Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

haubica

Members
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie haubica

  • Gimimo data 05/31/1976

Previous Fields

  • Ginkluotė
    AK47
  • Komanda
    KKTEAM-JONAVA

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

haubica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. K-K TEAM abiem už!!!!!!!!!! Jai reikia pagalbos padėsim kuo galėsim. Ir su mielu noru sudalyvausim. Reikia galu gale gi (aš apie MILSIM žaidimus) išmokt žaist kartu, suderint veiksmus, prisišlifuot, kad važiojant i užsienį ir sudarant Lietuvos rinktine pavyzdžiui, turėtume iš kuo rinktis, galėtume veikt kaip vienas neišardomas vienetas, o ne tik gražiai atrodyt ;)
  2. Nesiginčisiu, aš turėjau reikalų su tais gorteksais kur sluoksnis viršui, membrana vidui (hm... įdomu...). Įdomu butu susipažint plačiau su panašaus tipo modeliu. Paliginimą su batais skaitau truputėli ne vykusi - tu dar su guminiais batais paligintum. Ankščiau teko girdėt apie apsauginius rūbus su neperšlampamais pamušalais vidui tik apsauginėse nuo ABC ginklų kostiumuose. Mano klaida (mažai domėjausi. Ir beje :) - klausima jai aš ne klystu ne tu uždavei. Jai norėjai sublizgėt savo intelektu tau pasisekė:) Padarei įspūdi:), jai ka žinosiu pas ką klaust patarimo:)
  3. ziurint kokios paros ir kur tu ji nori nesiot. Jai nori kad zema butu silta pirk didesni. Zema reikia det siltus rubus pageidautina is tokios medziagos kad cirkuliotu oras ir laikitu siluma. Nes gortekso medziaga traukia salti. Grizes ir ispurvines joku budu neplauk skalbimo masinoi, nuplausi visa apsaugini sluoksni (turesi grazu bet jau savo paskirties nearliekanti rubeli). Plaut reika tik su saltu muiliniu vandieniu rankom.
  4. Aptarimo metu buvo mineta apie tai kad ne teisinga stabdit atjudanti link posto dodant komanda - stok kas eina! Taigi noreciau pasakit kad, vyrai atliko viska kaip priklauso, je butent taip ir buvo instruktoti ir tas kaip supratau suveike:) Paaiskinsiu kodel - Priesas nera durnas, stebint posto vieta gali tiesiog isgirst jusu uzklausima ir atsakima o poto to pasinaudojus gali praeit pro postus. Del to pirma reikia ta kas atjuda link posto perspet - stok kas eina, gauvus atsakima (na kaip pavizdis jo nika) leist jameit toliau, bet jai abejoji prileides ji iki tokio atstumo kad galetum tiliai pasakit slaptazodi sustabdit ir paklaust. Gavus teisinga atsakima i uzklausa leist judet toliau:) Zaidimo metu mes turejom ir svesos atpazinimo signala, ir zodini slaptazodi. Pvz. AL - US :D
  5. Labai norėčiau padėkot visiems dalyvavusiems kartu ?aidėjams, SS ir Viking komandų nariams u? ?auniai kartu praleista laiką. Padėkot mūsų instruktoriui Olegui ( tikiuosi jis jau pradėjo skaityt mūsų forumą :) ) u? praleista su mumis petys į petį laisvalaikį, gera nuotaiką ir taktikos ?inių ir patirties pasidalinimą. Ilgui, SS klubo vadams, geimasteriams kurių dėką ?is ?aidimas buvo toks įdomus. Dėkui jums Vyrai !!!
  6. ryt iki pietu pats patikslinsiu info is igulos ir ruklos seniuno Prie kuo cia seniunas:)?
  7. Tai butent uz tai as ir lenkiu jums zemai galva! Prisipazinsiu kad tokio tipo zaidimai man labiau prie sirdies negu paprastas (mano akim ziurint truputeli beprasmiskas) palakstimas :) I ateiti ziurins pasistengsiu kiek galiesiu (dar planose, bet aciu dievui vieta ir saligos leidzia suplanuot ir pravest panasaus pobudzio zaidima ir ne viena) kad buten zaidimais karine tematika butu mokomi kkteam klubo nariai. BE ABEJO JAI JE BUS ORGANIZOJAMI APIE TAI BUS PRANESTA IS ANKSTO. Ir panasiai mastantis zaidejai visad bus laukiami. Bet tai deja kol kas(gal ir per daug ambicingi :P ) dar tik mano planai. Beja galiu padet jusu pratybu organizavimui (jai reikia aisku) mano tel: +37065784896
  8. ps: Atleiskit uz gramatika - rasau greitai ir is aifono!:)
  9. radai ka gasdinti:) 1 metai zvalfu burys -Algirdas, 6 metai skyriaus vadas-Algirdas, toliau .....galiu parasit kad dar sistemoi:) Tolia - nuo saves galiu pridurt nors maniskiai daugumoi nera tarnave kariomenei, bet topogrsfijoi ir taktikoi ismano. Butent del sios priezasties as ir noriu kad je dudalivautu jusu zaidime. Is anksto zinodamas kad taip kruopsciai planojamas zaidimas tiesiog ne gali praeiti blogai. Taigi dar karta diekui uz jusu pagirtina iniciativa, ir iki susitikimu rugsejo menesi.
  10. Sveiki. Neriečiau paklaust gal jau turit ir galėtumėt įdėt i ?ia skiltį busimo ?aidimo vietoves ?emėlapį? I? anksto dėkingas!
  11. Jus labai gerai supratot , gavau labai issamu atsakima. Diekui! Iki susitikimo zaidime. Jai planai ne pasikeis tikiosi butinai sudalyvaut!
  12. sveiki! Labai sauniai kad jus organizojat si idomu zaidima! Kuriam as tiesiog ne galeciau praleist pruogos sudalivaut, planoju dalivaut mano komandos - kkteam sudeti. (kkteam daliviu sarasa atsius veliau jums Ilgas). Del to labai norietusi suzinot i ka atkreipt didesni demesi ruosiantis jusu zaidimui. Todel labai prasau jai galit parasikit tos uzduotis kurias reikes vygdit(ne zaidimo siuzeta, o uzduotis kariniais terminais) as jai teisingai suprantu zaidimo esme . Tures but tokios uzduotis kaip : 1.zygis, 2.patrulio bazes uzemimas, 3 objekto zvalgyba, 4. Objekto ginyba, 5. Ir objekto sturmas. Is anksto diekingas.
  13. Truputėli pavielotai , bet tik ?iandien kolegos atsiuntę nuoroda i? jų ?aidimo Stalker. - gal kam tai pasirodys įdomu. ;) http://exdesign.livejournal.com/2148.html
  14. Labai dekui. Nuotraukas gavau, imesim i bendra musu foruma. Laukiam šį šeštadienį, tikiosi žaidimas praeis taip pat linksmai. Pakalbesiu su Ilgu ir su kariškiais, gal vel kad idmiau lošt butu vieta pakeisim.
×
×
  • Sukurti naują...