Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Klausimas dėl LR įstatymų


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki visi esu naujokas ir apie AIRSOFT įstatymus Lietuvoje nieko nenusimanau, jeigu užduosiu senai aptartus klausimus nepykit, bet kiek naršiau forume neradau mane dominančiu klausimų.

Turiu pora klausimų:

  • Kokia situacija Lietuvoje su airsoft ginklais iš teisėsaugos(įstatymų) pusės? Ar galiu susidurti su problemom jeigu šautuvas bus pvz. rastas bagažinėje ir pan.? Ar reikia kokiu nors leidimų?
  • Analogiškas klausimas(įstatymai) dėl airsoft granatų ir dūminių petardų?

Iš anksto ačiū už suteiktą informaciją.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Negaliu tiksliai įstatymų Nr. pasakyt, bet tikrai galima. Paaiškintum policininkui, kad čia netikras ir viskas ok. O Airsoft granatos yra tie patys parduotuvėse parduodami ŽUKI, tai juos irgi galima.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Jokiu problemu su teisesauga tikrai nebus. Viena karta jau po zaidimo uzsukome nusipirkti pavalgyti ir atsisedom i masina, tuscioje stovejimo aiksteleje. Privaziavo pareigunai, patikrino masinos turyni, paskiau paprase atidaryti bagazine, kur akivaizdziai pamate gulinti ginkla. Iskarto paaiskinom, kad tai netikras jie ginkla apziurejo, dar pabendravom apie airsofta, jie palinkejo geros dienos ir nuvaziavo savais keliais.

Aisku akivaizdziai nesiotis ginkla viesai nerekomenduociau.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

O Airsoft granatos yra tie patys parduotuvėse parduodami ŽUKI, tai juos irgi galima.

Airsoft granata yra savadarbis sprogstamasis itaisas. Ir su ja galima patureti bedu, nebent petarda bus laikoma atskirai nuo granatos korpuso su zirniais/sratais ir t.t.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...