Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

krosinis02

Members
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas krosinis02 turinys

  1. na jei jau issemta tema tai uzdarykit ja. o cia su tokiais skambeis statusais...tai fainai. turbut taip naujokus priimat?
  2. na tai va apie ka kalba vienam reikia gurksnio kita dvieju vienam galima kitam ne! marazmas ble kazkoks esam suauge zmones tai arba lakstom kaip kap iseina ir is geme darom beleka arba konkreciai NE ir vsio draugai nedraugai gurksnis ar du! sklinda kvapas NAMO! kam nepatinka sedekik namie ir telika ziurekit! istikro manau niekas nenori visu airsoftciku paversti "valanciukais" ar dar kokiais sventaisiais, tai komandinis uzsiemimas ir manau paisom visu o lygiausia butu nevartoti pries ir per game jokio alkoholio!
  3. su visiskais draudimais dauguma nenores sutikti as manau, bet ir tie visoki gurksnojimai is 'gertuveliu' ar dar kur....neiko gero. as manau jei zaidi ziema prie minuso tai darom neilga inertinga musy ir po to prie lauzo prisigerem. o seip pazystu zmoniu kuriem daug nereikia, net gurksnojimas zaidimo metu jau labai derlinga dirva "maklaudizmui" ir nesutarimam. mano asmenine nuomone reiketu prabalsuoti uz sita dalyka. as pats uz vartojima po game, nes tai tikrai saunu ir tikrai visi laisviau bendrauja. na bet zaidimo metu cia jau reikia y kiekviena asmeniskai kreipti ar tikrai jam to reikia!
  4. cia ir y tema noreciau paklausti problema taip pat su M4 a1 serijom saudant is 10 vienas ar du issirita is vamzdzio o ne islekia :)
  5. sveiki. na as cia naujokas ir taip jau leme jog atsiduriau airijoje lietuvoje nespejes net normaliai pazaisti ir labai mielu noru prisijungciau prie tautieciu komandos :D pats gyvenu Tralee tad gal konkreciau galit parasyti kur gi aikstele kur renkates ar turit treniruociu grafika? na zoddziu kur man jus pasigauti :D
×
×
  • Sukurti naują...