Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

kaista laidai


martiskl
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki turiu visko maciusi m15a4 ca. Po laidu pakeitimo viskas buvo tvarkoje. Kol viena karta prijungiau batke ir meginus pasaudyti pasvilo laidai. Isardzius viska perziurejau lyg ir viskas ok, tik kontaktai buvo pakepe. Sutvarkiau kontaktus varikliuka paleidineja viskas ok. Surinkus ir pameginus vel, neprasuko nei rato ir vel pastrigo. Kas ne taip? Ar koks dantratis susikreipia? Gal meginti per naujo shiminga padaryti? Dantraciai visi tvarkoje nera nuskile. Gal kas esate susidure su tokia problema?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Jei nesaudo, patarciau ilgai nelaikyt nuspausto gaiduko - sudegs laidai/kontaktai/varikliukas.

Gal per daug prishiminta ar per stipriai priverztas gearboxas. Tai butu galima patikrint isemus spyruokle ir gearboxa surinkus pabandyt pasukt gearsus pirstais. Turetu pakankamai lengvai suktis ir neklibet. Jei taip nera - pershimint.

Dar gali but, kad arba gearsai luzo, ikrito kokia metaline detale i gearboxa ir neleidzia pasisukt, arba gal kazkur laido izoliacija nusitryne ir trumpina.

 

Aisku kartais buna ir stebuklu, kad viska isardzius ir surinkus atgal problema pati dingsta :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Motoriukas perverztas? Kai dedi rankenos dangteli, gal laida prispaudi ir todel  motoras persispaudzia. Motoriukas mirsta ir nepatempia spyruokles? Kai idedi motoriuka, jis suspyruokliuoja ar tiesiog sunkiai isistumia ir lieka savo padety? Arba kaip Ruonis sako, bedos viduj. tiesa, laidai gale ar priekyje? jei priekyje, gali but kad kazkur persispaudzia ir pramusa izoliacija, vizualiai lyg ir ok viskas, bet kai reikia veikt trumpina. Paciam taip buvo ir irgi su CA korpusu..

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...