Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Komandų registravimo forume tvarka


Warbeast
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Komandų registravimo forume tvarka:

 

1. Komandą forume registruoja forumo administratorius.

 

2. Komandai įregistruoti, jos atstovas forumo administratoriui pateikia paraišką (adresu info @ airsoftgun.lt) , kurioje turi būti aprašyta komandos koncepcija ir nurodyta kita svarbi informacija. Privalo būti pateikti šie duomenys:

 

 

a ) komandos vieninga uniforma, skiriamieji ženklai, vėliava, ginkluotė, jei komanda rekonstruoja realią kovinę ar parakovinę formaciją - trumpa tos formacijos istorija, ideologija, žymiausi veikėjai, dažniausiai naudotos ginkluotės tipai;

b ) visų komandos narių ir kandidatų vardai arba slapyvardžiai (nick'ai) amžius, ginkluotė ir tiuningai; (Komandą sudaro ne mažiau nei keturi pilnamečiai asmenys)

c ) kiekvieno komandos nario ar kandidato nuotrauka (aiškiai matomas veidas)

d ) pagamintas ir Nufotografuotas komandos skiriamasis ženklas ar antsiuvas.

e ) miestas

3. Įregistravus komandą jai forume sukuriama skiltis ir komandos paskirtam asmeniui (-ims) suteikiamos moderatoriaus teisės. Komanda atsako už tai, kad visą jos dalyvavimo LSB veikloje laiką būtų skelbiami ir atnaujinami 2 punkte nurodyti duomenys, narių ir kandidatų nuotraukos, duomenys apie dukterinių komandų sukūrimą, komandos koncepcijos pasikeitimus, kita svarbi informacija.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share

×
×
  • Sukurti naują...