Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

CA33E isrinkimas


Arabs
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Taigi, prisiruosiau patuninti savaji CA33e (6.04 , SP100, ir hop up gumele) , norisi paciam pazint savo ginkla, bet cia prasideda ir klausimai, manau ju bus ne vienas, taigi:

Nuotrauka

problemos pazymetos numeriais piesiny

1.(nebeaktualu) kaip nuimt flash hider'i ? niekaip nerandu "S2002011", jo ner... , sako, jog reikia sukt pries laikrodzio rodykle, ziurint i vamzdi, bet nedristu... , taipogi radau "S2003136" prie taikiklio, bet ar norint pakeist precizini, butina sita viska krapstyt ? beje, sitas "S2003136" reik sesiakampio ar kokio ten atsuktuvo, o ne kryzminio, ir dar labai smulkaus, is kur toki paraut...

2. kaip suprantu sitam irenginy reikia pakeist spyruokle, nebus labai problematiska, ar geriau profui duot ta padaryt ? :D

3. (nebeaktualu) kaip man iskrapstyt ta precizini su hop up'u, taigi viska isrinkau, liko atskit apatini uoksa ar kaip ten, kuri laiko kaip suprantu tik "S2004242" ir "S2003119" , bet ten ta pati problema, kaip ir su pries tai buvusia, reikia sesiakampio atsuktuvo.

Busiu baisiai dekingas uz atsakymus :lol:

 

papildyta: nuejau miegot, ir mastau, gal galima paprasciausiai iskrapstyt ta vamzdeli, atsikeliau, ogi veikia, kagi, lieka tik nusipirkt silikoninio tepalo ir uzmaut gumyte :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...