Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, esu dar zalias. Noreciau suzinoti apie shios dalykus:

 

1) kiek mazdaug tarnauja ginklas(metu) ir jei jis suluz, kur ji remontuoti? ar imanoma ji savarinkishkai sutaisiti?

 

2) ginklu charakteristikoje yra parashita apie shuvio galia, bet nieko nera apie effektinio shaudimo atstuma(100 metru? 200?)

 

Kol kas tik tiek.. P.s esu ish Klaipedos.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na matai, AEG'ai neturi galiojimo laiko, tad jo tarnavimo laikas priklauso ir nuo taves kaip su juo elgsies ir kaip priziuresi... cia panasiai kaip ir su moterim: gali priziuret ir kartu suput, arba nudrozt ir istekst lauk... ;)

kas liecia ginklo remonta, tai neimanomu dalyku nera ir tikrai nemaza dalis aeg savininku juos tobulina ir taiso patys, taciau jai nelabai ka supranti apie pati ginkla ir jo veikimo principa tai gal tai ir nera pati geriausia mintis list i jo vidurius. Bet kuriuo atveju jai ginkla isigysi Lietuvoje tai cia dauguma pardaveju ir teikia garantija bei uzsiima garantiniu aptarnavimu. Taip kad ginklo remonta pirmiausia patikek jo pardavejui.

o shuvio nuotolis ir priklauso nuo galingumo todel tas atstumas yra ivairus, taciau efektyvus suvio nuotolis tikrai nesiekia 2oo m. - cia juk netikras ginklas o tik jo kopija saudanti 6mm. plastikiniais sratukais.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...