Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 74
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Na ka po žaidimo apibendrinimas, BRAVO1 - geltonųjų,patys pačiausi :D. O šiaip  tai patiko organizavimas, priežiura, teisėjų sąžiningumas ir visa atmosfera... 9/10 manau, kad visada galima padaryti geriau, bet šis žaidimas buvo vienas iš geriausiu kuriuose dalyvavau. Ačiū komandai kurie nepašikštėjo BBS- ų kai ju pritrukau, ačiū už linksma sekmadienį.

P.S. išskirtiniai pagirimai virtuves šefui, arba buvau labai alkanas, arba tokia košę galima būtu restoranuose pardavinėt... :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Čia buvo mano pirmas oficialus/didelis airsofto žaidimas ir buvo super. Puikus sekmadienis,Didelė padėka organizatoriams, geltonųjų Bravo 2 kolegoms ir seržantui Twonky iš Lima Bravo - tikrai jautėsi, kad turime seržantą, kuris žino ką daro ir rūpinasi savo vyrais :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Beje, jai skaitys is organizatoriu, tai labai didelis prasymas paskelbt nugaletojus ir pralaimetojus, kazkaip visa diena dauzaisi ir nezinai tarp luseriu ar laimetoju likai...

Cia ne dazasvydis, cia nera laimetoju ar pralaimetoju, cia yra uzduotis, jos arba ivykdomos arba ne, abi puses jas puikiai ivykde, taigi laimejo ir zali ir geltoni.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip visada buvo viskas blogai,oras blogas, BB`sai kvadratiniai, komandos vadas "......",  uzduotis nesamoningos, daug begiot reikejo, niekas ant ranku nenesiojo, po 24 pataikimu turedavau liemene uzsidet (kas labiausiai nervavo), o kose tai isvis shu... sudegus ir be skonio!

 

O siaip tai super zaidimas ! Daug geru emociju ir  gero juoko doze apkase. "savi baikit granatas metit"  auksine dienos  fraze :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Žaidimas buvo super. Tikrai jaučiasi, kad SMARKIAI kyla žaidimų lygis, atsiranda vis daugiau taktinių elementų kurie jau netik teoriniai, bet ir praktikoje veikia. Didžiulis ačiū organizatoriams už pastangas, žaidėjams už drasą ir gerą nuotaiką. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share


×
×
  • Sukurti naują...