle. Kuo hop-up guma arčiau gerbox'o tuo didesni greičiai. Vienu atveju buvo 110 m/s, o kitu net 130 m/s su ta pačia spyruokle. Išvis, manau, kad hop-up, koks jis yra dabar, labai jau daug trukumų turi.
  2. Dėkui visiems, žaidimas vyko gan sklandžiai, net nežiūrint į tai, kad savi iš pradžių šaudė, o po to gydė ;)
  3. Pagrindinis gun vis dar laukia detalių. Bandysim su CQB gun sudalyvauti.
  4. Tokia pastaba: ne visi žino kur yra tas Lukoil
  5. Dar ir aš savo trigrašį... CO2 pistoletai, kur pigiai 200Lt - 240Lt, jie per daug galingi (išmeta net iki 2J kartais) ir gaidukas jų sunkus ir eiga didele, su tokiu šaudyti greitai ir taikliai yra sunku. Su spyruokle pistoletas - neverta, nebent namie nuo sofos šaudyti nori. Su dujom GNB (gas no blow back) - neteko naudoti. Turiu GBB (gas blow back) pistoletą, kaip antrą ginklą, bet dar neteko iš jo šaudyti, nors nešioju su savimi kiekvieną žaidimą.. Aišku, buvo situacijų, kur buvau ištraukęs, nes artimas kontaktas nusimatęs buvo, bet išsisprendė viskas be jo. Taip pat yra GBB pistoletai, kurie gali ne tik su dujom, bet ir su CO2 šaudyti (tam reikia specialių dėtuvių). Toks variantas yra neblogas, kiek teko šaudyti, tai labai patiko, nes mažiau reaguoja į temperatūros pokyčius, tik galingumas kiek padidėjęs ir balionėlio užtenka max 2 dėtuvėm. Tikrai, geriau pažaisk, kaip nuomininkas, apsižiūrėk, kaip kas atrodo, kokie ginklai, kaip šaudo ir tik po to žiūrėk į AEG ginklus. Galiu iškart pasakyti, išlaidų bus: ginklas, akumuliatorius (LiPo ar panašus 100-150Lt), pakrovėjas (tvarkingas ~200Lt), šratai, dėtuvės, akių/veido apsauga, apranga ir dar visokių smulkmenų...
  6. Nedaug esu šaudęs iš kovinių pistoletų, bet galiu pasakyti, kad 25m jau sunku pataikyti. 100m - čia šautuvo reikia. Airsoftinis CO2 pistoletas - 10m - turiu du.
  7. 1. Rando 2. 32m 3. Vilnius 4. G19 G17 ~90m/s; MP5 PDW ~95m/s (CQB); MP5 A4 110m/s; 5. Žr. profilį: http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?showuser=5345
  8. Jeigu nekils nenumatytų aplinkybių tai busiu.
  9. Dekui, dekui už tokius video. Du kartus žiūrėjau, kol save atpažinau.... su kamufliažu visi vienodi ^_^
  10. Kariaujant Vismaliukuose 2012 08 12 pamesta MP5 dėtuvė (mid cap. matyt su šratais). Tiksliai kur pamesta nežinau, bet tai buvo pirmos mušio dalies metu.
  11. Mašina lyg ir sutvarkiau. Tai 99% kad busiu.
×
×
  • Sukurti naują...