Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

ErikasSt777

Members
  • Pranešimai

    24
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    Kolkas nera
  • Komanda
    Kolkas nera

ErikasSt777's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Taip, bet aš noriu įsitikinti ar nėra ko geresnio. IR IS KOVINIO TAI AS SAUDYTI NESIRUOSIU. :D
  2. Ačiū. Supratau, kad reikia CO2 pirkti, ir prasau užeiti į mano nauja topic'a (http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?showtopic=9173) ir padėti išsirinkti. Didelis jums ačiū jei pakomentuosite naujame topic'e (manau, kad forumas tam ir sukurtas, kad patarti žmonėms kuriems ištiėsu reikia patariomo). ^_^
  3. Laba diena, prašau jūsu patari kokį CO2 pistoletą pirkti. Paskirtis- pašaudyti į taikinius iš 100 m. Reikia, kad pistoletas būtu: 1. Taiklus. 2. Kokybiškas (ne Kinietiškas "Š"). 2. Galingas. Labai ačiū.
  4. Cia tipo: 1. CO2 2. 4.5mm BB's 3. 18 round magazine 4. Semi auto/Single action 5. 335 FPS 6. Blow back ???
  5. Man reikalingas ginklas ne zaidynem o paciam sau, vienam arba su draugais lauke i taikinius pasaudyti todel ir noriu gero kokybisko pistoleto. Kodel pistoleto- nezinau, tiesiog patogiau.
  6. TM dabar labai brangus nes dolerio kaina pakilusi.TM G17 kaina- 720 lt. Tiesa sakant labiau patinka G17 negu G19, taigi tikriausiai pirksiu ASG/KWA G17.
  7. Deja bet 1911 visai nelimpa prie rankos. Per mazas, turiu omeny per plonas
  8. As jums labai smarkiai dekingas uz suteikta informacija. Iskilo klausimas perskaicius jusu komentara- ar jus taisote airsoft gamyba? Klausiu nes jei tektu taisyti savo, tai gal galeciau kreiptis pas jus. Ir dar vienas klausimas- kiek kainuotu Marui G17? ir jei per pora menesiu nupirktu ta viena egzemplioriu, ar butu galimybe ji uzsakyti?
  9. Tai as jau visai susipainiojau. Galite kasnors sudaryti eiliskuma firmu nuo geriausios (pvz. TM) iki blogiausios. :(
  10. Tai tavo manymu koks modelis ir firma man labiausiai tiktu bet zinok kad as intensyviai naudoti pistoleto nesiruosiu tik koky i savaite gal max 100-200 soviniu. Bet aiskugi jis turi buti kokybiskas gal ne kaip TM bet gal kaip WE. Tikriausiai as ir pirksiu WE tai ka galetum pasiulyti is WE firmos kad butu taiklus ir kad galima butu lengvai rasti visokiu atsarginiu daliu.
  11. O tavo manymu koks pistoletas tikrai yra kokybiskas, taikliai saudo ir jam butu lengva rasti atsarginiu daliu. Bet sakau, man reikalingas geras taiklumas, galima sakyti, kad tai man svarbiausias aspektas.
  12. Tai kad jau isstudijavau viska apie Tokio Marui ir tikrai zinau kad tai gera fima, bet del WE ar HK beveik nieko. Tik girdejau is daugelio zmoniu, kad WE irgi nebloga firma. Man butu naudingiau isgirsti kitu zmoniu nuomone, nei ziureti kaip youtubej reklamuoja, giria ir stengiasi prakisti visoki "Š" :ph34r:
×
×
  • Sukurti naują...