Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Rekomenduojami pranešimai

Dekui orgams uz gerai praleista laika, zaidimas labai vykes.

Taip pat dekui Serbu broliams, kurie kariavo petys i pety, pancer skyriui, kuris sugebejo meistriskai ir taikliai apsaudyti is minosvaidzio, priesininkams kurie inirtingai priesinosi

 

Zaidimas faktiskai vieni pliusai

is minusu galima butu pamineti tik tai, kad minosvaidzio minos sprogimas buvo priligintas prie paprastos granatos, siulymas orgams jei kita karta naudosite minosvaidzius tai zalos dydi mano nuomuone reiktu dydinti, sudetinga su siuo daiktu saudyti labai taikliai, ypac pro medziu virsunes kai saudantieji nemato taikinio, o vadovaujasi stebetojo koregavimu, ir kai tu matai, kad minos krenta tiesiai ant bunkerio stogo, o priesai ten esantis nezusta, darosi truputi gaila, minosvaidininku, juk jie tampe si gargara po miska su amunicija o rezultatas menkas. tai tiek. dar karta pasikartosiu zaidimas simtas balu. :rolleyes:

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 73
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ka gi, pagaliau radau laiko ilyst i forumą .

1)Didžiulis DEKUI orgams!!!

2)Pastangas 10 balų arba Balu (hug) (sorry uz kalambura :D )

3)Organizavimas 10 balu

4)Brifingas 10 balų

5)Scenarijus 9 (bet manau tai ne orgu o žaidėjų kaltė kurie nepasirodė ten kur reikia ir kada reikia)

 

Vienas minusiukas.Nežinau ar man taip nepasisekė ar taip buvo suplanuota, bet dofiga valandų skersai praeėjęs poligoną aš neiššoviau nei vieno BBS

,ir tik paskutinės atakos metu teko pašaudyt apie 10 min.Taigi draugiškas patarimas - palinkėjimas nepamiršt kad visdėlto mes žaidžiam Airsoft'ą

ir nešiojam visą dieną su savim ginkus ne šiaip sau, o tam, kad juos galima būtu panaudot.Visdėlto Airsoftas tai ne orentacinis bėgiojimas per mišką,

o karinių veiksmų imitacija .

Didelis Respect mūsų pusės vadui Hollow kuris vadovavo nepriekaištingai (geresnio vadovavimo nesu mates bet čia ir orgu nuopelnas) viską kas buvo

suplanuota mūsų pusei, buvo ivykdyta kaip suplanavo orgai.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Achiu visems uzh piugu zhaidima.

Noriu padiekoti visis komandos vardu:

1) Organizotoriams uzh ispudingai parengta poligona, shilta priemima ir puiku zhaidima.

2) Preshininkams uzh sazhininguma ir ikiruma. Jusu polimas buvo ispudingas.

3) Visiems kas kovesi su mumis petis i peti negailedamas saves.

 

O shta nuotraukos kirias padare prie inzhineru kopos priskirta karine reportere Elis (Givenime Diana).

Ji buvo be oranzhines lemenes ir kaip ir visi galejo zhuti bet fotografavo daug ir savo darba manau atloko uzh ka jai atskira padieka nuo musu komandos ir nuo manes asmenishkaj. Per pasala, surengta inzhineriu kopai, ja pashove i nugara, nors ji buvo be ginklo.

Chia visos jos notraukos (taip pat ir RAW formatu), niekas neishtrinta, viskas taip kaip byvo.

Foto. Torrent.

 

1 pl A com 1st Battalion, 64th Armor Regiment "Desert Rogue" 3ID Rek`s of Dvinsk

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na parašysiu ir aš kelis žodžius :

Visu pirma, dėkojame žaidimo organizatoriams už žaidimą. URAAAAAA :D Darbo įdėta tikrai daug ir niekas to paneigti negali. PAGARBA.

Tik atvykus į žaidimo vietą iš kart pasijuto pasiruošimas žaidimui, turiu galvoje išankstinis situacijos išaiškinimas ir panašiai. Sekantis momentas - brifingas, viskas paaiškinta, pateikta visa reikalinga informacija apie žaidimą. Pats žaidimas vyko be sutikimų. "Netikėtas" 194 inžinierių kuopos bazės puolimas labai greitai atstatė be pranykstantį budrumą. Norėtus padėkoti UNO Ir Warbeast ir jų buriams už svalaikę pagalba ginant inžinierių kuopos bazę.

Žaidimo teritorija - 16 (iš 10) balų...

Kompanija - nepriekaištinga...

Važiuojant namo savam rate aptarėme žaidimą. Verdiktas - (cituojant Lukashenka) galėjo būti ir mažiau padėta ant "lėkštutės". Turima galvoje užduočių vykdymo laikas, judėjimo maršrutai ir panašiai.

Bet nežiūrint į taip - ŽAIDIMAS BUVO LAAABAI geras. Komandos vardu dėkoju visiems dalyviams.

Ir dar kartą, dėkui organozatoriams už žaidimą.

 

http://vkontakte.ru/albums56111808

Pabandykite čia...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Skaitau visų jūsų gerus atsiliepimus ir galvoju ar ir aš dalyvavau tame pačiame žaidime :lol:

 

Taip, organizatoriai padirbėjo tikrai gerai, bet noriu išsakyti ir aš savo nuomonę, čia anokia kritika, paprasčiausiai ateičiai, kad viskas kitą kartą būtų kaip pasakoj :D Pirmiausiai aš žaidžiau už Juodkalniją, ir kaip suprantu būtent mūsų pusė buvo labiausiai nuskriausta (gal geriau tiktų žodis ignoruojama). Priešai dažniau puldinėjo amerikiečius, nors pagal legendą kaip supratų konfliktas turėjo būti tarp mūsų (žaliųjų) ir raudonųjų, bet kažkodėl priešai atakavo mėlynuosius, o ne mus, bet gal taip ir buvo sumąstyta organizatorių... Ne esu Countre Strike šalininkas, bet jau kaip kažkas rašė atvažiuoji tiek kilometrų ne po mišką pasivaikščioti. Matyt čia man taip jautriai jaučiasi, kai iš kulkosvaidžio per visą dieną iššauni 100 bbs'ų. Pradžia buvo tikrai šauni, buvo užduotis, o jas atliekant ir adrenalinas ir emocijos, per tokias akimirkas net ir šaudyti nereikia, sutinku su visais - 10 balų organizatoriams, bet po pietų tarsi likom pamiršti - gynėm bunkerį valandomis, tiksliau pasakyti sėdėjom ir nieko nedarėm, kai tuo tarpu aplink girdėjosi šūviai ir kovos garsai. Gaila, kad apie minas ir visa gražias dekoracijas sužinojau po žaidimo iš pasakojimų ir foto. Kažkas rašė, kad patys žaidėjai turi sukurti žaidimą, o ne laukti kad kažkas tau jį sukurs, taip, bet kaip jį pačiam kurti, kai tau liepiami puse dienos tūnoti krūmuose, vado juk klausyti reikia :)

 

Bet kokių atveju džiaugiuosi už kitus, kad visiem patiko, tikiuosi kitą kartą tokias pat emocijas galėsiu patirti ir aš :)

 

Sėkmės ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip sakoma- pagaliau "daėjo rakos"...

 

Didelis Dekui Balu & Co: Perkunams, BCW ir visiem kitiem, pas prisidejo prie zaidimo organizavimo!

 

  • Visas pasiruosiamas, idetas darbas- 110 balu (nemaisyti su Balu!)
  • Brifingas- 10 balu! Pagarba "lektoriui"! :)
  • Zaidimo pradzia be dideliu velavimu- 10 balu. Bent musiskiai laikesi ~2-3 skardiniu alaus "limito", tai rytas nebuvo sunkus :rolleyes:
  • Pirma zaidimo dalis- 10 balu! Uzduotys, puikus vadovavimas, aplinka bei atmosfera. Visi kas vyko i uzduotis, i "patrulius"- neliudejo tikrai. Ginyboje buvo liudniau, bet cia nieko nepadarysi- reikalina ir tai.
  • Antroji zaidimo dalis- liudnoka.... (balais nevertinsiu, nebuvo siaip labai blogai). Tai tikrai ne orgu kalte. Ne visos grupes susitvarke su savo uzduotimis laiku, ne ten nuejo ir t.t. (is nuogirdu). Teko ir i patruli nueiti, ir padeti amerikieciam atmusti Piktuju Serbu puolima. Siaip ar taip- uzskaitom. Dar morale pakele tai, kad atsinesem saslykine ir Juodkalnijos kariu kovine dvasia buvo keliama desrelemis ir kitomis mesomis :)
  • Paskutines pora zaidimo valandu- Totalus Nieko Neveikimas.... Cia jau morale krito zemai zemai. Kaikurie nekantriausieji net paliko zaidima. Reikejo nors kazkiek veiksmo, vienos-kitos uzduoties.... Na betkuriuo atveju visi lauke paskutiniojo puolimo. Puolimas su amerikieciu pagalba buvo sekmingai atmustas, daug priesu nusiusta "anapilin", pasigrozeta kokybiskais dumais, issaudyta ne viena detuve... Zodziu- velgi smagu B)

Reziume: Zaidimas tikrai vykes, organizatoriu fantazija ir pasiruosimas- auksciausiam lygije! Tokie zaidimai vis kilsteli kokybine geimu kartele aukstyn! Lauksim kito panasaus renginio!

 

Dar karta dekui Orgam!

 

Atskira padeka: Pajurio Kontrabandistui Balu; musu puses Didziajam Vadui Hollow uz puiku vadovavima; Skeptikui- uz Optimizma ir Gera Nuotaika; seniem/geriem kolegom is Vaiduokliu bei Section 8 PMC; kitiem ginklo broliam, su kuriais teko ir kovoti, ir kenteti rutina: Vikingams, Battle Fox ir visiems kitiems Juodkalnijos Sunum :) Na ir aisku padeka fotografei uz tiek daug graziu musu "veideliu" :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki visiems.

Pabandysiu irgi keletą minčiu parašyti.

 

Puikus pojūčiai sudalyvavus po didelės pertraukos žaidime. :)

Pagarba Laimonui ir jo kolegoms organizatoriams už pastangas ir rezultatą.

Puiki atmosfera, išradingai įrengtas poligonas - gana retas reiškinys...

Brifingas, įsakymo skelbimas - nuostabu, kad tai jau pradėta praktikuoti.

 

Originali lauko medicina. Gavau dovaną į ausį, o medikas pasižiūrėjo į savo stebuklingą sąrašėlį ir ...apibintavo man dešinę ranką.:D

Krito į akis padidėjęs dalies dalyvių drausmės supratimas.

 

 

Na, o dabar padėkos.

Seniui Šalčiui už gerą dovaną.

Laimonui ir kompanijai - už suteiktą galimybę puikei praleisti savaitgalį.

Visai SF grupei - už puikų žaidimą ir nuolatinį alkūnės jausmą.

Publikai, parengusiai puikia pasalą prieš SF paimant agentą. Gaila, nežinau, kas ten tokie buvo.

Sušelpusiam mano feisą sauja dovanų - už puikia pamoką ir galimybę pamatyti savo klaidas (nors šeip saugus atstumas privalomas visiems) :D :rolleyes: .

Na, o visiems kitiem - už gera nuotaiką ir kompaniją.

 

 

Dar vienas įdomus pojūtis buvo po žaidimo, kada truputėli analizavau, kas ir kaip.

Žaidimo metu visai nebuvo svarbu, ar kas maklauduoja (na ir žodelis..:D) ar ne. Buvo kontaktai, mes visi tvarkingai siuntėme vieni kitiems dovanėles. Reguliariai abiejuose pusėse atsirasdavo raudonos dėmės ir girdėdavosi žodis - medik. Ko daugiau reikia ... norint gauti malonumą (Skeptikai, tik nepradėk...)?

 

 

Vienintelis šaukštas deguto - atvykimo diena GIRTAS pilietis su rusišku kamo, besišlaistantis gyvenamojoje stovykloje ir šaudantis iš AEG. Gaila, nežinau, didvyrio niko, tai bučiau įvardijęs.

 

Tiesa, dar nemalonei nustebino vienas faktas - pas kaip kuriuos dalyvius pagarbos nebuvimas sau ir kitiems. Mūsų palapinė stovėjo stovyklos gale. Šalia mūsų buvo dar viena maža palapinė. Po publikos išvykimo toje vietoje radome palikta ant žolės nemenką krūvą šiukšlių.

 

 

 

Balais nevertinsiu - tiesiog neaiškus yra vertinimo kriterijai. Ir pas visus jie skirtingi.

Visumoje - puikus žaidimas, įdomios naujos idėjos, gera kompanija.

 

BALU, kelk kartelę dar aukščiau.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Trumpai ir paprastai .

Man as meniskai buvo super . netruko nieko .

 

Didelis aciu orgams uz pastangas

Fotografams uz super fotkes

Bei didelis diekui, Vaiduokliams ir PMC. smagu buvo kartu kariaut. Vadiu musu uz pastangas . bei apsirizima.

 

Trumpai ir aiskiai super :)

 

Laukiam sekancio geimo

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

"Vienintelis šaukštas deguto - atvykimo diena GIRTAS pilietis su rusišku kamo, besišlaistantis gyvenamojoje stovykloje ir šaudantis iš AEG. Gaila, nežinau, didvyrio niko, tai bučiau įvardijęs."

Aš buvau pilietis su rusiška kamo ir šlaisčiausi su AEG, bet tikrai nebuvau girtas :) ir AEG nešiau Dynios prašymu alaus pardavėjams rodyti :rolleyes: , nu pašaudė jie ten prie tuliko, gal ir negerai padarėm, bet orgas leido :).

Gal dar kas be manes ten blaškėsi, nežinau :)

O šiaip Balu, kaip visi tavo žaidimai - SUPER. Tenepyksta kiti kurie organizavo, čia pagyrimas visai komandai.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na parasysiu ir as trumpai. Man labai patiko žaidimo punktualumas, uzvedantis bryfingas, vado Klauso vaidyba, karines dvasios kėlimas ir t.t., atakomis iš minosvaidžio taip pat likau patenkintas, aisku taisykles reiktu pakoreguoti del minos kelemos zalos...

Tiems kas ieskojo ir nerado musu - (minosvaidininku), noriu pasakyti, kad valandu valandas sedejome ir tikejomes, kad mus kas nors uzpuls, dauguma retkarčiais snaude :D. Bet įvykus kontaktui perimetre, vadas iškarto pakeisdavo musu dislokacijos vieta, ir manau jis budavo teisus :P .

 

Dėkui orgams, aukstas lygis, kaip visada!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Aš buvau pilietis su rusiška kamo ir šlaisčiausi su AEG, bet tikrai nebuvau girtas :)

Kad nebūtų neaiškumų, parašiau vienareikšmiškai - PIRMA DIENA - GIRTAS - RUSIŠKAS KAMO - šaudė įvažiavimo kelio krytimi.

 

Tiesa, atskira didelė padėka fotografam. Pirma kartą matau ne pasikartojančias (bent jau daugumoje :D), dinamiškas foto.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Papildymas: (dekui, kad primininet!) Minosvaidzio komandai- PAGARBA!!! Smagiai lijo bumsinciais uztaisais :)

Del ne tokios malonios temos... Siulau kita karta pakelti startini mokesti kokiais 5lt ir uzsakyti dar viena Bio WC.

Bet deja tai nepades be Lukos patalpintos genialios tu Bio Wc naudojimosi instrukcijos!!! :)

Ta tema pasiulymai: atspauzdinti ta instrukscija A3 formatu ir iskabinti WC viduje, isoreje, aplikoje, ant registracijos formu bei issiuvineti ant antsiuvu! Na antsiuvus galime praleisti... :D

 

Pakartosiu:

 

Nuotrauka

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share


×
×
  • Sukurti naują...