Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Airsoft in UK


auriuxazz
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, vis dazniau tautieciu skrenda ar vaziuoja i UK. Ir daug kas uzmirsta Airsofto malunuma. Man iskilo keletas klausimu del taisykliu ir bendro airsofto supratimo UK. Pats gyvenu mazam miestely ir galvoju kazka pradet kurt.

 

Na ir sunumeruoti klausimai.

 

1. Kiek skaiciau kad reikia buti uzsiregistravus forume anglijos, kad nereiketu ginklo dazyt ryskiom spalvom. ar tiesa jei tiesa tai kas per forumas?

 

2. Kaip su zaidimu vietom, aiksteles pastatai ALE "MISKAI". Ar reikia leidimu, ar kokiu juostu teritorijom aptvert. na kaip vyksta ten viskas. Pvz. lietuvoj tarkim miske belekur gali, kaip anglijoj, arba tie patys pastatai dazniausiai lietuvoj ieskomas jo savininkas ir prasoma leidimo, o kaip cia?

 

3. Ginklu laikymas ir gabenimas. Jei koks kaimynas uzmatytu pas man kalasha ar reiktu laukt kokio skambucio i duris su kauketais dedem. Ta prasme jei as ji i lagamina koki ar siaip i masina kraunu, ir praeiviai kokie pamato? Na ar isteriskai anglai ziuri i airsofta.

 

4. Ginklu bei visu kitu gerybiu isigyjimas uk. parduotuves internetines ar is ranku i rankas? Naudoto inventoriaus pirkimas.

 

5. Ginklu Nuoma, arba tarkim pasizaidimas grupej. Su priziurimu asmeniu. Ar imanomas dalykas?

 

Kol kas tiek.

 

P.S. Linkejimai visiems. ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dekui, Simpsonai uz adresiuka, ten zmones irgi pasirodo raso.

 

Ir Luka joa, tas adresiukas Ukaros irgi pagelbejo, o gal tiksliau pasunkino mano gyvenima, nes ten ner paveiksliuku :lol: tik skaityt ir skaityt na reiks daba studijuot kaip ten kas pas.

 

O siaip jei dar kas nors kokiu ziniu turit pasidalinkit, tik joa ne kaip Luka sake, mano draugas sake. Nes cia gali mane gerai nubaust uz siuos zaisliukus, lietuvoj tai nieks nieko, nes nieks ir netiki, kad ja kas ir puls ;D mes drasus. Ir del airsofto Lt viskas buvo paprasciau. Na cia anglijoj biski gyvenimas ne is tos puses eina :lol:

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Aš nuolat sėdžiu arniesairsoft.co.uk, ten malonūs žmonės, yra net atskira skiltis Teisiniams aspektams.

 

Šiaip iš to ką girdžiu tam forume, geriausias būdas viską išsiaiškinti yra tiesiog nuvykti į UK kokius Vismaliukus, kuris priklauso UKARA ir viską ten žodžiu išsiaiškinti - savininkas viską paaiškinsi ir t.t.

 

Jeigu gerai pamenu kai domėjausi, reikia kažkiek atžaisti su nuomojamu ginklu (nepamenu ar nepilnamečiams ar ir pilnamečiams) viename iš UKARA narių laukų ir tada jau irgi gali tipo stoti į UKARA ar gauti kažkokį tai leidimą (UKARA number) kad galėtum įsigyti savo repliką. Kiek žinau be UKARA numerio negali net atsisiųsti prekių į UK iš Kinijos.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

 

Jaigu kam is lietuviu gyvenaciu UK kils klausimu del airsofto judejimo ir taisykliu Jungtinese Karalystese, prasau kreiptis i mane PM'ais, su sios salies airsofto taisyklemis esu susipazines. Jau 7-nerius metus esu emigraves ir 5-is metus airsoftu uzsiemu UK.

 

Sekmes,

Andrius L.A

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...