Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

aleksassamas

Members
  • Pranešimai

    27
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie aleksassamas

  • Gimimo data 05/19/1987

Previous Fields

  • Ginkluotė
    ICS C15
  • Komanda
    MARSOC

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.marsoc.eu
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kaunas

aleksassamas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Marsoc komandos vardu noreciau padekoti organizatoriams, zaidimas tikrai nusisekes, poligonas gan smagus, tik sunku buvo krutint kaulus po ziemos miego :)) Dekui komandoms kuvojusioms petis i peti, dekui priesininku komandoms uz gera pasipriesinima. Su pagarba, Ale
  2. Jei neklystu tai pas Rytu bloka yra broniko pratesimas tokiu budu, dengiantis ir uzupakali. Jeiklystu rytu blokas galetu pataisyt :)
  3. a Eddy b 26 c Kaunas/Vilnius d MP5 (90m/s) e
  4. Tolik, kuomet mes gynemes (pries gaunant saratus is sono nuo elevatoriaus puses), mes panaudojom gulincias duris priedangai ant laiptu, kada gavo kolegos saratu is draudziamos zonos puses, duris pastatem ir uzblokavom rastom ant zemes lentom, taip kad nereikia sneket apei faktorius, kurie vyko po apsaudymo...
  5. Tolik kaip visada, mes ten buvom, bet kartu musu ten nebuvo :D Taip J.J., tu visiskai teisus, mano kolegos gavo saratu krusa butent nuo elevatoriaus puses, is uz uzraso "stop pavojinga", poto ir mane aplanke is ten atmesta granata (atsiprasau TK, nes pirma pagalvojau kad jo kryptine mina dave "atsecka"). O del toliko pasakymo: "3 auksta mes paemem per laiptine", tai as pilnai tikiu, kad issivalius is neginamos zonos kolidorius (is elevatoriaus) i trecia auksta galima pasivaiksciojant uzlipti neissaunant beveik nei vieno suvio... Poto visa NATO puse turetu atsiminti zaideja is zaliuju puses vaikscionati po stoga ginklines. Ir kuriam surekus rusiskai ta pati kelis kartus, nes lietuvisku riksmu kolegu nepaise, kad ten negalima, paliko stogo plota, nors treciam aukste, ant to lango pro kuri tik ir galima patekti ant to stogelio, kabejo prikaltas uzrasas "stop pavojinga". Matomai tokie zmones ir su masina pralekia pro plytos zenkla ir vaziuoja priesinga kriptim vienpusio eismo gatvese...cia pasnasi situacija, nes juk kaip ir kelio zenklus taip ir apribojimus draudziamose zonose kabina ne siaip sau...cia jau ne pirmas kartas pastebiu tendencija kad daugumai zaideju, ir dazniausiai is ne NATO puses, apribojimai dazniausiai engalioja, jie rasosi patys taisykles ka galima, kur galima ir kada galima (tai neliecia visu lankstanciu su kalasais, yra komandu kurias tikrai gerbiu uz ju sazininga ir grazu zaidima)... Organizatoriai tikrai nera kalti del tokiu ivykiu, jie pries zaidima viska graziai isdeste ir nurode, kas galima, ko negalima ir ka daryti...cia kaip mineta jau dalivavusiu musu bendriuomenes nariu "kulturos" lygio parodymas...
  6. Palaikau Vytenio pasiulyta ideja. O nuo saves pridurciau ideja, kaip kad issisakes buvau, del granatu skaiciaus kariui ribojimo. Daznai matom fenomena kad vienas zaidejas nesasi 20 ar net daugiau granatu, kad kiekiu tikriausiai butu panasu i granatu deze :D ~20-30KG, kas kertasi su realybe prie visos jo likusios ekipuotes. Sliulyciau apriboti granatu skaiciu, tarkim iki 4 zaidejuj. Tada zaidejas galvotu kur panaudoti turima granata, o ne kurtu "granatu lietu",toks fenomenas buvo pastebetas trakuose, kai lijo granatom :D Kazkas manbuvo atsakes: "tai juk zaidimas pastate, granatos to dalis", taip as sutinku, pastato sturmas be granatu tai savizudybe, bet parodykti man realybej bent viena fakta, kokioj nors sturmo grupej, kad jso karys sturmuodamas pastata nestusi 20 granatu :D Su pagarba Ale :)
  7. Del sandeliuku duru islauzimo prie raketos, tai cia buvo zaliuju antra ataka, kai NATO pajegos mazos atsieme raketa, kuri buvo pernesta i kita vieta, pasiemus ginyba, buvo triuskmo uz mediniu apstatu, nes zalieji negalejo praeiti tarp ju del musu ginybos, o metomos granatos nepasiekdavo norimo tikslo. tai jie matomai ismuse duris, nes poto pradejo saudyt pro sandeliuko angas esancias palei zeme i saugomso raketos puse. Tiek is mano pozicijos, nes poto garsiai pastebejes kad is ten priesininkai gali sekmingai vesti ugni, garsiai besiginantiems kolegoms pranesiau, kad saugotusi galimo kontakto is angu... Bent jau is savo pozicijos, is nato puses nemaciau jokiu vandalizmo atveju (langu dauzymo, sienu lauzymo ir kitu atveju), savarankiskai tik atsargiai apguldziau spynta priedangai, ir perkeliau ciuzini, ka mate kolegos. Pagarbiai, Ale
  8. Skaitau arsius debatus, ir galvoju, kad atejo laikas pasisakyti ir man :D Pradesiu padeka organizatoriaums uz zaidima, vieta smagi, nuliudino tik zaidimo pradzioje, zaliuju nesilaikymas stop juostu, ko pasekoje, NATO pajegos buvo isrukytos is trecio auksto, kada priesas pakilo per elevatoriu, papraciausia imatydami uzrasa "atsargiai pavojinga" tu patalpu net nestebejome, bet ir nors is ten ugnis vedama negalejo buti, saziningai zuvome ir palikom posta... Antras pastebejimas, tai granatu kiekio ribojimas i nustatyta granatu kieki zaideju, nes jei artejam prie realybes, ka daugelis mini, tai turet su savim toki granatu kieki (ypac kai metydavo zalieji i musu pozicijas), tai atrode kaip krusa :D pagalvojus logiskai, nemanau kad karys i musio lauka su savim tasytu granatu deze, kuri svertu ~30kg. Mano nuomone, ivedus granatu skaiciaus ribojima zaidejuj, isvengtumem "granatu lietaus" fenomeno, nes zaidejas labiau galvotu kada ta granata verta panaudoti, o ne tiesiog svaidytu turiams 30 granatu pounche kaip sakant "na leva i na prava", tas butu labai logiska mano nuomone. Trecias pastebejimas, tai zaidimo pabaigoj, kuomet zalieji neatakavo is pastato megindami atstumti NATO pajegas, ir jiems organizatoriai atvere vartus i musu saugomu raketu puse, ir poto stovedami "mertvekia" atejus kolegoms saugojusiems raketas, suzinojom kad ten jau seimininkauja Zalieji, ko ir nuejom ju ismusinet nesuvoke kaip jie ten atsirado, nes pro musu ginamas pozicijas niekas isju neprasimuse (poto suzinojom apie atdarus vartus). Ketvirta, tai aciu SS uz morale zudanti ginkla :)) tikrai ispudingas zaislas :) ir pirmas suvis tiesiai i antro auksto langa, vertas medalio :) Penkta, Backa, su visa pagarba, bet ar tu atvazeves i svecius dauzai langus, ar sveciai atvaziave pas tave tai daro?? Jeitai daret Utenoje, nereiskia kad tai galima daryti cia...pries darant reikia atsiklausti orgu,nes nors pastatas ir apgriautas, bet tai nereiskai, kad ji reikia sugriauti dar daugiau, biskyti apsurdiskas poziuris... O pabaigai, tai dar karta atiduosiu pagarba zmonems ant stogo, nebijantiems bb's "balionu" debesies paleistu didelio burio zmoniu, ir toliau su ta pacia jega atsisaudanciu ir atsimetanciu granatom :D Taip pat dekui NATO puses kovojusiems kolegoms uz kompanija, dekui priesininkams uz grazia kontra ataka prie raketos :) Ir maziukas P.S. jei kas nors issizeis nuo tokio mano rasinelio, tai tas is mano puses planuota nebuvo, cia jau "pabocnij efekt" :))
  9. Vaiksciojantis burys viename asmenyje, maklaudu zudikas, is Kowno gimines :)) turetu sunkiaja artilerija ir ja nesiotu :))
  10. Isankstinis dekui kolegoms uz sveikinima :D malonu :D
  11. Visada naujoka galima atskirti pagal norus "lazeriai, prozektoriai", megina sukrauti viska, kas tik imanoma ant ginklo :winkwink: visa tai juk sveria, ir praktiskai nenaudojama, tad apsvarsty ar verta, ir ar tau tu priedu tikrai reikia :) Del ginklo, tai as asmeniskai turiu su RIS'u (taip vadinamais begeliais), patarciau irgi imti su RIS'u, jei ateity mastai prisitvirtinti ar rankenele, u kurios bent jau man patogiau laikyti ginkla, ar detis povamzdini granasvaidi, kuriam tikrai atsiranda momentu panaudoti daug dazniau nei taktini prozektoriu, ar lazeri :) Bet cia tik mano as menine nuomone, kurios tikrai nebandau iteigti :) O del ginklo, tai gal visdelto vertetu pasitaupyt biskyti, kad ir krize, nei pirkti pradzioje paprasta "plasmasini" ginkla, o poto ji atiduoti pusvelciui ir pirkti "profesionalu", as asmeniskai gailejausi kad pirma investavau i CA M15A4 SP(SportLine) 450lt, kuri teko taisyti del pabirusiu dantraciu, kas atsejo ~200lt, o tai jau puse normalaus aeg'o, ir potopusvelciui pardaviau, ir gailejausi kad iskarto nepasitaupiau, ir nepirkau brangesnio "profesionalaus" :)
  12. Na bet zmogus kad ir bande, ir nori savo, bet minejo kad dar nezino ar uzkabins, tai kazkaip pirkt bele pirkt nesvarbu ka iki 300lt, tai cia juokingas sprendimas ,ens su tokiu ginklu bedu bus apsciai, o malonumo jis jokio neatnes :) tad kolegos TomTom pasiulymas nuomuotis dar kuri laika, kol supras ko jis nori tikrai, visai neblogas pasiulymas. Gringo, ten kaina ginklo 1750 zlotu, o zlotas nepamirsk ~0.8lt, tad gaunas ~1400lt :) taip kad tas ant to :winkwink:
  13. http://www.airsoftas.lt/find.php?action=Find&category=6 pati pirma preke, i apsauginius akinius isistato papildomas remelis kuris laiko tau tinkamus akiniu lesius (zinoma juos reikes atskirai uzsisakyt pagal ta remeli) ;)
  14. Su visa pagarba J.J., uzduotis visada bus rastos visiems, bet visu pirma reikia matyti ta "samdiniu jungini" kuris tik dabar skalndo kaip gandas, ore kazkur, o tik poto kalbeti, neveltuj yra posakis: "maziau kalbu - daugiau darbu". Tad dirbkit, kurkit, naudokit mixed camo (kaip patalpintoj foto diskusijos pradzioje, kad butu mixed camo, bet kad "PMC" rekonstruktoriu junginys neatrodytu kaip paprasciausiu nuomininku palaida bala). O vat tada jau, kai bus matyt procesas, ar bent pradinis "produktas", tada jau manyciau galima diskutuot ir apie galimas uzduotis, tik kaip ir minejau, pirma uzsirekomenduokit, kaip darniai veikiantis vientisas junginys, zinantis savo darba (ar bent nutuokiantis apie ji), zinantis taktikos pagrindus ir t.t. Tikiuosi nieko neuzkabinau savo postu :)
×
×
  • Sukurti naują...