Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Reikalingas patikslinimas dėl taisyklių


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki visi, išlanksto atsiprašau jei parašiau ne į temą ir jau senai aptartą klausimą, tačiau reikiamos informacijos  nesugebėjau rasti. Esu dar ganėtinai šviežiai iškeptas žaidėjas (dar metų stažo nėra) tačiau iškilo diskusija su daugiau turinčiai patirties žaidėjais. Klausimas skamba paprasta: ar galima šaudyti į žaidėja sėdinti krūmuose arba už krūmų ir šaudyti per krūmus? Mano galva atsakymas akivaizdus, tačiau vieni žaidėjai tvirtina, kad toks šaudymas yra negalimas, pataikymas nesiskaito ir pan....  o kas sakoma Airsoft taisyklėse šio atveju? Tikrai pasidarei domu, kad  išvengti nesusipratimu ateityje.

 

 

 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

tikra kulka per stiklą arba duris prašautų..  :) bet žaidimuose pagal taisyklę už durų nemirštame o į stiklą šaudyti nepatartina.

 

Jei per krūmus "nesiskaito" tada ir per maskuojančias šakeles ant uniformos neprašauna!  ;P

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

O del maskuojanciu sakeliu irgi reikes tureti omenije :) geras variantas bus tokiems veikejams :D

Del stiklu, dru, sienu ir taip aisku tik  keistai subalamutino del krumu, aas irgi skaitau jei persauna per krumus tai ir saudai :)

O jei nesiskaitytu butu gera taktika, isokai i krumus ir kaip tarp sarvuocio :D tik kad is vietos negali pajudeti

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Man tai keista, kad atsiranda zmoniu mananciu kad per krumus yra nenusaunami, bet prie to pacio ir paaiskina, kodel saudai saudai ir nemirsta. Tai pagal tokia logika gali pribegt ir per krumus su buoze padauzyt, vistiek juk "tanke sedi" tai nieko nebus,... :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Vilkai, o kaip tu jaustumeisi jei iseini is mertvieko per 5 zingsnius ir tave nusauna? Buna tokiu gudruoliu kur uzgula isejima ir neleidzia nieko padaryt. Sutinku kad isejai ir kariauk, bet atstumas turi but kazkoks, kad bent spetum suvokt kas dedasi.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 weeks later...

Per krūmus, žole, šakas skaitosi, ir nėra net ką kalbėti, o tam kam nesiskaito suvarai serija, kad pajaustu kad skaitosi.  

Mertvekas, nereikia prisileisti tiek arti :) ir viskas bus aišku, jei priešas priartejo tiek, kad kala prie mertveko, komandos kalte prasta strategija, sukies kaip moki, granatos snaiperiai, šliauži, bėgi už priedangos, apsupineji ir sunaikini. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 months later...

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...