Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

jawasaki

Members
  • Pranešimai

    23
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie jawasaki

  • Gimimo data 05/03/1987

Previous Fields

  • Ginkluotė
    AK-105
  • Komanda
    Laisvai samdomas

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius

jawasaki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Sveiki, ieskau pirkt racijos iki 100lt su ausinem/mikrofonu ir suprogramuotais airsofto dazniais (jei neklystu UHF dazniai :). Kad isigyjies galeciau iskarto naudotis. Vilnius 867799585 galit rasyti ir PM bet mob. bus greiciau Galimi pasiulymai is kitu miestu (siuntima apmoku)
  2. Aciu visiems uz patarimus, ten viskas good. Prasimantins ir viskas bus gerai, kai kolega sake palaipsniui pildant, dides kiekis Aciu uz atsakymus, i klausimus atsakyta.
  3. Aciu visiems uz zaidima. Tikrai zaidimo kokybe buvo nebloga, super.
  4. sveiki. Ilgai ieskojau kur cia tinkamoj vietoj uzklausus jusu del detuviu, tai manau cia tinkama vieta: Turiu Cymos (nauja) mid-cap'a su talpa 140 bb's, ir svirksta bb's uz 20 lt, toki balta persviecia kuri tikriausiai daugelis naudoja. Tai as ji sugebu tik kokiu 60 bb's uzpildyti daugiau fiziskai neeina pildyti su svirkstu, na su rankom dar kokiu 30 bb's ikisu, kol pabosta. pries sias detuves, taipat turejau naujas detuves 100bb,s, tai istorija tokia pati. Klausimas: Ar jos kai naujos sugeba tik toki kieki sutalpinti? Ar pildymo svirkstas prastas (taipat naujas)? Ar bb's pildymo technika po 60 bb'su keiciasi :) Laukiu atsakymu, aciu.
  5. Viska ka pasakysiu mano asmenine nuomone, ka maciau ir patyriau zaisdamas uz Melynuosius. Aciu organizatoriams uz dinamiska ir tikrai gera zaidima. Pats zaidimo scenarijus buvo puikus. Labai daug prisivaiksciojom ir prisibegiojom, vietomis net po egle norejosi nukrist kur :) Dekui priesams kad neleido liudet, kartais rodos truko is ju puses tikslesnio ir labiau koordinoto puolimo, karaliu peremimo, bet as manau jie veike taip kaip atrode jiems geriausia. Situacija, kai buvom miske prie kelio, netoli upelio.... ejom 4. 3 kariai + 1 karalius Mus uzlupo apie 10 priesininko (tiek bent jau suskaiciavau) Mes puolem begt, vienas liko atsisaudyti :) jie ji nukove o paskui mus nebego... Pasidare keista, nes uz kokiu 300m-400m Gavom pompa ir sustojom trumpam.Butu bege, butu ateme karaliu ir mus kelis nukove. prie 6 namuku teko pastebeti idomaus zaidimo stiliaus, kai sedi salia mertviake ir matai kaip zmones kovoja. Aciu visiems kurie dalyvavo. Tokie mano ispudziai ir pastebejimai. Orgai dar karta dekoju uz gerai suorganizuota zaidima. Dekoju priesininkams uz zaidima
  6. http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?showuser=4188 (LSK anketa) Javkin AK-74 122 m/s Digital Gorka E
  7. Sveiki ginklo broliai :) Na erke viena teko traukti, parsivezti tai neparsiveziau. Zaidimas buvo puikus, jegu pareikalavo nemazai. Turejom GERA vada B), puiki sava kompanija , galingus priesus, buvo tikrai smagu. " Organizatory, vy molocy, bolsoje vam spasibo za takuju igru, vy ocen postaralis, eto bylo zametno " p.s. laukiam kokiu foto.
  8. Sveiki. Teko dalyvauti paskutiniam Ignalinos zaidime, jis tikrai buvo puikus. Gero visiems zaidimo.
×
×
  • Sukurti naują...