Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

shmykis

Members
  • Pranešimai

    50
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie shmykis

  • Gimimo data 11/12/1986

Previous Fields

  • Ginkluotė
    M4A1 CQB-R G&P
  • Komanda
    Laisvai samdomas karys

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius
  • Interests
    Everything is written in my signature :D

shmykis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. gerai atrodo :) Labai patiko fraze titruose: "Lukashenka liksi skolingas uz reklama" ;) Saunu ir grazu ziuret :)
  2. tai, kad kazkoks velnias neiseina... palaikau, pakrovejas pradeda mirgset, vistiek geltona uzsidega sekundei ir poto gesta is karto, uzsidega raudona.... :rolleyes:
  3. sorry uz kvaila klausima, bet nenoriu susigadint akumo, kaip ant sito daikto ijungt iskrovima ? nes pas mane akumas nenusedes, o geltona mirgteli ir tada isijungia raudona :/ bijau sugadint. ir kaip tikslingai kraut ? 8 cells 600mA ?? pas mane tokia baterija kraunu su auksciau nurodytu pakroveju :rolleyes: ir ar teisingai suprantu kad cia 8 cells ? :lol:
  4. Sveiki, Patarkit ar verta pirkt si daikta, radau uz 800 lt, naudotas. Pardavejo teigimu isauta apie 5000 bb's. Tiuningas ~400 fps. Ka galite pasakyti apie gamintoja ? G&P ? Vidurius ? Parduodamas su visais priedais kaip foto. FOTO -> M4A1 CQB-R P.S. Jei ne ten imeciau post'a sorry.
  5. 1) Slawka 2) 25 3) Vilnius 4) MP5 RAS 5)
  6. na joa... bet siaip nemanau, kad tie nebrangus akinukai iki 80-100 litu atlaikytu geriau... aisku nebandes negali sakyt :) nes atstumas tikrai nedidelis 3 metrai...
  7. tai galima prieti prie tokios isvados, kad realiai, jeigu nenori, kad rasotu akiniai, pirk akinus su sieteliu vietoj stikliuku (plastiko). :) nes visos nuomones sueina prie bendro fakto, visi akiniai rasoja ir nieko cia nepakeisi :) gal tik suletinsi procesa... :(
  8. sis metodas su fairy tik uvex akiniams veikia ? :)
  9. niekas nesiskundzia :D svarbiausia ne vienas ta zygi atlikau :D aciu visiems uz kompanija :)
  10. Tikrai dekui uz saunu zaidima, viskas kaip pirmam kartui is organizatoriu buvo super :D Tikrai buvo verta nuvaziuoti ir pamatyti apylinkes :) Sioks toks komentaras del pirmos zaidimo puses :D Siek tiek 7iese norejome jus apeiti ir biskuti pasimeteme :D Tai apsuke kelis ratus, gavome zinia grysti i pertrauka :) Na nieko, pasivaiksciojom gan linksmai ir tuscius namus sturmavom ir siaip miskuose snaiperiu ieskojom :D Asmeniskai man buvo saunu ir linksma :D Gera vieta, linksma kompanija :) ACIU ORGAMS :)
  11. Na manau toks oras nera baisus zaidimams :ph34r: Orai 21.03.2010 Panasiai kaip siandien, kadangi miskai ir pan. tai nebent tik rubu gaila :)
  12. Nemunai, i si klausima jau buvo atsakyta :ph34r: kuris ?iuo metu orentaciniai yra apie 30 dalyvių
  13. Del nuomininku nusiusta uzklausa Lukashenkai, nes organizatoriai savo neturi nuomai, tai uzklausiau ar butu galimybe issinuomuot vilniuje ir po musio parvest atgal. :rolleyes:
  14. Siaip kiekvienas rupinasi savo saugumu, o ka zaidime galima naudoti, o ko ne, turetu spresti organizatoriai ir aiskiai isdestyti, kad nekiltu nereikalingu diskusiju... O jei ne tam naudojamos, tai teks pasidometi :huh:
×
×
  • Sukurti naują...