Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

armisltu

Members
  • Pranešimai

    15
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    atejau paklaust =]

armisltu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. manau tikrai geras forumas dauk visokiu skilciu bet kolkas naujas tai nera beveik nieko. Reikes sugryst kai bus daugiau info o prie ko tas one.lt?
  2. TomTom : as nesiruosiu visko detis. tik liemene ir salma. Zatoichi : gal ir gerai sakai. tada prie swat uniformos geriausias ginklo variantas butu p90 arba mp5. Bet.. ar as galesiu ant ju uzdet Velocity Recucer , kad man jie fps sumazintu nes kur zaisiu CQB tai max fps yra 300.
  3. zatoichi... tas nesvarbu . manau kad deretu. ir va taip atrodo paulius_klp : jej apie situs kalbi tai labaj geraj atrodo.
  4. taip.. toki ginkla prie aro ar swat aprangos... tik juoda.. o del star warsu tu salmo.. tai pajuokavau.. kaip kiti su visokiom nesamonesjej matet virsuj.
  5. aisku nesamones prasideda... bet galvojau darth vaderio nusipirkt maske... o ginklas retas tikrai ir nera jis paminetas airsoftgun.lt tj va.. atsibodo kai visi sako o cia visi atskymai.. nesvaikyt gerai.
  6. Ginklas FN2000. 150$ 350FPS. ar gerai butu cqb ? klausimas del aprangos... Yra lietuvoje ARO apranga? su uzrasu ARAS priekije ir gale? O jej nera kad taip butu ar yra nusipirkt kurnors emblemu?
  7. aisku.....radau velocity reducers. ginklo fps 360 ir 4 spalvu reduceriai numazika fps iki 260,300,340,350. dar jej 8.4 batareika naudot kur originali ginklo batareika 9.6 taip suprantu fps butu mazesnis ? nemanau kad jau klausiau sita...
  8. vakar zaidziau CQB...ten max fps yra 300. tai todel ir klausiu. jej ginkla padarysiu kad saudytu 300 ar maziau, ar man bus gerai su tuo paciu ginklu eit i lauka kur kiti su aeg daro +400fps...?
  9. tai pakeitus i m90 spyruokle man fps butu maziau. bet dar ne tikslu koks to ginklo ( CA8-2 ) fps.. visur skirtinga. ir 300 lauke ir pries +400 fps AEG padarysiu as kanors ar nea?
  10. aisku. sakykim pakeiciu i m90 spyruokle ane. ir fps buna 300 ar ten maziau . Ir ar man uztektu to 300 fps zaist kokiam miske/lauke? ir ar butu sunku po to pakeist i spyruokle kuri ten padaro daugiau fps? nes ginklo kurio labiausiai noriu ... CA8-2 visur raso skirtinga fps. tai 300 tai 320-350 tai 350-400 tai 370-420.. ir ka zinau kuris teisingas :blink:
  11. http://www.kapowwe.com/Merchant2/merchant....mp;Store_Code=R http://www.kapowwe.com/Merchant2/merchant....mp;Store_Code=R http://www.kapowwe.com/Merchant2/merchant....mp;Store_Code=R http://www.kapowwe.com/Merchant2/merchant....mp;Store_Code=R http://www.kapowwe.com/Merchant2/merchant....mp;Store_Code=R bet vat pasistojo klausimas.... ar galima FPS sumazint iki 300? ir ar sumazintu fps jej naudociau .25 saratukus? ar net .28?
  12. Durnas klausimas bet vistiek paklausiu...Ar skauda kai is kokiu 50-100 metru pataiko kurnors? *EDIT* Nieks nesijuoks jej as su tokiu ginklu ateisiu i zaidima lietuvoj?
  13. kolkas tik taikiniams ir siaip pasaudyt . man dar tik 16 tai lietuvoj nepriims niekur i zaidimus....siuntimas zinau kad bus kazkur 25$ tai apie 60lt o muitas irgi kazkur tiek o gal maziau. ir vistiek man labiau apsimoka pirkt amerikoj nes viskas iseis su siuntimu mazdaug 500lt o lietuvoj vien ginklas 570 plius batareika pakrovejas ir t.t .
  14. tikrai geresni pirkciau... Bet dbr kai ne is savo pinigu daug nenoriu leist. gal kada veliau. 200$ + doleriu uz ginkla butu per brangu...dar batareikos ir t.t per brangu....gal kadanors ir geresni koki nusipirksiu bet dbr is tu dvieju rinktis reikia kazka. O apie siuntima kasnors kanors zinote?
  15. http://hotspotairsoft.com/catalog/product_...roducts_id=1851 (mp5 bt5 a2 classic army sportline value package 160$) http://hotspotairsoft.com/catalog/product_...roducts_id=1853 (M15A4 carbine classic army sportline Value Package 160$) Tai va kuri ginkla geriau pirkt? i zaidimus dar kolkas negaliu eit tai ginkla naudosiu seip pasaudyt ir taikinius ar dar kanors. Pirksiu is sito puslapio nes dbr amerikoi gyvenu ir bandysiu parsisiust i lietuva. Zinau kad daug kas sakys kad sitie ginklai yra "sudas". Bet kai pirma karta turesiu rimtesni saratini sautuva tai uzteks. Jej kas ir galetu prasau pakonsultuot mane per skype armis_eimis ACIU
×
×
  • Sukurti naują...