Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Nerudijantis

Members
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Nerudijantis

  • Gimimo data 07/21/1988

Previous Fields

  • Ginkluotė
    ASG AW .308Win

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius

Nerudijantis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. ok ok ok :). as visa sita suprantu. aisku ateit ir paziuret manau maloniau bent jau pagali nesiojant ir lakstant pakrumem, o ne vidury musio lauko atsistojus spoksot i kitus :). is esmes tai as ne visai i airsoft taikydamas pirkau ta kinieti ir pan, tiesiog kai jau turiu toki daikta, kuris siaip ar taip namie yra, o daugiau niekam apart zaidimu netinka, tai galvoju gal galima ir pas jus sudalyvaut :). na padalyvauji su tokiu, visiem ir taip aisku(ir man), kad sitas springas daug prastesnis uz visus aeg ir pan, bet kai tas uzkabliuoja rimtai, tai ir dalyvauji kitaip. supraskit, vaikas pamatyt nori kas cia per daiktas:D. pliusas,manau, naujoko su springu yra tas, kad is jo maklaudas ne per kur nesigaus, nes koks d****** su vienu soviniu vamzdy soks ir plieks visus is eiles :). o va tada ir bus maskavimasis ir pan. manau tam, kad paciam smagiai pazaist ir kitiem netrugdyt nera butina bent pradziai labai daug i tai sukist. o siaip kiek nuoma kastuoja pas jumis ?
  2. na reikalas tame, kad kolkas ner galimybiu imt supermega sniper ar kitoki ginkla, nes nesu tiek pasinese ant sito reikalo kolkas. man pabandyt reikia :). o bandyt su nuomotu velgi ne tas, nes jam jau nieko daryt nebegali. bus laikas, taip sakant... svarbu, kad jus neismestumet, nes "nelygis" :D.
  3. Siaip kiek teko daryt visokiu maskuojanciu prichiudu, tai labai gerai maskuoja virveles ir siulai(geriausia, kad mezgimo butu, jie stori). Del pelyjimo, tai turi tokia savybe sitas reikalas, bet reikia dziovint ir paprasti rubai labai greit pradetu kvepet ir kojinem, ir blogiau :D. Siaip geriausia rudeniniam miskui pagal spalva ir tekstura tai tinklas, virves dazytos ir linas. Aisku sitas truputi brangesnis, bet jo daug nereikia. Atraizos visokios tinka, o siaip kuo daugiau lina suplesai ir sumaisai, tuo geriau maskuoja. Dazu medziagom irgi yra, tinka netgi aliejiniai, labai nebloga tekstura sukuria ant audinio jei "riebiau" patepi :), o kad nepelytu, tai tik saugot ir dziovint vienintelis kelias. Aisku viska ir visada galima nusipirkt, bet ir padaryt smagu :).
  4. na as manau, kad nelb yra ka lygint aeg automatini, su springu. visgi visai kitam zaidimo stiliui pritaikyti dalykai. cia kaip jau kazkas rase, kad ne maklaudizmam pritaikyta tai turetu but. jei nori snaiperis but, tai pirma maskuote, po to stebejimas, o tik po to saudymai.
  5. ne nu tai cia ir taip aisku :unsure:. tik dar kazkaip neturiu galimybiu investuot i toki uzsiemima tiek, kad aeg butu normalus. o daug lauko zaidimu pas jus vyksta?
  6. ok ok :). sita as jau skaiciau, tai pagal ta ka raso pardavejai tai jis jau gaunasi tik outdoors, kaip as supratau :). nes jam raso kad iki 134 m/s. cia teisybe ar nea? nors realiai su tokio ilgio ir gabaitu ginklu as nelb ir isivaizduoju cqb :unsure:. cia jau nebent angare kokiam zaist. reiks ir pistoleta isitaisyt kada :).
  7. na siaip as ir pats labiau truputi megstu ta one shot-one kill zaidima, tai man aeg kaip ir ner labai aktualu. o siaip kokie jam reikalavimai butu? atstumo ir pan.
  8. Sveiki, ar priimtumet pasizaist su jumis zmogu su vat tokiu ginklu? ASG AW.308Win Aisku cia ne aeg ir t.t., bet manau galima ir su juo zaist. Maciau springerius cia visi kaip reikalas peikiat, bet kiek ziurejau po visokius video ir pan, tai gan nemazai naudojanciu juos yra ir atrodo visai dera jie prie zaidimo.
×
×
  • Sukurti naują...