Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

AKS 74N VFC Dienora?tis


Klaus_F
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Dar komandoje nudojam 2 AKS 74 (VFC).

Pagalvojau rekia parasyt kaip gi sekasi mums ir kas kaip buvo.

 

Pirmas AKS 74 (VFC) buvo isigytas pries 2 metus. kai mes dar buvome "VILKAI"

Tuo metu ju Lietuvoje nieks nepardavinejo ir mes ji atsiuntem is WGCSHOPO. Tai buvo musu pirmas pirkimas AEG is internet shopo.

Labai jau uzsinorejo AKS 74 (VFC), nusprendem rizikuoti. Sumokejom, kai AK atkeliavo i Muitine prasidejo visos tam skirtos proceduros ir problemos. Jau nekarta juos buvo aprasytos cia forume.

 

Bet galu gale jsi atkeliavo ir mes ji turim. Is dezes dave 100m/s, super kuo noret daugiau. Medis superinis, metalas tvirtas, padazytas superiniai. Lyginat su kineciu ner prasmes. AKS 74 (VFC) isvaizda superini, ir labai kokybiska.

Saude pakankamai gerai, atstumas 30-40 metru, sklaida ant tokio atstumo aisku nelabai jua tenkino. Buvo isigitas siuaras vamzdukas 6,04. Su 6,04 pagerio skalida. AEG dirbo superiniai.

 

Gerabox III ver. Varzat visi labai geros kokybes, korpusas irgi.

Bushingas paltmasinis. Bushinga teo keisti i metalini, nes po smagaus kritimo i betonine duobe visas smugis atiteko AKS 74 (VFC). Pakeitus bushinga viskas dirbo vel 100%.

Spyruokles kreipiencioji plastmasine. Cilindro galva palstmasine.

Dantraciai su spyruoklitem patis isistato.

Varikliukas standartinies VFC, laiadai prie jo tvirtinami su laikikliais, o ne lytojami.

Hop up kamera plastmasine, ant vamzdelio yra papildoma spyruokle, kuria prispaudzia HOP UP kamera prie GERABOX.

Saugiklis standartinis automobilinis 25A, baterija AK stick, max galima ideti 9,6 v.

 

Ne uz ilgo buvo isigitas dar vienas AKS 74 (VFC) ir AKSU 74 (VFC). Sitos du jau mes pirkom Lietuvoje (airsoftas.lt). Nenorejom "gemorojaus" su TNT ir muitinem.

 

Pasimokiti is pirmo AEG i AKS 74 (VFC) iskarto idejom metalini bushinga, siaura vamzdeli.

AKSU idejo tik siaura vamzdeli. Sitie 2 AEG is dezes dave apie 100m/s. Mid Cap pirkom VFC gamybos. Bunkeriai liktia tinka nuo ICS (100% duoti negaliu).

 

Mazdaug po 4 menesiu nusprendem su rizikuoti ir nupirkti dar iki to laiko Lietuvoje nebuvusi TANIO KOBA twisred vamzdeli. Ji mes dejom i pirma isigyta AEG'a, jis nebuvo turbintas saude apie 100m/s, tai pagalvojam bus gerai. Neapsirikom. BB's is AEG eidavo tiesiog viena srovele iki taikino. Paveniais suvias taiklus saudimo atstumas yra 35-40 metru.

 

Viska buvo OK ir su pirmu ir su antru AK. Bet satiga sudege motoras pirmam, o ne uzilgo ir antram AEG. Pirmas AEG gavo nauja motoriuka ICS turbo, o antras gavo Systemos monstiruka i save. Visi tarnauja iki siol be problemu.

 

Ziuredmas i mus vienas komados narys pardave savo AK ICS gamybos ir irgi nupirko AKS 74 (VFC). su laiku jis isigyjo TANIO KOBA TWISTED BARREL ir 9,6 v akuma.

 

Taip pas mus komandoje atsirado 4 VFC AK, 3 AKS 74 (VFC) ir vienas AKSU 74 (VFC). Labai faini AK. Vienas is didziausiu pliusu tas kad mes galejom be jokiu problemu papildyt vienas kita MID CAP. Tai buvo labai aktualu tarp tautiniose zaidimose kur ryboja max BB'S keiki vienam zmogui arba komandoj.

 

Kaip isardyti AKS 74 (VFC) ? rekia tureti 1 kryzmini atsuktuva ir reples.

Tam kad istarukti GEARBOX rekai atsukti ugnies keitikli nuo korpuso ir atsukti viena varzta rankenos apacoje. Pastumi HOP UP kamera link AEG'o prekio ir istaruki GEARBOX.

HOP UP kamera isimama Po GEARBOX'o, atsuki 2 varztelius HOP UP kameroje ir nustumi ja nuo vamzdelio.

Pati vamzdeli arba istumi i preki arba i gala kaip tau patogiau.

 

Kas dar buvo daryta 2 pirmem AKS 74 (VFC):

 

Po 2 metu pirmas AEG saude 80 m/s. Tai jam pakeitem kai kurios vidurius: naujas, cilindras, nauja cilindro galva, ir nauja stumuoklio glava, spyruokle mad bull M110. Pakeitus detales GEARBOX pradejo sirbti tyliau. Su TANIO KOBA TWITSED barrel gavom 100 m/s.

 

Antram AEG irgi pakeitem kreipenciaja, stuomoklio galva, cilindra. Gavom gera kompresija ir nusprendem palikti originalaia spyruokle. AEG saude mazdaug 100m/s.

 

Su laiku imeisu fotkes.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...