Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Airsoft pistoletas situaciniam saudymui


Rekomenduojami pranešimai

TTC yra kas turi high endiniu, ir po menesio šaudymo dalis keicia. Paklausk mūsų forume gausi ispūdžius šaudančio žmogaus iš pirmų lūpų.

Aš iš patirties galiu papasakoti tik apie Glockus. Kitaicas ir KWA intensyviai naudojant laiko nuo pusmečio iki metų. Susidėvi vidinės dalys, kurių Lietuvoje niekas neveža, nes matomai labiau ekanomiškai naudinga prastumti žmonėm naują pistoletą, bet kinijos eshopuose daugumą dalių galima rasti ir parsisiūsti. Čia šaudant apie 200-300 bbs per savaitę. Dabar naudoju Marui Glocka. Pas marui nelaiko spynos priekis, nes spyna yra plastmasinė. Nors priekyje ir yra metalinė plokštelė, nieko gero ji neduoda, išlūžta plastmasė su visa plokštele. Dėl to keičiau spyną į metalinę. Su vidinėm dalim kol kas bėdų neturėjau.

 

Dar pridėsiu iš patirties su Glock - jei nesi snaiperis žudikas, vietoj to kad pirktum Marui, geriau nusipirk KWA ir papildomu apkabu bent vieną. Nes situaciniame šaudyme sutinkamais atstumais į krentantį taikinį tiek marui, tiek kitaicas pataikys. Į popierių Marui renka geresnę grupę, BET situaciniame šaudyme svarbu ne tik taiklumas, o ir GREITIS. Iš 5 metrų ir ta pati grupė skiriasi minimaliai. Didesniu atstumu - labai priklauso nuo savininko sugebėjimo susireguliuoti hop-up'ą, bet ir tas marui stebuklų neparodo.

 

Ekonomiškai optimaliausias variantas - susirasti padėvėta lietuvos airsofterių Glocka čia skelbimuose, nes jie vistiek šaudo balioną per metus, tai ginklai būna geros būklės ir už neblogą kainą. O kai sulūžta - perki kitą, geriausia tos pačios firmos ir turi atsarginių dalių.

Čia aišku tinka labiau jeigu nesi iš tų keistų žmonių, kurie geriausią pistoletą pasaulyje vadina kirvio kotu, ir ieško visokių beretų, MEU ir pan. o paskui keikiasi, kad dėtuvės brangios, nėr dalių, nėr dėklų ir šeip saulė nešviečia

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 months later...

Glokas yra JEGA! :)

 

Nuotrauka

 

KJW Glock 32C buvo pirmas mano Airsoft pirkinys, kuri isigyjau (is antru ranku) siame forume - jis suteike tikrai daug dziaugsmo. Malonus laikyti, sveria ne kaip plastmasinis zaisliukas is kiosko, o judanti spina (GBB)... na sakykim autentiskumui tik atatrankos truksta. Teko saudyt ir is kitu pistoletu, bet Glokas vistiek mano sirdziai mieliausias.

 

Gaila tik kad kai kurios jo dalys plastmasines ir greitai susidevi. Turejau siokiu tokiu problemu su apkaba - kartais su pirmu suviu iseidavo ir visos dujos.

 

Gas Blow Beck (GBB) tikrai smagus dalykas, taciau galvoju ar ne butu lengviau isigyti Gloka varoma elektra? Gal kas turit toki EBB? Butu smagu suzinoti savininko nuomone.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...