Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Problemos su Airstrike.lt


L0ki
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki visi, manau ne as vienas susiduriau su tokia problema. Pries 5 dienas užsakiau dekla pistoletui is Airstrike.lt gavau patvirtinanti laiska i Gmail apmokėjau užsakymo sumą, viskas kaip priklauso.Tačiau jau praejo 5 dienos ir jokio atsakymo iš Airstrike negavau, bandžiau rašyti jiems i el.pašta tačiau jokio atsakymo negaunu, jai kas turi tokia pačia problemą ar turi kokios nors info apie juos prašau pasidalinkit, ačiu!.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Reikėtų tokį kaip black list'ą naujokams į galvą ikalti - parduotuves,kurias savo pinigų (ir/arba laiko bei nervų) prarasti nenorintis žmogus apeitų dideliu spinduliu. Į jį pirmu numeriu patektų orinukas.lt ; manoginklas.lt ; ir sėkmingai pretenduotų airstrike.lt, nes problemos su šita parduotuve yra tęstinės ir ilgalaikės.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 3 weeks later...

Pirma ginkla pirkau is ten. Keista, sulaukiau gan greit, bet toks vaizdas, kad i deze galej idet bet ka , o gal net ir apkeist preke, nes pirkau vienoki uz viena kaina, o poto to pacio kaina pakilo 35 proc. Toks vaizdas kad iskiso fufla. Taip pat nera tiek galios kiek buvo rasyta airstrike puslapyje...:/ 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...