Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Informacija apie komandą


Edfu
 Share

Rekomenduojami pranešimai

2rw1dea.jpg
 
Trumpa istorija apie realų kovos vienetą:
 

Ketvirtoji Jūrų pėstininkų divizija (slapyvardis Fighting Fourth arba Famous Fighting Fourth) buvo įkurta 1943 08 14 bei aktyvią veiklą vykdė iki 1945 11 28, vėliau 1966 vasarį buvo atkurta ir veiklą vykdo iki šiol. Ketvirtoji jūrų pėstininkų divizija buvo suburta iš trijų seniausių bei labiausiai pasižymėjusių pulkų JAV kariuomenėje, todėl remiantis tradicijomis bei pasiekimais ir 1-ojo Pasaulinio karo metu bei kuriant naujas tradicijas buvo išugdytas siekis įvykdyti paskirtą misiją nepaisant priešo, oro sąlygų, nuovargio ar žmonių bei išteklių stokos. Ši divizija yra rezervas JAV Jūrų pėstininkų korpuse, kurios misija yra teikti paruoštą kovinę paramą bei kovinius vienetus siekiant sustiprinti bei paremti kitus dalinius karo metu ar kitu atveju, jei yra grėsmė nacionaliniam saugumui. Ketvirtosios Jūrų pėstininkų divizijos vaidmuo kovinių veiksmų metu yra surasti, priartėti ir sunaikinti priešą, bei atremti priešo ugnį artimoje kovoje.
 
 
Komanda veiklą pradėjo 2015 gruodžio mėnesį, o nuo 2016 04 15 dienos oficialiai buvo įregistruota registrų centre – Aktyvaus sporto asociacija "Vieningas ketvertas"
 
 
Komandos veikimo principas: žvalgyba
 
Komandos uniformos raštas: MULTICAM, MTP
 
Komandos ginkluotė: M klasės ginklai (naudojamos TIK Mid-cap dėtuvės)
 
Komandos šūkis/moto – Unity in Diversity
 
 
 
 
 
 
 
Visus susidomėjusius kviečiame stoti į mūsų komandos gretas. Dėl platesnės informacijos bei kandidatūros, prašome kreiptis el. paštu vieningasketvertas@gmail.com, nurodant Jūsų kontaktus bei nuorodą į LSK anketą.
 
Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share

×
×
  • Sukurti naują...