Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

systema PTW: detuves, ju ardymas/valymas


jurkas
 Share

Rekomenduojami pranešimai

nuo pastovaus naudojimo, naturalu, kad poroje detuviu pradejo strigineti bb,sai viduje. istraukus detuve, pries dedant i aeg, jau pries tai pazymetas, stringancias detuves, profilaktiskai reikdavo trinktelti i salmaarba bata :) ilgainiui tas pabodo ir nutariau isardyti ir pasizeti kas gi nutiko.

 

visu pirma, reik irankiu. plaktuko, ir mazo skersmens vamzdeliu, kuris galetu istumti detuves fiksatorius. taigi juos iskalame:

IMGP0347.JPG

IMGP0348.JPG

 

detuve telaiko metaliniame korpuse tik tie du fiksatoriai. iskalus, istraukiam plasmasinius vidurius.

 

IMGP0350.JPG

IMGP0351.JPG

 

nuimama gelezine apsaugele, kuri laiko, kad neissoktu mazosios spiruoklytes.

 

IMGP0356.JPG

 

po to seka spiruoklyciu ir bb's fiksatoriu isemimas lauk

 

IMGP0361.JPG

 

prasideda sudetingoji dalis :) reikia lysti i vidurius. kryzminiu mazu atsuktuveliu atsukame 9 varztelius.

 

IMGP0368.JPG

IMGP0369.JPG

 

bandom praskesti, taciau bergzdziai, nes pasirodo viskas dar suklijuota plonu kliju sluoksniu, taigi i pagalba mums ateina plonas peiliuskas popieriui pjaustyti. vargais negalais pavyksta visus klijus atplesti, tikrai neatrode, kad viskas taip sunkiai eisis, nes klijai labai stipriai laikesi, keleta akimirku galvojau, kad sulauzysiu greiciau detuve negu ja praskesiu. bet man pavyko

 

IMGP0372.JPG

IMGP0374.JPG

IMGP0376.JPG

 

o praverus pasirodo baisiai ilga spiruokle su kazkokiu sujungimu likus 3 daliui iki pabaigos, bet tokia konstrukcija visose.

 

IMGP0377.JPG

 

pradedu stebeti ir ieskoti, kas cia galejo strigtydi tuos bb'sus, ir ilgai neieskojus randu daugybe smulkiu siuklsliu ir dulkio, daug bb'su atplaisu ir pakankamai nemazo dydzio, manau tai ir buvo striginejimu priezastis.

 

IMGP0379.JPG

IMGP0381.JPG

 

visas siuksles pasaliname, viska tvarkingai isvalome ir kur spiruokle uzsilenkia, daro posuki, pripurskiame silikoninio tepalu. tada bandau viska surinkti ir pasirodo cia sudetingiausia vieta, gal 10 min bandziau visokiausiais budais sudeti ta spiruokle ir uzdengti likusia detuves daly. nieko neisgimdziau. veliau pagavau, kad reikia laisva eiga israityti ta spiruokle ir visa likusi gala palikti sau, tada bandyti taikyti virsutine daly ir kai jau viskas beveik pavyksta, apacia spaudziame su pirstais o virsutine daly truputi praskete grudame visa likusia spiruokles daly. vargais negalais detuve uzsidaro. kliju nedejau, nes manau buciau viska metes ir ejes miegoti arba suklijaves ta spiruokle :)

 

IMGP0386.JPG

 

susukame visus varstelius, isvalome likusias angas, sutepame bb's laikiklius, sudedame ju spiruoklytes ir uzdedame metaline plokstele.

 

IMGP0356.JPG

 

dedame tokiu budu vidurius i metalini korpusa, tada sukalame kaikscius atgal ir viskas, detuves tvarkymas baigtas.

 

IMGP0363.JPG

IMGP0366.JPG

 

na vat detuve kaip ir sutvarkyta, saudo nuostabiai, idejau 50 bb'su, saudziau semi, suskaiciavau, kad 50 isskrido pro vamzdi. taigi rezultatas nuostabus, bet dar laukia likusios:

 

IMGP0367.JPG

 

po triju valandu darbo visos detuves patikrintos ir per nauja suteptos :D zinoma visada galima nusipirkti is airsoftas.lt naujas detuves, bet as isbandziau krizini varijanta

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...