Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Avotion

Members
  • Pranešimai

    53
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Avotion Pranešimai

  1. Sveiki, truputėlis mano nuomonės apie būtent šį "konfilką" (pavadinčiau tai daugiau diskusija):

    Atėjome pas jus ir taip, buvome gan atviri ir pasiruošę išitraukti peilius. Pradėjome kalbėti ir tada puolėme jus pjauti, kadangi žinojome, kad nebuvote visai "švarūs" :)

     

    Pati diskusija kilo kai kolega soko pjauti vieną iš jūsiškių, kuris turėjo pistoletą. Todėl draugiškai sutarėme, kad jis būtų nušautas, leidome jums jį apieškoti ir nusiuntėme į ligoninę, kai tuo tarpu iš jūsiškių papjautų gal 4 žmonių užsidėjusių oranžines liemenes nieko neapieškojome ir jie net nenuėjo į ligoninę. :) 

     

    Noriu kreiptis į tuos du žaidėjus, kuriuos aš pjoviau, o jie atsisukę pasakė "pif paf" kad mane nušovė. Tokios taisyklės jums tikrai negalioja, nes neturėjote nei peilio nei pistoleto, ką galima naudoti artimoje kovoje. Oranžinių liemenių užsidėti taip pat net nesiruošėte kaip mačiau. 

    Norint sakyti "pif paf" taisyklę reikia turėti piostoletą skirtą artimai kovai arba bentjau nukreipti savo ginklą į priešą ir tada vietoje šūvio sakyti "pif paf". Jeigu pagal jūsų taisykle šis "pif paf" galiojo, tai mes galėjome tiesiog ateiti prie jūsų ir sakyti "pif paf" jūs visi negyvi, kadangi mūsų buvo daug daugiau ir visi buvome ginkluoti. 

     

    Kitam kartui žinokit, kad jei neturite artimai kovai skirto ginklo tai bentjau turite nukreipti savo karabiną į priešą, su kuriuo žinoma šauti negalima, bet galite speti pasakyti "pif paf" kol jūsų dar niekas nenušovė, o šiaip sau atsisukti ir pasakyti "pif paf" tiesiog be nieko ir sakyti, kad nušoviau kai jau peilis prie gerklės tai truputėli gėda vyrai. :) Tie jūsų ant diržū kabantys ginklai iššovė jums į kojas ir jus pačius sužeidė tokiu atveju. :)

     

    Taip pat vienas iš jūsiškių pasakė "Kaip tai negalioja pif paf?? va tau" ir šovė iš 1m atstumo su karabinu į mane. Tokius erelius išvis reiktu mesti kuo toliau nuo airsofto bendruomenės, kurie visiškai neturi pagarbos nei sau nei kitiems. 

    Taigi kitą kartą logiškai pagalvokite apie situaciją o ne sakykit, kad mes jūsų būtume nušovę jei norėtume. Tokiu atveju galėjom tiesiog full auto jus išlesti iš toliau, nes buvome pilnai ginkluoti. :) 

    Nesinori jokių pykčių, bet vadovaukimės taisyklėmis jeigu jau žaidžiame ir turime bendrą hobį.

     

    Muckus. 

     

     

     

     

     

     

     

     

    Tebūnie :) nekelsiu bandų ir nekonfliktuosiu. iš mano pusės (buvau kito stalo pusės) linksmai atrodė, kai nukreipęs ginklą į priekį, o link tavęs raunasi žmogus su peiliu :) na bet emocijos daro savo, nežinia kas teisus, o kas ne. kaip bebūtų buvo tikrai smagu.

    Didelis Ačiū visiems, Ypač Shadow Stalkes ir tiems kas prisidėjo prie nuostabaus žaidimo kūrimo.

    Likau nusivaręs nuo kojų, bet morališkai bei dvasiškai pailsėjęs nuo kasdieninės rutinos. Su nekantrumu lauksime tęsinio.

  2. Orgam ir LK tik +++++++++++++!!!

    Klausimas: KIENO?! 

    Uz gamintojo/naudotojo pridavima statau alaus :)

    kokios čia klasės petarda, kad turėtu tokia tutą susprogdinti?? Ir dar skaldyti žirniai! Jėga!! Tai gal prie dinamito iškart pereinam....

     

    //

    Apie gera :)

    Taipogi norėčiau padėkot Organizatoriams, musu vadui Leshui ir visiems dalyviams už nuostabu fiziškai išsekinanti ir morale pakelenti  žaidimą!

    Laukiam tęsinio. 

  3. Savo ir komandos vardu norėčiau padėkot organizatoriams ir visiem sudalyvavusiems už nuostabu neapsakomą ir neaprašomą, ko gero geriausia Žaidimą. pagarba ir dar karta pagarba.

    Lenkiu galva prieš monstrus, jus tikrai buvot baisus!

    Ačiū vyrams už šiltą ir gerą kompaniją šaltais ir lietingais ZONOS vakarais, man buvo garbė jums vadovaut.

    Отдельное спасибо сталкеру КОМАР и его компании, с вами было приятно иметь дело! 

    Taipogi norėčiau išreikšt pagarbą visam DOLG ir jų Vadui, malonu kad sutikot bendradarbiaut bendram tikslui išsaugant zoną ir jos gyventojus.

    Ačiū gerb. mokslininkams už laiku suteiktą med. pagalbą, manau be jos vargu ar būtų įmanomą ištvert iki pergalingos pabaigos.

    Ačiū monolitui ir suktiem banditams, kad nedavėt nuobodžiaut.

     

    Хочу выразить свою благодарность, а так же благодарность от лица команды за удивительную, неописуемую, пожалуй лучшую игру в которой мне удалось поучаствовать. Низкий поклон и уважение всем участникам, в особенности Монстрам - вы по настоящему были ужас наводящие!

    Спасибо всей СВОБОДЕ за вашу тёплую компанию холодными и мокрыми вечерами ЗОНЫ. Я рад что мне представилась честь вами руководить.

    Отдельное спасибо сталкеру КОМАР и его компании, с вами было приятно иметь дело!

    А также хочу выразить честь всему ДОЛГ и их Главнокомандующему, я рад что вы согласились сплoтиться для достижения общей цели, чтобы спасти зону и её обитателей.

    Спасибо Ув. Учёным за вовремя предоставленную мед. помощь, вряд ли дотянул бы  до победного конца без нее.

    Спасибо монолиту и коварным бандитам за то, что не дали скучать.

  4. Didelis ačiū ShadowS už prasmingą, dinaminį ir linksmą žaidimą, Pagarba musu vadui Seniui, taip ir toliau!. Ačiū visiems liūtams ir kitiems už kompaniją.

    norėčiau išskirti kelis momentus:

    didelis + amunicijos ribojimas, anturažiniai transportavimo objektai (ypač tiems kas neša :) ), gydimo principas (pleistras!) - +++, jeigu dar neštuvus dadet - oh.. :)

     

    ​p.s. Labai šaunus buvo desantas, sorry kam teko padovanot kelis šratus į minkštą vietą :)

    Na ir Paskutine "Mėsmale" su pilnai atrakinta amunicija :) +100500
     

  5. Dėkoju organizatoriams už šaunų žaidimą, Draugams > :) už gera draugiją, tikrai buvo linksma :) Dėkoju mūsų vadui už gerą vadovavimą ir gerus taktinius patarimus. 

    Брат ИСАФ. Спасибо и тебе за то, что морда фанарик светиль, ишак мой помог не найти. Туалетный бумага был жёсткий, а вода горький. :)

    Dar karta ačiu.

×
×
  • Sukurti naują...