Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

RAP_Julius

Members
  • Pranešimai

    40
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie RAP_Julius

  • Gimimo data 03/29/1991

Previous Fields

  • Ginkluotė
    -
  • Komanda
    R.A.P

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    ww2

RAP_Julius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. http://www.epicmilitaria.com/ Kai kurių daiktų kainos sakyčiau neblogos. Kažkada iš čia siuntėm pora daiktų, problemų nekilo. Lietuvoj tai esu užmatęs dar ko nepaminėjo, forumuose įvairiuose kartais atsiranda kokių nors prekių ww2: oldtimers.lt, kablys.com ir panašiuose.
  2. Nu kad tiksliau dar, tai: "Gunmen pretending to be an official security force opened fire on police at numerous checkpoints in Haditha, Iraq, early Monday, killing 27, authorities said. Three of the attackers were killed in shootouts with officers, according to Khalid Salman, head of the Haditha local council In addition to the 27 killed, three officers were wounded, Salman said. At least 14 black SUVs with more than 30 gunmen disguised in SWAT-style uniforms entered the town at about 2 a.m., Salman said. The gunmen were carrying forged arrest warrants for senior police officers." daugiau: http://articles.cnn.com/2012-03-05/middleeast/world_meast_iraq-violence_1_security-forces-gunmen-police-officers?_s=PM:MIDDLEEAST
  3. Julius, Audrius ir Mindaugas dėkoja visiems už puikų žaidimą :)
  4. Seniai neupdatinau, todėl trumpas update: Taigi, veikia, šaudo, bet guli ilgą laiką nenaudojamas (nežaidžiau airsoft jau seniai). Dėtuvė perdaryta, veikia gerai. Kojelių nedariau, nes rankos prie jų nekilo. Palyginus su tikru mg42, tai šitas yra kiek stambesnis, ir korpusas yra kampuotas (tikram kampai suapvalinti). Paskutinį kart šaudant gearboxas pradėjo durniuot, taisyt neskubu, bet bus sutaisyta :) Šaudo tik serijom (arba tik pavieniais), greičio nematavau (nes kaip minėjau ilgą laiką nežaidžiau ir nebuvo galimybių), svert taip pat tiksliai negaliu pasakyt kiek sveria, bet sveria :) (~10kg tikrai). Bręsta naujas hobis, todėl greičiausiai šitą daiktą pardavinėsiu (kada išspręsiu gerbox problemas). Trumpas video:
  5. Dėl ličio, tai su vandeniu reaguoja jis smagiai (grynas, čia tarp kitko, šiaip nieko neturiu prieš ličio akumus). O pats palaikau LiFe pusę. Turiu LiFe ir džiaugiuosi.
  6. GSP, nu neskleisk klaidingos info :) Bandei senukų klijų asortimentą, kad sakai taip užtikrintai? Tinkamai paruošus paviršių reikėtų gerai pasistengt kad nulaužtum detalę, suklijuotą klijais, skirtais plastmasei. O galima klijų pavadinimą tiksliau?
  7. Ar tikrai pabaiga netoli? :) Daugiausia problemų kyla sukišt vidurius ir padaryt feedinimą sakyčiau. kiek maždaug svers nežiūrėjai (su viduriais)? nebus per lengvas?
  8. Klausimas, jau sugalvojai kaip feedinsi? Ar brėžiniuose yra feedinimo sistema?
  9. Pritariu, Fenix produkcija yra tikrai gera, jaučiasi "išbaigtumas", nelabai rasi prie ko prisikabint, nebent kaina :)
  10. Liuks projektėlis. Domina viduriai, kokią sistemą darysi? Gal oru varomą? Ar brėžiniai pritaikyti airsoftui (ar gearboxo tvirtinimas yra jei sistema elektro-pneumatinė?)
  11. Dvigubai tiek skirk litų, gal ir įsigysi thompsoną. O kar98k nebent ant sienos kabint arba perdarinėt, kas kainuos dar daugiau.
  12. Trumpas update. Štai kaip atrodo modifikuotas AK hop up (daug nėra ką pasakot, viskas matosi foto, pjauta du kartus ir pasukta ~145 laipsnių kampu): Toliau dėtuvė (surinkta gan senokai, bet tik dabar prisiruošiau atnaujint): Pradžia buvo modelis iš kartono, su tokiu dideliu varikliuku sunkiai sutilpo, bet sutilpo. Paskubėjau daryt, galima buvo gauti žymiai mažesnį varikliuką. Toliau padariau rėmelį iš tekstolito, modifikavau g36 bunkerį, pridėjau pora laidelių, jungiklį, ir viską sukroviau į dėtuvės vidų (suklijavau, kad būtų tvirčiau). Maitinimas nuo 2 AA elementų (galima ir su 1, galima ir su AAA,...). Vidus negražus, bet jo ir nesimato, todėl galvos sau nesuku, dėtuvė pildosi per šoninę angą, o dangtelis atsidaro tik keičiant elementus. Telpa ~900 šratų. Kolkas tiek :)
  13. Tinkamesnės temos neradau, todėl įdėsiu čia. Atrodo smagus ww2 žaidimas.
  14. Buvo susidomėjusių, kas čia per aparatas bus. Visiems nežinojusiems teko pasakot apie airsoftą :)
  15. Dėtuvė pirktinė, vėliau įdėsiu ir jos nuotraukas, ir kas jos viduj padaryta (fotikas ne namie dabar). Va tokią naudosiu: Visa kita gaminta. Nemažai daryta ne mano pačio (jokių staklių neturiu), ta prasme, nuvežu į vieną vietą - išpjauna, nuvežu kitur - suvirina,... :)
×
×
  • Sukurti naują...