Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

dawinci7

Members
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas dawinci7 turinys

  1. 1) Ovidijus 2) Amžius 23 3) Miestas Kaunas 4) Ginklas AK 120M/S
  2. Tai baterijoje beda ir bus isbandziau sita: maza skierka duoda net neuztenka kad prasuktu.
  3. Nu gal,bet taip pasidare po 2 dienos nuo airsoft pirkimo. Ten ta baterija kartu su komplektu buvo. Gaila nera , kaip isbandyt su normalia baterija. Nes su ta baterija taip buna nori lyg ir suk , bet neprasuka daug kartu paspaudinet reik tada uzsuka. Bet to normaliai uzkaitus buna ta baterija.
  4. Turiu P90 ir atsirado toke problema , kaip nustoji saudyt , arba nori pasaudyt. Nesaudo tik po kurio laiko ,kaip daug kartu paspaudineji gaiduka? kas galetu but?
  5. Jo man sitas irgi patinka , bet yra vienas bet... 105 m/s greitis nepatinka norisi 120 m/s :( ir atsiranda noras gal geriau SRC pirkt Reik patarimo. Gal kas koki modeli buvot isbande? arba issamiau apie ginkla galit aprasyt?
  6. Noriu jusu nuomones apie situs tris ginklus! http://airsoftas.lt/Airsoft_ginklai/M4_M16_modeliai/SR4TCC https://aic.lt/airsoft-automatas-g-g-gr300-short//prod_1430.html http://airsoftas.lt/Airsoft_ginklai/M4_M16_modeliai/CA%20M15A4_CQB Trys firmos: SRC , G&G , CA ? Kuris geriausias variantas?
  7. Ziek gal paimsiu , parasyk i pm! Foto galima butu su aprasymu 110m/s? yra dar garantija?
  8. Garsas nesveikas , sirdziai mielas:) Idomu cia su modintu saudo
  9. kaip jums mano pasirinkimas? http://www.arsenal.lt/lt/katalogas/index.php?act=viewProd&productId=1137
  10. Aciu uz atsakyma. O gal galetumet man isrinkti koki varianta?koki tu pirktum ginkla iki 700lt ir is kur? Labiausiai patinka sie modeliai - famas,schar h,acr,m4,tavor 21,p90 Snaiperiai irgi prie sirdies , bet m200 ir barrett 50cal jie labiausiai mane zavi , o kaina irgi nevaikiska. Masciau apie L96 , bet cia jau paskutinis variantas jai nieko nerasciau is automatiniu modeliu.
  11. Ar apsimoka pirkti airsofta lietuvoje? Ieskau kad butu full metal ir gerai saudytu:) Ka manot apie sita http://airsoftas.lt/Airsoft_ginklai/M4_M16_modeliai/M4_CQB-R_Full_Metal ? Ar kazka geriau galeciau nusipirkti iki 700lt...
×
×
  • Sukurti naują...