Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Dirigentas

Members
  • Pranešimai

    198
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Dirigentas

  • Gimimo data 02/20/1981

Previous Fields

  • Ginkluotė
    G36K, HK .416, Walther P99, Springfield XDM, Granadsvaidis M203, Pora pompinių šautuvų
  • Komanda
    Inglorious bastards

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Klaipėda
  • Interests
    IT, Žvejyba, Iškylos, Menai, Elektronika, Protų kovos

Paskutiniai lankytojai

4853 profilio peržiūros

Dirigentas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. 1. Na ir kas kad mes dalyvavome ar buvome informuoti. Pasakė, kad mes sau kanalą išsiskyrėm o ant likusių tai dzin. Informacija per pirmą kanalą tai nevaikščiojo ką darom ir kur einam. Šiaip apie tai kad einate į pasalą tiek aš bandžiau pranešti nes buvau žvalgyboje (ko tas Jūsų alfa nesugebėjo padaryti) tiek pagrindinis vadas. Nepavyko. 2. na vadinasi vedlys puikiai nežinojo. Bo sugebėjo visus pražudyti vesdamas per pačią blogiausią puolimo kryptį be galimybės atsitraukti ar nepastebėtam prisėlinti. Nesiakcentuoju ant to. Ne apie tai postas buvo. 3. Milsimas pateisinamas kai sugebi užduotis įvykdyti. Užduotys sufeilintos. Bet ir ne apie tai tema. Su pagrindiniu vadu viskas buvo sutartą tik orgai kažkodėl mūsų būrį paėmė ir priskyrė prie Jūsų jau prasidėjus žaidimui. Mes turėjome su antru būriu dalyvauti. vėliau su seniu sutarėme ir atsiskyrėme. P.S. Parašiau tik vieną žinutę, o žiūriu čia jau fleimas prasideda. Siūlau čia ir sustot. Kiekvienas vistiek prie savo paliksim.
  2. Na matai tamsta kiekvienam savo. Mūsų užduotys buvo kuo greičiau patekti į tašką ir įvykdyti misiją, todėl vaikščiojimai milsiminimai buvo nerezultatyvūs. Mes pavėlavome veik į visas užduotis ir per visą dieną tik viena užduotis buvo įvykdyta. Ach dar 7/8 pastatas užimti, kai juose nieko nebuvo, nes mėlynieji išėjo pietauti. Sutikite, kad ne kažką. Žvalgybos išvado pusės nevykdėm, todėl jau per pirmą puolimą vadas visus nuvedė į pasalą. Tiesa žvalgyba bandė pranešti, kad neiti, kad kad kryptis bloga, kad pasala, bet vadas buvo nepasiekiamas. ten toks dalykas gavosi, kad vado komanda savo racijas persiprogramavo į atskirą dažnį, tai du trečdaliai būrio apskritai nežinojo kas vyksta. Vadas poligono nežinojo, todėl nemažai klaidžiojo, stovyniavo ir žemėlapį vartė, nors visa mūsų komandą poligoną žino kaip penkis pirštus. Iš to ir tie vaikščiojimai gavosi. Dėl to ir skyriau dislaiką. Dėl to nė kiek nepergyvenu, kaip sakoma gabumus pamatysi veikloje. Kitą kartą žinosim.
  3. "Kodėl detaliai aprašiau mūsų veiksmus ir jų seką, ogi todėl kad norėjau parodyti, jog kažkas privalo ir daug vaikščioti ir beveik nešaudyti, bet tokių užduočių įvykdymas yra ne ka mažiau svarbesnis" Čiukai čia Jūsų pasirinkimas ir jis gerbtinas. Jūs kitą kartą pasisakykit kad norite milsiminti ir mes tiesiog nuo Jūsų atsikirsim ir džiaugsimės geimu. :) Ačiū
  4. Žmogus pačiam tiesiog sako, kad pačio saugumu turi pats ir rūpintis. Jei jau eini į CQB žaidimą, tai būtinai su antkeliai, šalmu ir pageidautina veido kauke. Tavo oponentas negali įvertinti kaip pats ekipavesis ir kaip pasiruošęs. Čia nori nenori kai žmonės pastate susitinka vienas prieš kitą 4m atstumu, tai šūviai gali keliauti belekur. Tai refleksai, tai pasamonės dalykai. Niekas nenori tavęs žaloti. P.S. nematau tokios komandos "Miško broliai" komandų sąraše
  5. Man sunku suprasti/padėti suvokti kito žmogaus mintis, jei kitas žmogus atsisako jas išsakyti, o į argumentus niekaip nereaguoja. Dar kartą: 1. Airsoftas tai bendraminčių hobis 2. Nėra jokios centralizuotos valdžios leidžiančios airsofto įstatymus su įsakymais kaip kam elgtis, 3. Šis forumas yra skirtas hobio gerbėjams dalintis informacija, susirasti organizuojamus žaidimus. 4. Jūs žaidžiate su tais žmonėmis su kuriais žaidžiate. Jei Jums nepatinka su jais žaisti, tai nežaiskite. Niekas negali priversti Jus tai daryti. 5. Jei jau turite nesutarimų su kokiu žaidėju, tai pirma pabendraujate su juo, o po to su žaidimo organizatoriumi. 6. Visos šiame puslapyje išdėstytos airsofto taisyklės nėra įstatymas ir kiekvienas organizatorius gali pasiūlyti savas. Jums spręsti ar jos tenkins. Tai ko Jūs tikitės iš šio forumo dalyvių duotuoju klausimu?
  6. O tai ko Jūs tikitės iš šio forumo dalyvių? Kad mes įpareigotume, jog niekas nešaudytų be pasigailėjimo į viršutinę kūno dalį? Mes tokios galios neturime. Išgryninkite ko Jūs norite.
  7. Na čia ne kietumo klausimas. Kokiais ginklais žaidžiama pastatuose nusprendžia organizatoriai. Tie pamąstymai, kad 130m/s iš penkių metrų yra OK, o jau 102m/s iš 4 metrų tai labai blogai yra tiesiog iš piršto laužti. Žinok abejais atvejais bus skauda. Ne naujokai puikiai tai suvokia ir jiems toks klausimas tiesiog nekyla. Čia žaidimo kultūros dalis. Niekas neatliko mokslinių tyrimų kaip kam skauda į kokią kūno vietą pataikius ir iš kokio atstumo. Yra formalūs susitarimai ir taip kaip realiai nėra galimybių nustatyti atstumo iš kurio šaudoma, tai 5m atstumas yra priminimas, kad saugokime vieni kitus. Airsoftas tai bendraminčių hobis, čia nėra nei vierchų nei vadų nei kažkokios centrinės valdžios kuriai Jūs galėtumėte pasiskųsti. Jei Jūs turite nesutarimą su kitu žaidėju, tai su juo apie tai ir pakalbėkite. Jei nesutarėte, tuomet Jūsų arbitru bus žaidimo organizatorius. Net jeigu šiame forume būtumėte gavęs atsakymą kuris vienaip ar kitaip Jus tenkintu, tai naujame žaidime, analogiškoje situacijoje Jūs vistiek turėtumėte savo nuogastavimus išsakyti savo oponentui.
  8. O mes galime pasirinkti ar su tavimi žaisime :)
  9. Kas čia su tavim diskutuoja ir kas tu čia toks anonime? Išsakiau mintį ir tikrai ne tau. Nenori diskutuoti tai ko čia užsukai? Eik pro šalį ir tiek. Nakint tavo anketą reikia vistiek ji feikine. Dar jis čia kažkokias gyvenimo tiesas rašinės kaip koks arbitras.
  10. Apverskime situaciją iš kitos pusės. Tas žmogus į kurį tu šovei taip pat sėkmingai būtų šovęs į tave jei tik būtų spėjęs...
  11. Ačiū organizatoriams ir prisidėjusiems prie nuostabaus renginio. Aplinka paruošta puikiai, teritorija sutvarkyta ir sužymėta, daug užduočių ir misijų ir žinoma puikus draugų būrys. Ačiū Jums ir su nekantrumu lauksiu sekančios Borderlands serijos. Iš nusivylimų. Skiriu dislaiką su įnešimu į karmą RD trečio būrio vadui.
  12. Aš tai supratau, kad visą savo amuniciją žaidimo pradžioje mes susinešime į savo pusių bazes ir ten sudėsime į dėžę. Išeidami iš bazės pasiimsime tiek dėtuvių, kiek turime paučų ant savo ekipuotės. Jeigu už bazės ribų mums pritrūks šovinių, tuomet išsikviesime orgus, kurie paims dėžę su mūsų pačių šoviniais ir pabandys atgabenti ten kur paprašysime. Jeigu mes nenorėsime, kad mums amuniciją privežtų, tai tiesiog nedėsime savo BBSų į bendrą dėžę, bet tuomet pasipildysime tik savo bazėje iš savo kuprinių.
  13. Na talibai pinigų visai neturėjo, kaip ir mechanizmų juos užsidirbti, tai mes nesiparinom ir kovomės prieš netikėlius iš idėjos.:)
  14. Žmonės galvoję žaidimą yra tie patys kurie dalyvauja gryno LARPO ar hibridiniuose žaidimuose, Mes žinome kas tai yra LARPAS ir jį puoselėjame, Kita vertus buvo noras pažaisti gryną airsoftą be jokio vadybininkams ar tetralams skirto simuliatoriaus, Mintys pradėjo dėliotis prieš devynerius mėnesius. Jau per pirmą organizacinį susitikimą iškart sutarėme dėl vieno - ši žaidimų serija bus skirta norintiems išsilieti, patirti adrenalino antplūdį, norintiems kovos, norintiems, veiksmo. Šiame žaidime - JOKIO LARPO. Tikiuosi žaidimas taps serija ir ras savo vietą Airsofto bendruomenės tarpe.
  15. Gal ką nustebinsiu, bet šis žaidimas ne komercinis. Jį ruošia Jūsų kolegos tokie pat Airsofteriai, kaip ir Jūs, be siekio ar galimybės iš to užsidirbti.
×
×
  • Sukurti naują...