Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

SepiD

Members
  • Pranešimai

    12
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

SepiD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Siaip, as dar kai galvojau kad turiu galimybiu zaisti airsofta, iskart pradejau nuo ginklo rinkimosi ^^ ir galvojau, kad as butent snaiperio noriu, pokol nesupratau, kad jokio skirtumo ar tu su tuo springu pavienem kulkom saudai ar su aeg normaliu, tada uzsimaniau jau kito ginklo :D
  2. as siaip nezaidziu airsofto, bet kiek zinau beveik visi snaiperiai yra ASG ^^
  3. Paskutiniai klausimai... o gal ne... B) 1) Esu nepilnametis, noriu zaisti airsofta, ar isvis imanoma? 2) Ar imanoma patekti i zadima? 3) Ar imanoma patekti i komanda? 4) Ar vyksta Vilniuje zaidimai?
  4. noreciau paklausti koks skirtumas tarp 0.20-0.25 bbsu? (beje bandziau ieskoti, bb zodzio neleidzia, vedziau soviniai, nk gero nerado)
  5. siaubas zmones... Jum gi tiek pat laiko uzimtu pasakyti atsakyma nei pasakyti paskaityk foruma... kazkokie tai adaptai, nu gi ir tam naujokeliui bus greiciau jei jus jam tiesiog atsakysit!!!
  6. galetumete tiksliai argumentuoti? ar jus manot kad susizeisiu ir eisiu tevam sakysiu: "paduok ta dede i teisma mane suzeide" :rolleyes: ar jus galvojat kad iremsiu aeg i zanda ir saudysiu isvis be atstumo? :)
  7. apzvelgiau, bet ginkla galima gauti ir be 18m o del zaidimu, tai ar buna tokiu organizatoriu kurie priimtu 15metu vyruka? :rolleyes:
×
×
  • Sukurti naują...