Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

mantism

Members
  • Pranešimai

    56
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

mantism Pranešimai

  1. Jei kalbam apie Kar98 kaip Karabiner 98 kurz, tai jis nuo 1935m tik paleistas. Galbut jums aktualiau butu Gewehr 98 - G98 paleisto no 1898m

    Dėkui už pastabą, nežinau skirtumų, bet vizualiai labai panašiai atrodo. Nemanau kad bus toks didelis pasirinkimas, todėl tinka abu variantai, taip pat Mosin-Naganas.

    Praplėsiu paiešką, todėl tiktų viskas, kas galėjo būti Lietuvos kariuomenės, Šaulių naudojama tarpukariu.

  2. Jap, marketingas tikrai linksmas pas tave:))
    O Cybergun licencijos visai nelinksmina. Vartotojo požiūriu - liūdnas parazitizmo pavyzdys. Praktiškai vertės nekuriantis tarpininkas rebrand'inantis tuos pačius Azijos gamintojų produktus + stabdantis ieškiniais kitus gamintojus ir prekybininkus. 

     

    Turiu galvoj Cybergun marketingą, ne aš su Kalašnikovu nuotraukoj ten :D

    Dėl kitko, parašiau AŽ.

  3. "Replikos dizainą patvirtino pats AK47 kūrėjas Michailas Kalašnikovas, ant ginklo bei pakuotės jo sutikimu naudojamas kūrėjo atvaizdas ir parašas."

    Pralynksmino :D

     

    Jei pralinksmino, tai siūlau pasidomėti marketingu, licencijavimu, teisės į atvaizdą naudojimu ir pan.

     

    Nuotrauka

     

     

    Jo ir mania pralinksmino, as neziuriu ka raso man tik kad veiktu ir laikytu nebutu ten broko. : )

     

    mane

  4. Ačiū už paaiškinimą. Einu pasikrausiu savo Wouxun'gą ir ant stogo ;)

     

    Būtinai parašyk, ar ką pagausi :) Beje, neaišku ar tie palydovai jau veikia normaliai, galbūt geriau ne lietuviškus, o kokius kitus gaudyt.

     

    LitSat1 sviturys: 437,275 MHz

    RX: 145,950 MHz

    TX: 435,180 MHz

    CTCSS: 67 HZTad praktiskai betkuri programuojama pmr stotele (wouxun, baofeng, etc) turetu gebeti bent jo klausytis.

     

    O tai gal tuomet visdėlto eitų bendrauti ir su fūristais, vairuotojais turintiem mašinines racijas ir pan., ar ne?

    Ar tarp žaidimų racija guli nenaudojama tiesiog?

  5. CB stotele veikia kitame diapazone. Dazniai kuriuos naudojam yra PMR, tai yra belicenziniai dazniai, kuriuos gali naudot laisvai. Jei nori sneket su radijo megejais, turi juo patapt, kitaip gali prisidaryt nemalonumu. Patys radijo megejai nelaai reaguoja i zmones kurie laisvai pasijungia iju daznius ir terpiasi i pokalbius, ne sturi nusistovejusia savo kultura ir vienas i kita kreipiasi jiem suteiktais saukiniais. 

     

    Nenusimanau apie dažnius, nėra prietaiso, kas apimtų abu ruožus? :)

    Šiuo atveju naudojom irgi belicenzinius dažnius, per ten ir pripasakojo pašnekovas, kad yra dažniai, kuriems reikia išsilaikyti testus, tačiau jei nelįsi į eterį, klausytis gali. Šiaip sudomino, sakė ir palydovų eina klausytis, ir kartais už kelių tūkstančių kilometrų susišneka, esant sąlygoms. Aišku nesitikiu, kad su rankine racija kažkas panašaus pavyks, bet negi nusipirkus airsoftui ten ją ir tegalėsiu naudotis? Na dar mačiau, kad FM radiją galima klausytis, o dar kas nors galima? :)

  6. Ką dar galima klausytis, šnekėti su airsofte naudojamomis racijomis?

    Draugas mašinoje turi AM/FM raciją (CB stotelė ar kaip ten vadinasi), tai gali šnekėtis su radio megėjais, fūristais ir pan., tai kilo klausimas, ar įsigijus rankinę raciją, galėčiau ją naudoti ir airsofte, ir dar kažkam?

  7. Čia CM.030 ? Jeigu taip, tai jų akūmai labai nepatvarūs (jeigu originalą naudoji).. Ilgiau palaikai ginkle, ar per daug perkrauni ar mano atveju kaip buvo, kad pamiršau pistoletą prie +10/+5 temp porai dienų su įdėtu akūmu, iškart nuduso nepagydomai. Teko perdarinėt ir tvirtint kitą akūmą.

     

    Taip, 030, kiek turėjau tai visuose Cymos pistoletose toks pat akumas, tik kartais talpa skiriasi šiek tiek.

     

    Jo, bėda tikrai akume, nes jį pastovėjusį įdėjau į naują pistoletą - iššovė irgi tik iš kelinto karto. Kai jau išauna, šaudo gerai, kol vėl kuriam laikui nepalieki stovėti. Pirmą kartą susiduriu su tokiu akumu :) Kažką dar įmanoma daryt, ar sakytis naują?

     

    edit: akumas Ni-MH, 500 mAh, 7,2 V, 6x2/3N.

    Jei kas turit normalios būklės, nupirkčiau.

  8. Sveiki,

     

    Cymos AEG Glockas elgiasi keistai - paėmus ir spaudžiant nuleistuką garsas kaip nusėdusio akumo, vos kažkas sukruta, kelis kartus paspaudinėjus pradeda šaudyti ir šaudo gerai tiek semi tiek full auto. Palikus ir paėmus po kurio laiko vėl nebešaudo, pamaigius ima šaudyti.

     

    Gal įtariat, kas gali būti ir kaip spręsti problemą?

  9. Beda tame, kad skolinimo faktas neuzfiksuotas rastiskai, tai teisiniu keliu nieko nepesi, nes nera skolinima irodancio fakto. Del "palikti zmogaus sazinei", na vis tik ne poros simtu litu klausimas, gal verta idet dar siek tiek pastangu ir atsiimt tai kas priklauso? O su salyga, kad zmogus elgiasi, ne kaip zmogus, tai gal tegu grazina visa suma, o ne uz viena daikta. Nes jei kiauliskai elgiasi, tai reik biski mokyt.

     

    Civilinis kodeksas privalomą rašytinę formą sandoriams numato nuo 5000 Lt. Jei toks sandoris nėra įformintas reikalaujama forma, jis nėra negaliojantis, tik tada jį įrodinėjant negalima remtis liudininkų parodymais, išskyrus numatytas išimtis.

    Šiuo atveju, kaip suprantu, yra susirašinėjimas Facebooke ir kitur, vieši pareiškimai, taip pat galbūt kitų įrodymų, kuriais galima būtų įrodyti panaudos sandorio egzistavimą, todėl galbūt nėra taip, kad teisiniu keliu nieko nepavyks išpešti. Ar ginti savo pažeistas teises ir kokiu būdu - jau pačio asmens reikalas.

     

     

    Luka, uz tokius pinigus galima ir i cype ir dar kitaip......

     

    Civiliniuose santykiuose nėra laisvės atėmimo bausmės, nepriklausomai nuo sumų. Nebent čia būtų kokia BK numatyta sudėtis, pvz sukčiavimas.

     

    Dėl vardo, pavardės ir nuotraukos paskelbimo - gali būti bėdų, daugiau nekomentuosiu :)

     

     

    Jei kam reikės pagalbos susirašant ieškinį - kreipkitės, atrodo visai įdomiai :)

  10. Tikiuosi nepalaikysite reklama, bet manau ne vienam žmogui aktualus laisvai prieinamo krepšio klausimas.

    Ar daug žmonių reikia dujokaukių krepšių? Siūlau kaip nors kooperuotis ir įsigyti iš skelbimų dujokaukių komplektus.

    Pvz.: http://www.skelbiu.lt/skelbimai/parduodamos-naujos-dujokaukes-16345178.html

    http://www.skelbiu.lt/skelbimai/dujokaukes-gp-5-16020456.html

    Jei gerai suprantu imant 5 komplektus gaunasi po 5 lt, o jei 20 komplektų, tada po 3lt. Manau, kad nuo tiek tikrai nieks nenubiednės :D

     

    Nors turiu porą dujokaukių, bet maišai namie palikti, tai paimčiau jei už 5 Lt, nebūtų gaila pjaustyti ir pritaikyti apsauginiams akiniams. Gal ir visa Stalker komanda ar kitos komandos norėtų apsirūpinti, tada kas nors nupirktų, o poligone išdalintų, manau stiklus išpjauti nebūtų didelės problemos ir vietoje.

  11. INFO del granatu !!!!

     

    Granatos tik DIAIDIA TANKIST!!! Pries zaidima galesite ju isigyti uz tikrus pinigus,taip pat ju bus galima nupirkti uz zaidibinius pinigus(bus brangu),naudoti granatas bus galima tik iki 23-00 valandos (g.b. atskiras "quest"as,kai bus galima veliau)

     

     

    Ką tai reiškia, kas tai per granatos? :)

    Ar galima bus tik įsigyti, ar galima ir savų pasiimti?

     

    Taip pat - ieškau pasiskolinti ar už porą litų įsigyti dujokaukės maišą ar pan. dalyką, nešiotis daiktams apieškojimui.

     

    Ar saugu bus kur nors pasidėti telefoną, dokumentus ir pan. daiktus (mertveke greičiausiai)? Nes kiek žinau, į poligoną užklysta ir pašalinių.

     

    Beje, jei snaiperių šoviniai neatimami, manau derėtų ir trasuojančius šovinius padaryti neatimamais, vistiek juos panaudoti galės tik turintys spec. įrangą, o įsigyti turbūt nebus galima. O naudojant vistiek reikia "skiesti" su paprastais šoviniais, kuriuos jau teks įsigyti.

×
×
  • Sukurti naują...